Mamy kryzys. Zawsze to bus spali mniej paliwa jak bedzie mniej gratow w srodkuPietter pisze:to co on z jednym motocyklem po kraju jeździ?
Rafał Klimek
- Egon
- Zawodowiec
Re: Rafał Klimek
NO bez jaj..przywiozl tylko Konska..moim zdaniem nie mial zadnych szans na awans. No ale to tylko moje zdanie. Gorzej bym sie martwil o te jego defektujace motocykle..lub jeden i ten sam motocykl.

Motor! Motor! Tylko Motor!
J. Stachyra: "Między ligami jest przepaść, tylko się o tym głośno nie mówi, ale to się wie."
J. Stachyra: "Między ligami jest przepaść, tylko się o tym głośno nie mówi, ale to się wie."
- tezetomaniak
- Trener
w moim poscie kazde nastepne zdanie bylo bardziej ironiczne od poprzedniego ; >
nigdy nie uwazalem zeby Klimek mial jakis mega talent, po prostu wybijal sie na tle totalnej amatorki ktora byla w naszym klubie. Byly czasy gdzie wiekszasc znawcow na stadionie czy forum przepowiadala mu tytul IMSJ (ktory to rok mial byc, 2008 ? ). Nie chciano sluchac jednak mlodszych, ale patrzacych na sytuacje obiektywnym okiem.
Stachyra swego czasu tez zlapal mega podniete i liczyl kolejnych ligowcow ktorych 14-15 letni Rafalek objechal NA TRENINGU.
Gdzie jest Klimek teraz ? ;]
Mam tylko nadzieje ze gdyby mu strzelilo cos do lba i kontynuowal swoja "kariere" zuzlowca to z naszego klubu nikt mu nie zaproponuje kontraktu.
nigdy nie uwazalem zeby Klimek mial jakis mega talent, po prostu wybijal sie na tle totalnej amatorki ktora byla w naszym klubie. Byly czasy gdzie wiekszasc znawcow na stadionie czy forum przepowiadala mu tytul IMSJ (ktory to rok mial byc, 2008 ? ). Nie chciano sluchac jednak mlodszych, ale patrzacych na sytuacje obiektywnym okiem.
Stachyra swego czasu tez zlapal mega podniete i liczyl kolejnych ligowcow ktorych 14-15 letni Rafalek objechal NA TRENINGU.
Gdzie jest Klimek teraz ? ;]
Mam tylko nadzieje ze gdyby mu strzelilo cos do lba i kontynuowal swoja "kariere" zuzlowca to z naszego klubu nikt mu nie zaproponuje kontraktu.
Ale wy bzdury oplatacie chyba tylko po to aby nabić sobie liczbę postów. Pamiętajcie lepiej się nie odezwać i okazać się głupcem niż się odezwać i rozwiać wszelkie wątpliwości (trzy ostatnie posty)
Do Poznania pojechaliśmy po awans, niestety nowy silnik szlag trafił. Szkoda że nie widzieliście Rafała po zatarciu silnika na pewno nie wypisywalibyście takich bzdur na jego temat.
Ps. nie po to się jedzie ponad tysiąc kilometrów aby dupę przewieźć i udowodnić coś komuś, tylko po to by wyjeździć awans do finału BK, a taki był cel (kolego sting126 i Egon więcej pokory i zrozumienia wasze niezbyt mądre domyślne gadanie na pewno nikomu nie pomaga, a tylko przeszkadza i denerwuje, wiem że kilka słów krytyki jeszcze nikomu nie zaszkodziło, ale to już może czas zmienić forum na inne np. Rzeszów, tam też się można wykazać).
Z całym należnym szacunkiem pozdrawiam
bartekba
Ps. bardzo proszę bez zbędnych i niemądrych komentarzy
Do Poznania pojechaliśmy po awans, niestety nowy silnik szlag trafił. Szkoda że nie widzieliście Rafała po zatarciu silnika na pewno nie wypisywalibyście takich bzdur na jego temat.
Ps. nie po to się jedzie ponad tysiąc kilometrów aby dupę przewieźć i udowodnić coś komuś, tylko po to by wyjeździć awans do finału BK, a taki był cel (kolego sting126 i Egon więcej pokory i zrozumienia wasze niezbyt mądre domyślne gadanie na pewno nikomu nie pomaga, a tylko przeszkadza i denerwuje, wiem że kilka słów krytyki jeszcze nikomu nie zaszkodziło, ale to już może czas zmienić forum na inne np. Rzeszów, tam też się można wykazać).
Z całym należnym szacunkiem pozdrawiam
bartekba
Ps. bardzo proszę bez zbędnych i niemądrych komentarzy
bartekba pisze:Pamiętajcie lepiej się nie odezwać i okazać się głupcem niż się odezwać i rozwiać wszelkie wątpliwości
bynajmniej.
A co do rozpadajacych sie silnikow to niczym jakies fatum od kilku lat mniej wiecej po kazdych nieudanych zawodach, czy to ligowych, czy to nie ligowych, komus z lublina zatarł sie silnik, zazwyczaj ten najlepszy. Ta slynna zlosliwosc rzeczy martwych, powtarzana niczym mantra irytuje nie mniej niz namawianie do pisania listow i dzwonienie do wladz miejskich z apelem
SPEEDWAY MOTOR LUBLIN
silnik Rafała przejechał w Poznaniu dwa okrążenia Jego drugiego biegu
- Egon
- Zawodowiec
Coz nie ma juz zadnych watpliwosci. Jestem glupcem dlatego ze nie wierzylem w awans Rafala do finalu. Ja rozumiem ze byl rozczarowany tym ze nie mogl kontynuowac zawodow no ale taki juz sobie wybral sport. Chyba jasne ze w zalozeniach byl awans bo chyba nie jedzie sie na zawody zakladajac ze bedzie sie ostatnim prawda? Co nie znaczy ze nawet jesli defektu by nie bylo Rafal jechalby w finale. Swojego zdania nie zmienie. Jesli to wszstko sa jednak bzdury nt osoby Klimka to jaka jest prawda? I czy jesli mi sie cos nie podoba to mam przyklaskiwac zamiast to napisac? Nie wydaje mi sie zebym swoimi wypowiedziami po kims nadmiernie "jezdzil" bo nie mam tego w zwyczaju. Jesli komentarz okaze sie zbedy lub niemadry od razu prosze kogos z miotla o wymiecenie:]
Motor! Motor! Tylko Motor!
przepraszam nie znałem pewnych faktów
pozdrawiam bartekba
pozdrawiam bartekba
bartekba pisze: Pamiętajcie lepiej się nie odezwać i okazać się głupcem niż się odezwać i rozwiać wszelkie wątpliwości
"Lepiej jest siedziec cicho i narazic sie tylko na podejrzenie o glupote, niz odezwac sie i rozwiac wszelkie watpliwosci"
Tak jest bardziej czytelnie.
~~~~~~~~
"Na pewno" pisze się naprawdę osobno, a "naprawdę" pisze się na pewno razem.
~~~~~~~~
"Na pewno" pisze się naprawdę osobno, a "naprawdę" pisze się na pewno razem.
~~~~~~~~
"Lepiej milczeć i tylko uchodzić za głupca - niż odezwać się i rozwiać wątpliwości".
Tak to leciało
Tak to leciało
Mini-zuzel w Lublinie i mamy co roku swojego Hliba a moze nawet Jonssona!
Klimek kończ z żużlem, tyle na jego temat;]
Zawsze sie zastanawiam, co maja na celu takie teksty? Powiedz mu to osobiscie, jak taki blyskotliwy jestes.
Skonczy wtedy, kiedy bedzie mial chec, a jak na razie jest wciaz naszym najlepszym juniorem.
Skonczy wtedy, kiedy bedzie mial chec, a jak na razie jest wciaz naszym najlepszym juniorem.
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
ale co on wyprawia na torze..?
O ile wiem, to nie ma zakazu jazdy po nim.
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
Ja rozumiem, wyraziłem tylko swoje zdanie 
fafel16 pisze:ale co on wyprawia na torze..?
Możesz podać jakieś szczegóły,dla tych co nie byli na tych zawodach?
"Bez mózgowa,szowinistyczna,szarańcza,na internetowych forach" - Bartłomiej Czekański
www.wolinski.com.pl
www.wolinski.com.pl
Klimek to po pierwsze powinien mieć z prawdziwego zdarzenia mechanika, a nie przypadkowych kolesiów,
może wtedy by coś było z tego. Po drugie pieniądze od klubu powinien wyrwać jak najszybciej i zainwestowac w silniki od tunerów
może wtedy by coś było z tego. Po drugie pieniądze od klubu powinien wyrwać jak najszybciej i zainwestowac w silniki od tunerów
janek pisze:Klimek to po pierwsze powinien mieć z prawdziwego zdarzenia mechanika, a nie przypadkowych kolesiów,
Co ty piszesz,wszystko co wymieniłeś było od początku sezonu aż do pewnego momentu.Dobry tuner,dobry mechanik do bieżącej obsługi motocykli,silniki dobrze przygotowane i zadbane,które doskonale wywoziły Rafała ze startu i wiozły na dystansie (potem często brakowało kondycji),wszystko było jak należy,ale niestety to się zmieniło.Dlaczego ? To pytanie do samego zawodnika.
"Bez mózgowa,szowinistyczna,szarańcza,na internetowych forach" - Bartłomiej Czekański
www.wolinski.com.pl
www.wolinski.com.pl
Czyli dobrze pisze. To było a teraz nie ma.
I człowiek pisze że powinno być tak jak było.
Z czym się wszyscy zgadzamy.
A że od nas nic nie zależy....
I człowiek pisze że powinno być tak jak było.
Z czym się wszyscy zgadzamy.
A że od nas nic nie zależy....
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski
Co rozumiesz przez dobry mechanik do bieżącej obsługi motocykli??
Dobry mechanik to taki, który zna sie na przygotowaniu motocykla do zawodów i treningów. Nie mówie tu o remoncie silnika bo tym zajmuje sie tuner lub mechanik klubowy (z tym u nas ciężko) tylko o samym podwoziu, sprzęgle i różnych drobiazgach, które trzeba przgotowac po każdym treningu jak i meczu.
i jeszcz powinien pamietac o zatankowaniu motocykla troche wcześniej niz 22 sekundy przed startem do biegu...
pozdr
pav4u
pozdr
pav4u
Regdal pisze:Pomimo tego,że sam jestem ogromnie rozgoryczony postawą Rafała (są tego przyczyny) w tym sezonie, proponuję wyciszenie w temacie co najmniej do meczu z Krosnem,przyjdzie czas na pełne podsumowanie i tak uwielbianą przez wielu krytykę.W tej chwili bardziej od tego potrzebujemy lepszej jazdy naszych juniorów, a przede wszystkim ich punktów,których tak bardzo ostatnio brakowało.Nie wylewajmy pomyj,bo żużlowcy to tylko ludzie i mają swoje słabości,dajmy Rafałowi jeszcze jedną szansę,on już teraz wie,że wiszą nad nim bardzo czarne chmury.
Regdal, nie wiem, jak inni, ale ja bardzo liczę na podsumowanie Twojego autorstwa. Od dłuższego czasu widać, że stać Cię na obiektywizm w ocenie poczynań Rafała, a ponieważ z pewnością masz większą wiedzę o faktach, takie podsumowanie byłoby szczególnie cenne.
Nie żałuj. Cokolwiek napiszesz, chłopak z pewnością sobie na to zasłużył i dobrze o tym wie.
Torsen pisze:Regdal pisze:Pomimo tego,że sam jestem ogromnie rozgoryczony postawą Rafała (są tego przyczyny) w tym sezonie, proponuję wyciszenie w temacie co najmniej do meczu z Krosnem,przyjdzie czas na pełne podsumowanie i tak uwielbianą przez wielu krytykę.W tej chwili bardziej od tego potrzebujemy lepszej jazdy naszych juniorów, a przede wszystkim ich punktów,których tak bardzo ostatnio brakowało.Nie wylewajmy pomyj,bo żużlowcy to tylko ludzie i mają swoje słabości,dajmy Rafałowi jeszcze jedną szansę,on już teraz wie,że wiszą nad nim bardzo czarne chmury.
Regdal, nie wiem, jak inni, ale ja bardzo liczę na podsumowanie Twojego autorstwa. Od dłuższego czasu widać, że stać Cię na obiektywizm w ocenie poczynań Rafała, a ponieważ z pewnością masz większą wiedzę o faktach, takie podsumowanie byłoby szczególnie cenne.
Nie żałuj. Cokolwiek napiszesz, chłopak z pewnością sobie na to zasłużył i dobrze o tym wie.
Z podsumowaniem jeszcze się wstrzymuję,natomiast mogę potwierdzić info,że Rafał Klimek jest zdecydowany zakończyć karierę sportową.
www.wolinski.com.pl
www.wolinski.com.pl