Karol Baran

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
owen1989
Senior

Re: Karol Baran

#101 Postautor: owen1989 » 16 sierpnia 2009, o 20:58

Birkart pisze:To nie był mój pomysł, aby życzenia były tylko od FK, bo mnie to szczerze mówiąc jest wszystko jedno, najważniejsze, aby Karol był zadowolony, że kibice o nim pamiętają i ogólnie, aby była miła atmosfera na meczu. :) Zakończmy więc już ten wątek życzeń. Złożymy życzenia od Wszystkich Lubelskich Kibiców i będzie gitara. :)

Narobiles tyle szumu swoimi idiotycznymi wypowiedziami, ze w sumie wiekszosci forumowiczow juz by zwisalo co ty powiesz i co zrobisz z tym tortem i cala reszta ;] Mogles go sobie juz wziac do domu i zjesc... Napewno lepszym prezentem by bylo zaspiewanie przez wszystkich sto lat niz jakis tort, z ktorego robiles wielki problem :| Nie rozumiem takich ludzi...

Awatar użytkownika
Remus
Senior

#102 Postautor: Remus » 16 sierpnia 2009, o 21:03

Życzenia poszły od Wszystkich Lubelskich Kibiców - więc problemu nie ma.

Tort plus szampan i raca wyniosło w sumie 75 złotych.

Duży koszt to nie jest - na wszystko mam rachunki.

owen1989 - a ja nie rozumiem Ciebie. Zrobiłeś coś? Dałeś choć złotówkę na ten prezent? Puki co to My pokryliśmy całe koszta. Jedna osoba z forum napisała na PW o dorzucenie się i podała swój numer telefonu. Wpadamy na pomysł zrobienia prezentu dla Karola a tu pojawia się problem. Czy z Wami zawsze tak jest? Co by nie zrobić to źle - a jak się nic nie robi to jeszcze gorzej. Nawet jak się coś pisze to zawsze znajdzie się jakiś "mądry" - który czepi się pisowni.

Dajcie ludzie na wstrzymanie - bo dzięki takim wypowiedziom jak Owena zaczynam tracić do Was szacunek.
Obrazek

owen1989
Senior

#103 Postautor: owen1989 » 16 sierpnia 2009, o 21:07

Jak dla mnie to mozesz nie miec wobec mnie zadnego szacunku ;] Ja tlyko podziwiam wasz upor w tym zeby to byly zyczenia tylko od fan klubu, co mi by nawet nie przeszlo przez mysl :?

logos

#104 Postautor: logos » 16 sierpnia 2009, o 21:23

Lepszego prezentu jak ten, który sobie sam sprawił, nie mógł sobie Karol życzyć. Gratulacje. Widać wysiłek, jaki przez cały sezon ten zawodnik wkłada w każdy mecz. Takich walecznych żużłowców potrzebuje nasza drużyna, choć niektóre wypady Barana sprawiały wrażenie samobójczych. Ułańska fantazja! Ciekawe, czy uda się Karola zatrzymać na kolejny sezon?

Awatar użytkownika
Radzio
Senior

#105 Postautor: Radzio » 16 sierpnia 2009, o 21:28

Jak spłaca go w 100% i awansujemy to spokojnie.

go!
Trener

#106 Postautor: go! » 16 sierpnia 2009, o 21:38

Remus pisze:owen1989 - a ja nie rozumiem Ciebie. Zrobiłeś coś? Dałeś choć złotówkę na ten prezent? Puki co to My pokryliśmy całe koszta. Jedna osoba z forum napisała na PW o dorzucenie się .

Daj spokoj.. Nie ma sie co sierdzic..
Zostaliscie przez byly FK wysterowani od poczatku, daliscie sie wkrecic i teraz przynajmniej jest o 2 kibicow forumowych mniej co mowia: wezta, zrobta, mozna by, przydalo by sie itd.. Ja (Boze bron) nie ganie, bardzo dobrze ze meesha i s-ka maja sie kim wyreczyc od czasu do czasu

meesha
Trener
Kontakt:

#108 Postautor: meesha » 16 sierpnia 2009, o 23:59

Spoko, z Dublina wszystko widac lepiej niz z Lublina :roll:

Zajebiscie sie wyreczylem innymi, szkoda slow... Bardzo szanownych panstwa przepraszam, ze nie mialem czasu osobiscie zajac sie ta sprawa, poprawy nie obiecuje.
Bez mojej wiedzy zostaly poczynione jakies ustalenia, chcialem sie dorzucic do calej imprezy, ale z powodu pracy (ponownie przepraszam, obiecuje jutro zlozyc wypowiedzenie) nie moglem byc na meczu od poczatku i nie wiem czy w koncu ktos zbieral te pieniadze na tort i szampana czy nie... Bodaj 10 osob o to pytalem i nikt nic nie wiedzial :? A teraz kazdy moze wycierac sobie gebe moim nickiem. Enjoy :!:
Cale szczescie Olo, ze Ty byles na tych zawodach od poczatku do konca i bedziesz mogl mi powiedziec dokladnie jak bylo.

Pozdrawiam serdecznie :)
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?

H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...

Awatar użytkownika
Bozena
Senior

#109 Postautor: Bozena » 17 sierpnia 2009, o 01:02

meesha pisze:Spoko, z Dublina wszystko widac lepiej niz z Lublina :roll:

chcialem sie dorzucic do calej imprezy, ale z powodu pracy (ponownie przepraszam, obiecuje jutro zlozyc wypowiedzenie) nie moglem byc na meczu od poczatku .
Bodaj 10 osob o to pytalem i nikt nic nie wiedzial :?

Byłam na stadionie jeszcze przed meczem i pragnę zauważyć, że w sektorze nad Bystrzycą nie było żadnej zrzutki, na którą byliśmy przygotowani :wink:

Awatar użytkownika
Remus
Senior

#110 Postautor: Remus » 17 sierpnia 2009, o 07:23

Nie było - to prawda. Po reakcji co poniektórych forumowiczów aż strach się na sektorze wychylać. Jak robią pretensje z niczego na forum to co dopiero jak trzeba parę złotych dać.

Owen - poczytaj dobrze ten temat i najlepiej ze zrozumieniem...bo to piszesz i o co Masz pretensję jest bezpodstawne.

Jeszcze raz powiem - ŻYCZENIA POSZŁY OD WSZYSTKICH KIBICÓW Z LUBLINA
Więc w czym jest problem? W tym że Ktoś czyli My - wpadł na pomysł by dać Karolowi Tort i szampana? Fajnie że chłopaki dali Jemu jeszcze prezent od innych ludzi - była naprawdę sympatycznie.
Obrazek

JAG
Senior

#111 Postautor: JAG » 17 sierpnia 2009, o 09:19

Remus fajnie ze Karol dostał symbliczny prezent ale czy ty masz jakis problem ze ciagle podkreslasz My,Ja,od innych ludzi;)??...
ktos i tak wyszedłby z propozycja uczczenia urodzin jednego z naszych zawodnikow a ze ty byles pierwszy na tym ogolnodostepnym forum to juz wszyscy czytajacy ten temat wiedza i mysle ze nie musisz po raz kolejny tego pisac...
:),czasami :(

owen1989
Senior

#112 Postautor: owen1989 » 17 sierpnia 2009, o 09:32

Remus pisze:Owen - poczytaj dobrze ten temat i najlepiej ze zrozumieniem...bo to piszesz i o co Masz pretensję jest bezpodstawne.

Ma swoje podstawy tylko , ze nie bylo mnie w domu w sobote i w niedziele kiedy Birkart pisal te swoje durnowate posty o zyczeniach. Jak po meczu przeczytalem co to za akcja byla to ciezko bylo czegos nie napisac :| A to ze pozniej zmienil zdanie to napewno nie zasluga jego super umyslu tylko po prostu dostal od kogos dobry ochrzan ;]

Awatar użytkownika
czaszka
Junior

#113 Postautor: czaszka » 17 sierpnia 2009, o 09:54

Remus pisze:W tym że Ktoś czyli My - wpadł na pomysł by dać Karolowi Tort i szampana?

Do tortu tez masz szacunek?

eot

DJPEPE
Junior

#114 Postautor: DJPEPE » 17 sierpnia 2009, o 10:05

Panowie i Panie !
Patrząc na wyniki K. , proponuję ufundować tort [y ] dla wszystkich zawodników :D . To działa :lol: :lol: :lol:, a wasze '' kłótnie '' ..czyta cała Polska . Wstyd ! :?

Awatar użytkownika
istred
Trener

#115 Postautor: istred » 17 sierpnia 2009, o 10:09

Odpusccie juz. Wpadli na bardzo fajny pomysl i go zrealizowali sami w bardzo ekspresowym tempie za co naleza im sie brawa i szacunek.
Brawo chlopaki, ze potraficie zrobic cos wiecej niz napinac sie zza klawiatury!

Awatar użytkownika
Egon
Zawodowiec

#116 Postautor: Egon » 17 sierpnia 2009, o 11:26

Szkoda ze mnie nie bylo przez kilka dni w domu bo przynajmniej o tort bysmy sie nie klocili..jakby kiedys cos to skolowaniem zajme sie ja..
Remusie odnosze wrazenie ze Ty i Romus macie jakies dziwne szczescie pakowac sie w "konflikty" z polowa szanownych forumowiczow.. mam nedzieje ze Karol nie czyta tego co tu wypisujemy bo mam dziwne wrazenie ze mogloby mu sie odechciec troche tego tortu..
Czytam dalej bo mam sporo stron do nadrobienia :D
Motor! Motor! Tylko Motor!

J. Stachyra: "Między ligami jest przepaść, tylko się o tym głośno nie mówi, ale to się wie."

harry
Trener

#117 Postautor: harry » 17 sierpnia 2009, o 11:34

Pomysł i wykonanie bardzo dobre, proste i skuteczne.
Ale już cała otoczka, szczególnie na forum fatalna. Typowa wioska lubelska. Szkoda.
Skończcie już te kłótnie bo to żenada.
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski

Awatar użytkownika
Remus
Senior

#118 Postautor: Remus » 17 sierpnia 2009, o 12:48

Nie było by tych durnych kłótni gdyby nie to że na forum zawsze znajdą się ludzie którym ZAWSZE coś nie pasuje. Mądrzy są tylko w domu przed kompem.

JAG - ja nie zamierzam zbierać żadnych laurów za ten tort - nawet już od was ( specjalnie z małej litery bo zaraz się ktoś przyczepi że z dużej ) nie chcę nawet grosza.

Nie popadam z Wami w konflikty - to wy szukacie dziury w całym nie ja. Sądzę że więcej w tym temacie nie mam nic do powiedzenia bo szkoda czasu i nerwów. Co poniektórzy z Was powinni pójść do psychologa opanować swoje emocje i tyle lub poszukać jakiegoś realnego rozładowania adrenaliny, bo przez kompa się nie da - tym bardziej jak nie widzi się drugiej osoby.

Pozdrawiam ludzi rozsądnych i logicznie myślących. Umiejących czytać ze zrozumieniem i cieszyć się z tego co mamy. Szacunek dla Was.
Obrazek

Awatar użytkownika
KosaRKS
Zawodowiec

#119 Postautor: KosaRKS » 17 sierpnia 2009, o 13:04

Remus, ja myślę, że nikt by się nie przyczepił do tego (w sumie Tobie nikt nic nie zarzucał), gdyby nie durne teksty Bikarta,ze zyczenia będą tylko od Fanklubu.
Naczelny obrońca Karola Barana.

Awatar użytkownika
Remus
Senior

#120 Postautor: Remus » 17 sierpnia 2009, o 13:08

Ale tam później była mowa że życzenia pójdą od wszystkich kibiców. I że nam to bez różnicy więc dlatego nie rozumiem napinki.
Obrazek

meesha
Trener
Kontakt:

#121 Postautor: meesha » 17 sierpnia 2009, o 13:15

Chyba dobrze bedzie zamknac ten temat na kilka dni :roll: Wszystko zostalo juz napisane, urodziny byly wczoraj, Karol zadowolony i koledzy w klubie tez i nie bardzo widze sens dalej ten problem "maglowac"...
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?

H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...

Awatar użytkownika
gizmo
Senior

#122 Postautor: gizmo » 17 sierpnia 2009, o 13:30

Karol zadowolony i koledzy w klubie tez

a zona tez zadowolona??? :lol: 8)
Pozdrawiam

Awatar użytkownika
Marun
Junior

#123 Postautor: Marun » 17 sierpnia 2009, o 18:02

Jak dostała browary lubelskie to na pewno :D i jak dostała kawałek tortu :D

Awatar użytkownika
InDorka
Zawodowiec

#125 Postautor: InDorka » 17 sierpnia 2009, o 20:11

meesha pisze: Karol zadowolony i koledzy w klubie tez

To jeszcze ja swoje trzy grosze dorzuce....oblizuje sie myslac o tym torcie, a nawet nie wiem jaki mial smak, i moze to lizanie niepotrzebne, bo takiego nie lubie? :lol:
~~~~~~~~
"Na pewno" pisze się naprawdę osobno, a "naprawdę" pisze się na pewno razem.
~~~~~~~~