Pimp my kibic - czyli "kup pan(i) gadżet"
- m.a.c.i.e.k.s
- Junior
Re: Pimp my kibic ;] - TU ZAMAWIAMY KOSZULKI POLO, CENA 30 ZŁ
na projektach szalikow byly duzo mocniejsze roze, dlatego z nich zrezygnowalismy chyba, a tutaj roz jest chyba okej, ale co ja tam wiem, zwykly chlop ze mnie, a podobno chlopy inaczej barwy widza:) a niech decyduje decyduje...
Znowu nic nie zrozumiales. Ale byl czas przywyknac
Wiesz co to znaczy "calosc kompozycji"

(To do Mikasa)
(To do Mikasa)
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
Calos kompozycj moim zdaniem prezentuje sie lepiej z rozowymi uszami. I nie przekonuje mnie noszenie brzydszych rzeczy tylko po to zeby w logo zawieraly sie barwy klubu.
- m.a.c.i.e.k.s
- Junior
dokleimy sobie na rekawach trzy paski, zolty bialy i niebieski i bedzie okej

ale afera o ludu
do 19 sie wyjasni, gorzej jak bedzie remis w ankiecie 
PS. prosił bym o nie głosowanie ludzi ktorzy nie kupują koszulek...
PS. prosił bym o nie głosowanie ludzi ktorzy nie kupują koszulek...
Pozdrawiam
mikas pisze:Calos kompozycj moim zdaniem prezentuje sie lepiej z rozowymi uszami. I nie przekonuje mnie noszenie brzydszych rzeczy tylko po to zeby w logo zawieraly sie barwy klubu.
To byl tylko argument pomocniczy z tymi barwami. Natomiast tak czy siak z tak mocno rozowymi uszami wyglada pedalsko
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
-
madzialena
Sory miałam się już nie odzywać ...
No to skoro jedni wolą białe drudzy różowe to zagadajcie z firmą czy można jedne takie a drugie takie :p
No to skoro jedni wolą białe drudzy różowe to zagadajcie z firmą czy można jedne takie a drugie takie :p
gizmo pisze:ale afera o lududo 19 sie wyjasni, gorzej jak bedzie remis w ankiecie
Przynajmniej cos sie dzieje w to nudne jak pi... popoludnie
Juz meesha nie odwracaj kota ogonem, Twoj pierwszy post po tym jak napisalem o tym, ze mi sie podoba bardziej z rozowym (jest stonowany i nie piernicz ze jakis pedalski, bo pedalski to jest taki) byl dokladnie taki:
Byla tu mowa tylko o barwach i niczym wiecej (ha w ostatnim zdaniu napisales nawet ze masz tylko tyle na ten temat do powiedzenia i to powinno wszystkich przekonac
), wiec nie piernicz teraz,ze to byl tylko argument pomocniczy, bo byl Twoim pierwszym i glownym argumentem. No chyba ze Ty zawsze zaczynasz przekonywac do swoich racji argumentami pomocniczymi a glowne zostawiasz na pozniej, ciekawe
Do tej pory w wielu dyskusjach z Tobą takiego podejscia nie zaobserwowalem 
meesha pisze:Spojrz na trzy elementy: rogi, uszy i tlo...
Barwy naszego klubu to zolto-bialo-niebieskie, a nie zolto-fioletowo-niebieskie czy zolto-rozowo nienieskie. I to nie podlega dyskusji. Tyle na ten temat
Byla tu mowa tylko o barwach i niczym wiecej (ha w ostatnim zdaniu napisales nawet ze masz tylko tyle na ten temat do powiedzenia i to powinno wszystkich przekonac
to nie do konca jest tak latwo zeby zrobic jednym tak drugim tak. Jak byly by 2 grupy ludzi jedni z takimi drudzy z takimi to w kazdej grupie musialo by byc po 8 osob na kolor a tego juz nie zbierzemy bo lacznie jest kolo 55 chetnych na meskie i 12 na damskie O ile kolor koszulki producentwi nie robil roznicy to stanowczo zaznaczyl ze przy tym jednym hafcie nie robi mu roznicy. Zreszta wolal bym uniknac jeszcze bardziej komplikowania mi sprawy przy ewentualnym rozdawaniu... kolor koszulki, rozmiar, damska meska, i jeszcze kolor uszu kozla
Dostosujemy sie wszyscy do glosu ogolu
PS. zamowienie wysle dzis wieczorem chyba ze ktos ma jakies powazne "ale" co do tego wiec tez nie ma czasu na robienie jakichs dodatkowych udziwnien.
Pozdrawiam
Dzizas Mikas, no nie moge z Toba
O tym, ze wole biale uszy pisalem wczesniej dwukrotnie. I nie popieralem tego zadnymi argumentami bo to po prostu rzecz gustu. Wspomoglem sie tymi barwami klubu dopiero za trzecim razem. Dodatkowo ten odcien rozu na symulacji haftu jest silniejszy niz usilujesz mi tu wmowic
Ze sluchu nie masz to juz wiemy, ale widze, ze i z rozroznianiem barw nie najlepiej

O tym, ze wole biale uszy pisalem wczesniej dwukrotnie. I nie popieralem tego zadnymi argumentami bo to po prostu rzecz gustu. Wspomoglem sie tymi barwami klubu dopiero za trzecim razem. Dodatkowo ten odcien rozu na symulacji haftu jest silniejszy niz usilujesz mi tu wmowic
Widzisz, ja przynajmniej nie uzywam argumentow ad personam gdy mi brakuje merytorycznych

I to tyle odnosnie dyskusji z Toba w dniu dzisiejszym.
edit: i nic Ci nie probuje wmowic, bo jaki jest ten odcien to kazdy widzi, a ja nigdzie nie napisalem ze jest inny niz widoczny na symulacji.
edit: i nic Ci nie probuje wmowic, bo jaki jest ten odcien to kazdy widzi, a ja nigdzie nie napisalem ze jest inny niz widoczny na symulacji.
Ojejku, zarcik takimikas pisze:Widzisz, ja przynajmniej nie uzywam argumentow ad personam gdy mi brakuje merytorycznych![]()
Cieszy mnie to niezmiernie
No to ja Wam ocenie kolory po babsku, chociaz koziolek na mojej klatce z piersiami nie przycupnie
Koszulka jest letnia i jak bylo w zalozeniu nie tylko na stadion, wiec koziolek musi byc widoczny - a na niebieskiej koszuli, niebieskim wypelnieniu opony bladoszarobialy koziolek bedzie mdły. Ta odrobina rozu tylko go ozywia. Meesha - nikt nie zatrzyma wzroku na Twojej klacie....Poza tym koziol jest wsciekly, szczerzy polgebkiem zeby i ma prawo miec nawet czerwone uszy
Niech Wam wszystkim bedzie lekko, łatwo i przyjemnie z kozlem pod obojczykiem.
Koszulka jest letnia i jak bylo w zalozeniu nie tylko na stadion, wiec koziolek musi byc widoczny - a na niebieskiej koszuli, niebieskim wypelnieniu opony bladoszarobialy koziolek bedzie mdły. Ta odrobina rozu tylko go ozywia. Meesha - nikt nie zatrzyma wzroku na Twojej klacie....Poza tym koziol jest wsciekly, szczerzy polgebkiem zeby i ma prawo miec nawet czerwone uszy
Niech Wam wszystkim bedzie lekko, łatwo i przyjemnie z kozlem pod obojczykiem.
~~~~~~~~
"Na pewno" pisze się naprawdę osobno, a "naprawdę" pisze się na pewno razem.
~~~~~~~~
"Na pewno" pisze się naprawdę osobno, a "naprawdę" pisze się na pewno razem.
~~~~~~~~
ludzie tylko nie remis... blagam 
Pozdrawiam
A jest na czymInDorka pisze:Meesha - nikt nie zatrzyma wzroku na Twojej klacie....
Poza tym koziol jest wsciekly, szczerzy polgebkiem zeby i ma prawo miec nawet czerwone uszy
No dobra, niech bedzie
zaczynam sie bac czy ankieta to byl dobry pomysl :/
Pozdrawiam
Zajrze tam do Ciebie po 17 pod Brame i jak nic sie nie zmieni to najwyzej wykonamy komisyjnie rzut moneta 
jak egon bedzie to komisja bedzie 3 osobowa heh
Pozdrawiam
Mnie bardziej podchodzi koza z białymi uszami.
Właściwie to wedlug propozycji są one biało-szare.Te na starych szalikach z różowymi uszami gorzej jak dla mnie wyglądają.
Namieszam, ale kozy mają wnętrze uszu i nos w jednym kolorze
http://www.fotoplatforma.pl/foto_galeri ... CN5772.jpg
http://digital.pl/foto/myslakowice2006/koza.jpg
http://www.obrazky.pl/obrazky/sympatycz ... ZKY.PL.jpg
Namieszam, ale kozy mają wnętrze uszu i nos w jednym kolorze
http://www.fotoplatforma.pl/foto_galeri ... CN5772.jpg
http://digital.pl/foto/myslakowice2006/koza.jpg
http://www.obrazky.pl/obrazky/sympatycz ... ZKY.PL.jpg
Mam nadzieje że różowe uszy wygrają... Na koszulce koziołek z różowymi uszami będzie się prezentować o wiele wiele lepiej niż ten z białymi uchami 
spotkanie odbte, w razie jak bedzie remis to moneta wskazała za pomoca orzelka kolor biały. Rzut odbył sie w 4 osobowej komisji. 
Ostatnio zmieniony 2 września 2009, o 18:47 przez gizmo, łącznie zmieniany 2 razy.
Pozdrawiam
No to jak, czy już klamka zapadła w związku z tym kolorem uszu?? Czy nie dałoby rady zrobić koszulek i z różowymi i z białymi uszami??
Wiem, rzut monetą itp... Ale białe uszy są poprostu brzydkie....
Wiem, rzut monetą itp... Ale białe uszy są poprostu brzydkie....
ja tez wolalbym rozowe uszy
producent traktuje koszulke z innym haftem jak oddzielne zamowienie i na to oddzielne zamowienie rowniez wymagane jest po minimum 8 sztuk na kolor. Dla przykladu bialych koszulek zamawiamy bodajze 12 sztuk jak podzielisz ich na hafty z uszami takimi i takimi to nikt koszulki nie dostanie. no chyba ze w jednej grupie bedzie 8 osob a w drugiej 4 to wtedy tylko 4 osoby nie dostaną koszulki...
Zamowienie leci nastepujace:
KOSZULKI POLO DAMSKIE:
ŻÓŁTE: 7
1. ROZMIAR – S - hanson, hanson, - 2
2. ROZMIAR – M – gizmo, mikas, JAG kdsz - 4
3. ROZMIAR – L – Mani -1
BIAŁE: 4
1. ROZMIAR – S – hanson, hanson, Yeste -3
2. ROZMIAR – M – egon -1
NIEBIESKIE: 2
1. ROZMIAR – S – koper -1
2. ROZMIAR – M – JAG -1
KOSZULKI POLO MĘSKIE
ŻÓŁTE: łącznie 15 sztuk
1. ROZMIAR – S – torsen, gizmo, kdsz, speedway-mati________ 4
2. ROZMIAR – M – gizmo, piotrus, _______________________________2
3. ROZMIAR – L – egon, mikas, gawrzyk, djkorgi, perez, hanson_________6
4. ROZMIAR – XL - mani____1
5. ROZMIAR – XXL – mani, pav___________2
BIAŁE: łącznie 12 sztuk
1. ROZMIAR – S -
2. ROZMIAR – M – miszti, lump_________2
3. ROZMIAR – L – egon, speedway, miszti, hanson, hanson, ________5
4. ROZMIAR – XL – baranek, mateusz111, vertigo_07, hanson, mierzwin_____5
5. ROZMIAR – XXL -
NIEBIESKIE: łacznie 34 sztuki
1. ROZMIAR – S – speedway-mati_______1
2. ROZMIAR – M – Lublin_fan, kalix, torsen, złoty, miszti, koper, koper, lump, pav_____9
3. ROZMIAR – L – macieks, cooper, rafal, gawrzyk, dannie, karol ż, kędzior, miszti, nurz, hanson, johcis___11
4. ROZMIAR – XL – meesha, yeste, volt, bozena, kielich, hanson, kdsz, mierzwin, _____8
5. ROZMIAR – XXL – sting, pav, spiks, turex, dabel_______5
koszulek meskich jest jednak 61 a nie 60 jak wczesniej podalem, doszło zamowienie na jedna koszulke dla uzytkownika johcis.
Zamowienie leci nastepujace:
KOSZULKI POLO DAMSKIE:
ŻÓŁTE: 7
1. ROZMIAR – S - hanson, hanson, - 2
2. ROZMIAR – M – gizmo, mikas, JAG kdsz - 4
3. ROZMIAR – L – Mani -1
BIAŁE: 4
1. ROZMIAR – S – hanson, hanson, Yeste -3
2. ROZMIAR – M – egon -1
NIEBIESKIE: 2
1. ROZMIAR – S – koper -1
2. ROZMIAR – M – JAG -1
KOSZULKI POLO MĘSKIE
ŻÓŁTE: łącznie 15 sztuk
1. ROZMIAR – S – torsen, gizmo, kdsz, speedway-mati________ 4
2. ROZMIAR – M – gizmo, piotrus, _______________________________2
3. ROZMIAR – L – egon, mikas, gawrzyk, djkorgi, perez, hanson_________6
4. ROZMIAR – XL - mani____1
5. ROZMIAR – XXL – mani, pav___________2
BIAŁE: łącznie 12 sztuk
1. ROZMIAR – S -
2. ROZMIAR – M – miszti, lump_________2
3. ROZMIAR – L – egon, speedway, miszti, hanson, hanson, ________5
4. ROZMIAR – XL – baranek, mateusz111, vertigo_07, hanson, mierzwin_____5
5. ROZMIAR – XXL -
NIEBIESKIE: łacznie 34 sztuki
1. ROZMIAR – S – speedway-mati_______1
2. ROZMIAR – M – Lublin_fan, kalix, torsen, złoty, miszti, koper, koper, lump, pav_____9
3. ROZMIAR – L – macieks, cooper, rafal, gawrzyk, dannie, karol ż, kędzior, miszti, nurz, hanson, johcis___11
4. ROZMIAR – XL – meesha, yeste, volt, bozena, kielich, hanson, kdsz, mierzwin, _____8
5. ROZMIAR – XXL – sting, pav, spiks, turex, dabel_______5
koszulek meskich jest jednak 61 a nie 60 jak wczesniej podalem, doszło zamowienie na jedna koszulke dla uzytkownika johcis.
Pozdrawiam