Karol Baran
Re: Karol Baran
I oby tego maxa sieknął
Na wszystko wezmę rachunki żeby nie było o ściemie z kosztami
Na wszystko wezmę rachunki żeby nie było o ściemie z kosztami

dannie pisze: Znajac zycie i dotychczasowa tradycje to Karol otrzyma to wszystko nie "z zyczeniami od calego fanklubu" ale od wszystkich lubelskich kibicow. Tak jak nigdy (choc to glupie porownanie) na grobie Roberta nie ma wiazanek od FK tylko od lubelskich kibicow.
Tak czy siak, brawo za szybka akcje
Życzenia Karolowi złożymy tylko i wyłącznie od Fanklubu, ale jak zinterpretuje je komentator, to się okaże w praniu.
Lublin Moim Miastem, Speedway - Motor Lublin Moim Życiem.
Radzio pisze:Tylko nie wręcz Karolowi przez pomyłkę rachunków![]()

Birkart pisze:dannie pisze: Znajac zycie i dotychczasowa tradycje to Karol otrzyma to wszystko nie "z zyczeniami od calego fanklubu" ale od wszystkich lubelskich kibicow. Tak jak nigdy (choc to glupie porownanie) na grobie Roberta nie ma wiazanek od FK tylko od lubelskich kibicow.
Tak czy siak, brawo za szybka akcje
Życzenia Karolowi złożymy tylko i wyłącznie od Fanklubu, ale jak zinterpretuje je komentator, to się okaże w praniu.
Czemu tylko i wyłącznie od Fanklubu? Przecież sto lat będzie śpiewał nie tylko Fanklub, a i myśle, że każdy chciałby życzyć wszystkeigo najlepszego Karolowi. Życzenia powinny być poprostu "od lubelskich kibiców".
btw. Jakiś nowy Fanklub powstał?
Naczelny obrońca Karola Barana.
Moze chodzi o FanKlub Karola Barana
Tez uwazam, ze zyczenia i prezent powinny byc w imieniu wszystkich kibicow lubelskich wreczone. Ale moze ja sie nie znam...
Tez uwazam, ze zyczenia i prezent powinny byc w imieniu wszystkich kibicow lubelskich wreczone. Ale moze ja sie nie znam...
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
Życzenia będą od fanklubu, bo to fanklub organizuje to wszystko dla Karola, a nie kibice z pikniku.
ej no zaraz zaraz, ja też chce się dołączyć do życzeń dla Karola, a nie jestem z Fan Klubu. Co mam zrobić, gdzie mam pójść, ile zapłacić ?? 
Jezeli mowimy o tym samym FanKlubie to jestem w nim od prawie 5 lat i pierwszy raz sie spotykam z takim podejsciem. Zawsze bylo tak, ze upominki/zyczenia dla zawodnikow byly owszem od FanKlubu, ale w imieniu wszystkich kibicow, gdyz wlasnie reprezentowanie ogolu lubelskich kibicow jest jednym z naszych celow statutowych.
Ale co ja tam mam do gadania
PS. Jak pisalem wczesniej chcialbym sie dorzucic do tego tortu dla Karola, z tym ze na meczu bede dopiero ok. 18:30. Pisze o tym, zeby nie bylo, ze obiecalem i nie przyszedlem
Ale co ja tam mam do gadania
PS. Jak pisalem wczesniej chcialbym sie dorzucic do tego tortu dla Karola, z tym ze na meczu bede dopiero ok. 18:30. Pisze o tym, zeby nie bylo, ze obiecalem i nie przyszedlem
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
Dobrze, nie ma najmniejszego problemu, złożymy życzenia od wszystkich lubelskich kibiców.
Kasę za tort i szampana bedzie zbierał na sektorze Remus, a co zostanie, przekażemy w ręce skarbnika fanklubu, będzie na oprawę. 
Birkart pisze:Życzenia będą od fanklubu, bo to fanklub organizuje to wszystko dla Karola, a nie kibice z pikniku.
Przepraszam Birkart ale szczerze mnie wkur...
Nie jestes w FK a wypowiadasz sie w jego imieniu.
Osoby, ktore dzialaja w nim od lat, ktore wydaly juz nie 1zl na oprawy, prezenty dla zawodnikow, organizacje imprez na koniec sezonu dla nich etc. etc. mowia Ci wyraznie, ze FK to nie jakies prywatne poletko kilku osob, tylko reprezentacja wszystkich kibicow i ze ZAWSZE, WSZYSTKO robione bylo w imieniu LUBELSKICH KIBICOW a nie zadnego FK... a Ty dalej swoje!
Z tego co wiem na calosc upominku idzie kasa FK, ale tez osob z zewnatrz (w tym pewnie Twoja i Remusa)... wiec skoro FK nie rosci sobie praw i wylacznosci na ten prezent dlaczego nie sile chcesz to mu wcisnac?
Z kibicowskim pozdrowieniem.
Edit:
Dobrze, nie ma najmniejszego problemu, złożymy życzenia od wszystkich lubelskich kibiców.Kasę za tort i szampana bedzie zbierał na sektorze Remus, a co zostanie, przekażemy w ręce skarbnika fanklubu, będzie na oprawę.
No, dojrzales
A mowiliscie, ze nie ma juz Fan Klubu...
Wiec jak to jest naprawde ?
Wiec jak to jest naprawde ?
No oficjalnie nie ma.
Ale ludzie należący do FK nie zerwali nagle ze sobą kontaktu i cały czas żużel jest ich pasją. Więc dla uproszenia stosuje się tą terminologię na określenie w/w grupki osób, które coś tam dla tego lubelskiego żużla starają się robić
Ale ludzie należący do FK nie zerwali nagle ze sobą kontaktu i cały czas żużel jest ich pasją. Więc dla uproszenia stosuje się tą terminologię na określenie w/w grupki osób, które coś tam dla tego lubelskiego żużla starają się robić
Birkart pisze:Życzenia będą od fanklubu, bo to fanklub organizuje to wszystko dla Karola, a nie kibice z pikniku.
Żenada.
Tak jak pisal Dannie wyzej. Jestesmy grupa znajomych majacych wspolna pasje. W KRS-ie nie jestesmy zarejestrowani, ale przeciez transparenty sie same nie maluja, flagi czy serpentyny same nie przychodza na stadion, wyjazdy tez ktos musi ogarnac organizacyjnie itp. itd. To jest wlasnie niewidzialna reka FanKlubu 
Z czego kuźwa robicie problem! Pomysł z tortem i szampanem jest Remusa, a nie fanklubu, a to czy on oficjalnie istnieje, czy też nie, to mnie szczerze mówiąc grzeje! Remus wpadł na ten pomysł, aby zorganizować Karolowi mały prezent i zapytał na forum, czy ewentualnie fanklub dorzuci się do tego prezentu, więc oczywiste dla mnie było, że życzenia będą od fanklubu. Temat jest wyjaśniony i nie ma co robić niepotrzebnego zamieszania, a to że życzenia będą od wszystkich kibiców lublina, to nawet lepiej. 
ja nie jestem w zadnym fanklubie, nie znam ludzi którzy są w nim no może jedną osobe, ale tez chetnie dorzuce chocby 5 zł do tej akcji wiec poprosze o numer konta i dane na pw. A IMO zyczenia powinny byc od wszystkich bo jak ktos napisał raczej zdecydowana wiekszosc dobrze zyczy naszemu zawodnikowi i nie tylko FK bedzie spiewał sto lat i pewnie nie tylko FK by coś wrzucił do puszki jak bys taką wział i przeszedł sie po stadionie i mowił ze pieniadze które uzbierasz pojda dla karola jako drugi prezent. Mam nadzieje, ze to sto lat zaspiewamy
A składaie zyczen w stylu wszystkiego najlepszego od FK i kilku niezrzeszonych kibiców to żenada...
Pozdrawiam
dannie pisze: Znajac zycie i dotychczasowa tradycje to Karol otrzyma to wszystko nie "z zyczeniami od calego fanklubu" ale od wszystkich lubelskich kibicow. Tak jak nigdy (choc to glupie porownanie) na grobie Roberta nie ma wiazanek od FK tylko od lubelskich kibicow.
To nie był mój pomysł, aby życzenia były tylko od FK, bo mnie to szczerze mówiąc jest wszystko jedno, najważniejsze, aby Karol był zadowolony, że kibice o nim pamiętają i ogólnie, aby była miła atmosfera na meczu.
Protestuję, bo się nie zaliczam :>
Niech bedzie "wszystkich kibicow lubelskiego klubu oraz baranowego talentu
"
Niech bedzie "wszystkich kibicow lubelskiego klubu oraz baranowego talentu
"... do zyczen dolaczaja sie ciocia Wiesia z wujkiem Zbyszkiem"
A i tak Mario cos pokreci na pewno jak bedzie o tym mowil
A i tak Mario cos pokreci na pewno jak bedzie o tym mowil
Do zyczen dolaczamy piosenke.
http://www.youtube.com/watch?v=1PHbFFNT2nM
Piosenke wykona Mariusz Stypula.
Ge(L)o pisze:Do zyczen dolaczamy piosenke.
leze i kwicze
Nie pojdziemy dzis do kina, nie pojdziemy do kosciola, nie pojdziemy do burdelu, serce nas na Montex wola...

Ge(L)o pisze:Do zyczen dolaczamy piosenke.
O przenajswietszy ROTFLu