Play-off Krosno-Lublin
Re: Play-off Krosno-Lublin
Nie wiem czy o to chodzi ale rozwiązaniem może być art 334 p.29.
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski
- tezetomaniak
- Trener
zmniejszenie dlugu wobec zawodnika 
InDorka pisze:Ja rowniez jestem mocno zawiedziona decyzja, ktora podjal Tomek, ale z drugiej strony...(...) dla tego faceta to jest jego praca, cos czym zarabia na chleb dla swojej rodziny(...)
Latwo szafowac cudzymi pieniedzmi, ale jesli chodzi o "moje" , to liczy sie kazda zlotowka, prawda?
O jedna zlotowke drozszy program, teraz podniesione ceny biletow i juz jest na co narzekac i psioczyc, zapelniajac kilka stron forum chamstwem i nikczemnoscia klubu.
Od Tomka wymaga sie pracy za darmo, wszakkorona mu z glowy nie spadnie
ale o swoja dodatkowa zlotowke trzeba walczyc do upadlego, ryzykujac narazeniem sie na smiesznosc i malostkowosc.
Ech kibice, wymagac to my, ale nie od nas ...no nie?
baba, a mądra!
r
pozdrawia:
Rafał Borowski
http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
https://m.facebook.com/29dreamniner/?ref=bookmarks
Rafał Borowski
http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
https://m.facebook.com/29dreamniner/?ref=bookmarks
Tak dla porównania, ceny biletów na mecz PO w Krosnie:
Bilety:
22 zl. - trybuna glowna
16 zl. - normalny
8 zl. - ulgowy (za okazaniem waznej legitymacji szkolnej lub studenckiej)
3 zl. - program
Bilety:
22 zl. - trybuna glowna
16 zl. - normalny
8 zl. - ulgowy (za okazaniem waznej legitymacji szkolnej lub studenckiej)
3 zl. - program
tezetomaniak pisze:no i co to da ?
to jest tzw. Bat nad dupa
chociaz ja osobiscie jestem zdania, ze z niewolnika nie ma pracownika. Piszcz nie chce jechac, trudno, jego wola. Aczkolwiek ja, i pewnie nie tylko ja, poczuje sie cholernie zawiedziony.
- Musimy się spiąć na to spotkanie - mówi dyrektor lubelskiego teamu Dariusz Sprawka. - Robimy wszystko, aby pojechać w jak najmocniejszym składzie. Tor w Krośnie jest bardzo wymagający, więc nie możemy sobie pozwolić na żadne eksperymenty. Muszą tam pojechać zawodnicy sprawdzeni, ci którzy dają gwarancje zdobycia punktów. Często starty w ligach zagranicznym nie są miarodajne, bo tam żużlowcy potrafią zdobywać po 10 i więcej punktów, a u nas mają kłopoty z przywiezieniem trzech - mówi Sprawka. Dyrektor lublinian liczy w niedzielnym spotkaniu na Tomasza Piszcza, który w sezonie zasadniczym w Krośnie zdobył 13 pkt, a w niedzielę musi wybrać między startem dla KMŻ lub Birmingham Brummies. - Mam nadzieję, że Tomasz zdąży na to spotkanie dojechać. Czeka nas ciężki mecz, ale wierzę, że wygramy - zakończył Sprawka.
http://miasta.gazeta.pl/lublin/1,35640, ... y_off.html
Artykul dodany 2009-08-07 14:57.
Ten artykul to chyba tylko taka propaganda sukcesu. Nawet sklady awizowane sa jakies niejasne. W Krosnie tylko 5 zawodnikow, a u nas zamiast Lee wskoczyl Lubos.
To ja moze zabawie sie w meeshe...:
Patriotyzm panie patryjota
bkapusta pisze:Gdzie jest ten patryjotyzm lokalny przy zatrudnianiu zawodnikow?
Gdzie jest ten patryjotyzm lokalny przy wyplacaniu wynagrodzenia?
Dziwne - kurde blaszka- jest to, ze o patryjotyzmie lokalnym nagle wszyscy mowia, gdy jakis chlopak z Lublina zaczyna czuc dyskomfort spowodowany dymaniem przez klub na kasie - to wtedy pojawia sie koronny argument "patryjotyzm lokalny".
Patriotyzm panie patryjota
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
-
madziqx3lbn
tezetomaniak pisze:dlatego zrobi sie bilety: ulgowy 25, normalny 37![]()
nie no harry zartowalem, walkower chyba nikomu na mysl nie przychodzi. (? ) Swoja droga ciekawe ile by przyszlo wtedy kibicow na rewanz ^^
Jeżeli komuś na meczu zależy bo uwielbia ten sport i wg to przyjdą nawet jak by bilet tyle kosztował
zrobmy na rewanz z krosnem bilety normalne po 100zl, ulgowe po 50 i zobaczymy komu NAPRAWDE zalezy na zuzlu w lublinie 
METHANOL ADVENTURE TEAM
-
madziqx3lbn
grzesieck pisze:zrobmy na rewanz z krosnem bilety normalne po 100zl, ulgowe po 50 i zobaczymy komu NAPRAWDE zalezy na zuzlu w lublinie
heh a tu cały stadion nawet więcj niz normalnie
-
madziqx3lbn
Yhy.. 
I kolejki przed stadionem bo się ludzie nie mieszczą
taaa..... wyobraźnia
I kolejki przed stadionem bo się ludzie nie mieszczą
taaa..... wyobraźnia

Dziś w Krośnie w ramach przygotowań do play offów trenował nasz nowy nabytek.
-
Metalliczny
- Senior
- Kontakt:
To wasz trenejro
?
Kto by to nie był to na motorku klubowym jedzie(kantry bronkow i klusek). Lipa.
bkapusta pisze:harry pisze:bkapusta pisze:[
Jakos tez nie widze, zeby forum bylo pelne wolotariuszy pracujacych za frajer dla Lublina
a skad wiesz?
Akurat w klubie pracowało/pracuje dużo wolontariuszy i nawet ja nie wiem z jakimi nickami oni występują. Dlatego wyrażał bym się o tym wstrzemięźliwie.
harry czym innym jest wolontariat, ktory ktos robi obok swojego normalnego zajecia [nauki w szkole/studiowania/pracy zawodowej] a czym innym jest porzucenie wszystkiego i poswiecenie sie jedynie pracy za darmo na rzecz klubu/miasta/sportu/jakiejs organizacji
doprocyzowalem skoro skrot myslowy byl niejasny
A kto tu pisze o działalności charytatywnej? Chyba ty pierwszy.
Piszcz doskonale wiedział w co się pakuje (właśnie te zaległości wobec niego), wiedział po co jest zatrudniany i chyba tylko nie wiedział (albo udawał, że nie wie), że w życiu jest tak jak w kawale o samobójcy i św. Mikołaju. Jeżeli mimo tego się zgodził na podpisanie kontraktu to albo jest bardzo naiwny, albo od początku traktował jazdę w lubelskim klubie per noga. O ile pierwsze jestem w stanie zrozumieć, ale go o to nie podejrzewam, to drugiego nie akceptuję, szczególnie w perspektywie wyboru bardzo ważnego dla Lublina meczu lub przejażdżki o pietruchę z ogonem tabeli w UK za trochę sianka. Zresztą skoro zgodził się podpisać kontrakt z klubem, który jest kontynuatorem klubu wiszącego mu kasę to taka postaw może sugerowac, że właśnie czuje się Lublinianinem i pomoże klubowi nawet jeśli z tego tytułu zabraknie trochę funciaków w domowym budżecie.
Czyli reasumujac - skoro wszyscy wiedza, ze w Lublinie nie placi sie w terminie (albo i w ogole) to Piszcz powinien jezdzic za darmo i do konca sezonu, bo skoro u nas podpisal, to znaczy, ze sie na to zgodzil? Litosci...
auganoff pisze:Czyli reasumujac - skoro wszyscy wiedza, ze w Lublinie nie placi sie w terminie (albo i w ogole) to Piszcz powinien jezdzic za darmo i do konca sezonu, bo skoro u nas podpisal, to znaczy, ze sie na to zgodzil? Litosci...
A gdzie i kto tak napisał?
O czym jest ta dyskusja? facet ma dwa miejsca pracy, jedno stałe, drugie dorywcze, w którym dodatkowo nie płacą na czas. koniec kropka
SPEEDWAY MOTOR LUBLIN
Talib pisze:auganoff pisze:Czyli reasumujac - skoro wszyscy wiedza, ze w Lublinie nie placi sie w terminie (albo i w ogole) to Piszcz powinien jezdzic za darmo i do konca sezonu, bo skoro u nas podpisal, to znaczy, ze sie na to zgodzil? Litosci...
A gdzie i kto tak napisał?
Sluze.
Gelo pisze:a ja bym jednak nie sadzil, ze tomek podpisal kontrakt z nami wiedzac ze nic nie zarobi
Podobne tony pobrzmiewaja w wypowiedziach Czarka i Twoich. Z tego co napisales wynika, ze Piszcz, odmawiajac jazdy w obliczu zaleglosci, jest albo naiwny albo nie fair. Tak zle, i tak nie dobrze.
Byc moze zle zinterpretowalem Twoja wypowiedz, bo nie znam dowcipu, o ktorym mowa.