Żużel w TV
Re: Żużel w TV
na nsport wlasnie leci reportaz o naszym trenerze.
Mógłby mi ktoś przybliżyć dogłębnie jak obejrzeć relacje TV z GP dzisiejszego w internecie? W ogóle jest to możliwe ? jeżeli tak to bardzo bym prosił ponieważ niestety nie mam Canal + i nie mam też możliwości obejrzenia zawodów w jakimkolwiek barze ... 
sciagnij program SopCast( http://dobreprogramy.pl/index.php?dz=2& ... Cast+3.2.4 ), zainstaluj go. po zainstalowaniu wejdz na ta( http://meczyki.pl/ ) strone, zjedz troche na dol gdzie bedzie GP i kliknij na SopCast.
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
polsat sport zuzel tomicek smigac ma 
Podobno dzis o 22:40 na TVP Sport ma byc retransmisja wczorajszych zawodow w Krakowie. Tak przynajmniej spiker na stadionie zapowiadal. Zatem jesli ktos chce obejrzec to informuje 
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
-
Koper
- Trener
- Kontakt:
Dzis o 14:10 na TVP Sport obszerna relacja z wczorajszego finału MPPK.
- Egon
- Zawodowiec
Dzis o 9.30 retransmisja finału Brazowego Kasku.. oczywiscie na soccer-live 
Motor! Motor! Tylko Motor!
J. Stachyra: "Między ligami jest przepaść, tylko się o tym głośno nie mówi, ale to się wie."
J. Stachyra: "Między ligami jest przepaść, tylko się o tym głośno nie mówi, ale to się wie."
Oglada ktos moze przez neta GP Słowenii ?? Bo nie moge zadnego dzialajacego linka znalesc 
Mistrz, Mistrz, MOTOR MISTRZ!!!
- Egon
- Zawodowiec
A ja nie wiem od czego to zalezy, ale ja nie mam klopotow na justin.tv..jesli juz to bardzo sporadycznie..nieraz ogladam zuzel czy inne sporty motorowe i zazwyczaj nic sie nie dzieje niedobregoRemus pisze:Justin tv to lipa - serwery im zapycha. Nawet ludziom którzy za to płacą
Motor! Motor! Tylko Motor!
Piepszone limity ;(
Nie wiem czemu ale dzisiaj wyjatkowo nikt nie udostepnij transmisji przez sopcast z canalu +
Mistrz, Mistrz, MOTOR MISTRZ!!!