Co były zarzad zrobil Tobie? :p

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Romus

Co były zarzad zrobil Tobie? :p

#1 Postautor: Romus » 23 czerwca 2009, o 11:16

dumbli pisze:Od jakiegoś czasu przyglądam się działaniom klubu w tym kierunku i też stwierdzam, że źle się dzieje. Przez ostatnie lata jak chodzę na żużel to reklam było bardzo dużo, a teraz wszystkie zniknęły. Co się stało??? Ludzi na stadionie bardzo dużo a chętnych na reklamę nie ma? Nie wierzę. Tym bardziej, ze już kilka osób pisało na forum ŻE MAJĄ WRĘCZ TRUDNOSCI Z REKLAMOWANIE SIĘ NA ŻUŻLU!!!. To zaczyna trącić amatorką albo cwaniactwem, w stylu małych sponsorów mamy gdzieś bo dostaniemy pieniądze z miasta. Chyba działacze żużlowi zapatrzyli się w piłkarskich, którzy tylko liczą na miasto. Takie pójście na łatwiznę może źle się skończyć. Żeby dostawać pieniądze z miasta to jak ktoś to pisał trzeba mieć niezłe plecy a tych chyba żużel nie ma. Dlatego faktycznie trzeba się brać za robote i w końcu docenić małych i średnich sponsorów i zmienić politykę klubu ( jeżeli taka jest). Skandaliczne wyżalania się w mediach na biedę jak samemu nic się nie robi przynosi według mnie tylko odwrotny skutek.

Pisząc te herezje udowadniasz tylko to, że masz niewielkie pojecie o sytuacji i strukturze naszego obecnego klubu. Nie ma żadnych działaczy, poza garstką ludzi, którzy na własną rękę reaktywowali lubelski żużel. Jest, to nowa, niezależna drużyna, która odizolowała się całkowicie od zarządu i władz starego, skorumpowanego klubu. Lubelskich sponsorów, którzy chcieli wyłożyć dosyć spore pieniądze na klub, zniechęciła poprzednia władza, która chciała za dużo kasy do swoich prywatnych kieszeni. Przykładem są lubelskie browary, które dawały z marszu 500,000 zł, ale poprzedni prezes chciał dwa razy więcej, wiec nie dostał wcale. Ciężko jest odzyskać zaufanie do klubu dużych firm, które przejechały się na machlojach poprzedniej władzy. Z tego co wiem, od swojego starego, dobrego przyjaciela, który jest obecnie we władzach naszego klubu, wszystko jest na dobrej drodze, aby pozyskać dodatkowe fundusze. Na finanse z miasta, nie liczyłbym za bardzo. Żużel był i w dalszym ciągu jest dyskryminowany w naszym mieście. Piłka nożna, która od zawsze ma daremne wyniki, pięciokrotnie mniejszą ilość kibiców, a teraz jeszcze spada do niższej ligi, dostała z budżetu miasta dziesięciokrotnie większe pieniądze na sezon od naszej drużyny żużlowej. Więc, gdzie tu jest sprawiedliwość?

Manitou
Kadrowicz
Kontakt:

Re: Co Ty zrobiłeś dla naszych sponsorów?

#2 Postautor: Manitou » 23 czerwca 2009, o 11:29

Romus pisze:[...]zarządu i władz starego, skorumpowanego klubu. [...]Ciężko jest odzyskać zaufanie do klubu dużych firm, które przejechały się na machlojach poprzedniej władzy...
No grubo grubo. Masz jakies konkretne dowody, ze tak rzucasz slowami na forum? Jak tak to idz do prokuratury. Jak nie to zastanow sie 5 razy nim cos klapniesz.

Awatar użytkownika
mikas
Trener
Kontakt:

#3 Postautor: mikas » 23 czerwca 2009, o 11:49

Romus pisze:
Ciężko jest odzyskać zaufanie do klubu dużych firm, które przejechały się na machlojach poprzedniej władzy. Z tego co wiem, od swojego starego, dobrego przyjaciela, który jest obecnie we władzach naszego klubu, wszystko jest na dobrej drodze, aby pozyskać dodatkowe fundusze. Na finanse z miasta, nie liczyłbym za bardzo.

No tak lepiej buduje sie zaufanie na tym, ze gdy potencjalny sponsor przychodzi do dyrektora klubu to nie moze uzyskac zadnej informacji o tym ile reklama podczas zawodow kosztuje, bo dyrektor nie wie :shock:
Powiedz tez swojemu przyjacielowi, ze moze lepiej skupic sie na mniejszych firmach i jednorazowych reklamach, bo wszyscy wiedza ze w Lublinie zawsze byla bida i duzych firm jest jak na lekarstwo.

A z tym publicznym oskarżaniem to uwazaj, bo akurat niektorzy moga tego plazem nie puscic.
MOTOR LUBLIN
Obrazek

harry
Trener

#4 Postautor: harry » 23 czerwca 2009, o 12:18

Romus pisze: Lubelskich sponsorów, którzy chcieli wyłożyć dosyć spore pieniądze na klub, zniechęciła poprzednia władza, która chciała za dużo kasy do swoich prywatnych kieszeni.

Chyba wiesz co mówisz bo już masz kłopoty według mnie. Podaj przykład brania kasy do swoje prywatnej kieszeni przez poprzedni zarząd. Jak nie to spotkamy się w sądzie. Coś mi się wydaje, że ufundujesz szkółce motocykl. Chyba Cie stać bohaterze.
Ciężko jest odzyskać zaufanie do klubu dużych firm, które przejechały się na machlojach poprzedniej władzy.

To samo co wyżej. Albo przeprosisz albo szykuj się i kasę.
Przykładem są lubelskie browary, które dawały z marszu 500,000 zł, ale poprzedni prezes chciał dwa razy więcej, wiec nie dostał wcale.
Wiesz, że gdzieś dzwonią ale nie wiesz, w którym kościele. Akurat opisany przykład idealnie pasuje do opowieści z Radia Erewań: Na placu Czerwonym w Moskwie rozdają samochody - to twoja wersja. Nie w Moskwie tylko w Petersburgu, nie samochody a rowery i nie rozdają ale kradną. To wersja prawdziwa. Ze względu na to, że rozmowy z Perłą prowadził obecny(?) członek zarządu, to i niech on się wypowiada.
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski

Awatar użytkownika
Romus

#5 Postautor: Romus » 23 czerwca 2009, o 12:19

Manitou pisze:No grubo grubo. Masz jakies konkretne dowody, ze tak rzucasz slowami na forum? Jak tak to idz do prokuratury. Jak nie to zastanow sie 5 razy nim cos klapniesz.

Panowie! Gazet nie czytacie? Poprzednim prezesem już dawno zajął się prokurator za jego haniebną działalność w klubie i nie jest to żadna tajemnica.

harry
Trener

#6 Postautor: harry » 23 czerwca 2009, o 12:22

A gdzie to pisali, bo nie zauważyłem. Myśl chłopie bo już masz problemy.
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski

Awatar użytkownika
tezetomaniak
Trener

#7 Postautor: tezetomaniak » 23 czerwca 2009, o 12:22

Romus pisze:Panowie! Gazet nie czytacie? Poprzednim prezesem już dawno zajął się prokurator za jego haniebną działalność w klubie i nie jest to żadna tajemnica.

chyba ci sie kluby popieprzyly :lol:

Awatar użytkownika
Łoptymista
Trener

#8 Postautor: Łoptymista » 23 czerwca 2009, o 12:28

Romus pisze:
Manitou pisze:No grubo grubo. Masz jakies konkretne dowody, ze tak rzucasz slowami na forum? Jak tak to idz do prokuratury. Jak nie to zastanow sie 5 razy nim cos klapniesz.

Panowie! Gazet nie czytacie? Poprzednim prezesem już dawno zajął się prokurator za jego haniebną działalność w klubie i nie jest to żadna tajemnica.

buehehehehehehe

co pijesz? co palisz? podziel sie, bo widze ze solidnie poniewiera

Awatar użytkownika
Romus

#9 Postautor: Romus » 23 czerwca 2009, o 12:29

Cała moja wypowiedź dotyczyła zarządu z przed dwóch lat, kiedy był jeszcze LKŻ, a prokuratorem to możesz straszyć swoją babcię koleś. Gdyby padły jakieś nazwiska, to miałbyś takie prawo i możliwości, a w tej sytuacji to możesz sobie tylko pogadać.

Awatar użytkownika
tezetomaniak
Trener

#10 Postautor: tezetomaniak » 23 czerwca 2009, o 12:31

LKŻ to się skończył 9 lat temu

Awatar użytkownika
Łoptymista
Trener

#11 Postautor: Łoptymista » 23 czerwca 2009, o 12:33

Romus pisze:Cała moja wypowiedź dotyczyła zarządu z przed dwóch lat, kiedy był jeszcze LKŻ, a prokuratorem to możesz straszyć swoją babcię koleś. Gdyby padły jakieś nazwiska, to miałbyś takie prawo i możliwości, a w tej sytuacji to możesz sobie tylko pogadać.

Twardy jestes synku. Brniesz w tarapaty z podniesionym czolem.

Z uwaga bede sledzil rozwoj Twojej kariery.

harry
Trener

#12 Postautor: harry » 23 czerwca 2009, o 12:33

Ale Prezes, Zarząd i Władze klubu to są bardzo konkretne osoby. Raptem ze sześć. I ich oskarżasz. Teraz masz kłopot chłopie, bo w sądzie to TY musisz udowodnić swoje tezy.

Awatar użytkownika
gizmo
Senior

#13 Postautor: gizmo » 23 czerwca 2009, o 12:35

lkż? :lol: sorry ale smiech był silniejszy niż chec powstrzymania sie :lol:
Pozdrawiam

Awatar użytkownika
Egon
Zawodowiec

#14 Postautor: Egon » 23 czerwca 2009, o 12:36

harry pisze:Jak nie to spotkamy się w sądzie.

harry Ty na poważnie?:P

Romus jeśli widzisz że komuś kradną samochód albo wiesz kto go ukradł i masz na to jakiś dowód to nie piszesz tego na forum a idziesz na policję przekazujesz dowody i wszystko ładnie im opisujesz..To że to jest internet nie znaczy że można wszystkich dookoła obrażać i oskarżać..nie zapominaj że to są osoby publiczne. Długo by pisać..ale po co..
Motor! Motor! Tylko Motor!

J. Stachyra: "Między ligami jest przepaść, tylko się o tym głośno nie mówi, ale to się wie."

Awatar użytkownika
Romus

#16 Postautor: Romus » 23 czerwca 2009, o 12:38

Fakt. :) Mała pomyłka. Chodziło dokładnie o TŻ z 2007 r. bo przed sezonem 2008 r. to oni się już rozpadli.

Awatar użytkownika
truskawa
Zawodowiec

#17 Postautor: truskawa » 23 czerwca 2009, o 12:39

harry pisze:Chyba wiesz co mówisz bo już masz kłopoty według mnie.
harry pisze:Myśl chłopie bo już masz problemy.
A gdzie to pisali, bo nie zauważyłem. Myśl chłopie bo już masz problemy.
harry pisze:Teraz masz kłopot chłopie,

bardziej straszysz czy raczej karmisz trolla?
SPEEDWAY MOTOR LUBLIN

Awatar użytkownika
gizmo
Senior

#18 Postautor: gizmo » 23 czerwca 2009, o 12:45

coś czuje kolego ze twója metryka urodzenia ma coś okolo 15 lat i radzę Ci zaprzestać takiego gadaia bo to, że jesteś na razie w domu za swoim monitorem nie znaczy ze jestes anonimowy. Zlożenie doniesienia na policje o popełnieniu przestępstwa przez Ciebie (bez podstawne oskarzenia) i administrator forum bedzie mial wizyte policji z nakazem udostepnienia twojego ip pozniej pojdą do twojego dostawcy internetowego z podobnym nakazem i mają adres zamieszkania osoby na którą jest umowa na neta a pozniej pojdą do ciebie i wreczą ci wezwanie do sądu. Jak byłem młodszy tez kiedys cos glupiego napisalem w necie na moja kierowniczke w pracy i do dziś nie wiem jakim cudem dwa dni pozniej powiedziala mi zebym uwazal co pisze w necie :)
Pozdrawiam

harry
Trener

#19 Postautor: harry » 23 czerwca 2009, o 12:45

Romus pisze:Fakt. :) Mała pomyłka. Chodziło dokładnie o TŻ z 2007 r. bo przed sezonem 2008 r. to oni się już rozpadli.

Czekam z przeprosinami do jutra . Jak nie idę do mecenasa.
Zaczynaj szukać dowodów. Teraz nowy motocykl to chyba z 17 tys zl.

Awatar użytkownika
Romus

#20 Postautor: Romus » 23 czerwca 2009, o 12:45

Panowie, ten zespół w 2007 r. nie rozpadł się bez powodu, ale za duże z Was trzęsidupy, aby o tym napisać. Lepiej udawać, że nic się nie stało, a żuzel w lublinie zdechł śmiercią naturalną. Naiwniacy z Was i lamusy skoro tak myślicie. Jak czytam, te Wasze wypociny, to aż mi się niedobrze robi, że mamy takich kibiców w lublinie.
Ostatnio zmieniony 23 czerwca 2009, o 12:49 przez Romus, łącznie zmieniany 1 raz.

harry
Trener

#21 Postautor: harry » 23 czerwca 2009, o 12:47

truskawa pisze:bardziej straszysz czy raczej karmisz trolla?

Gizmo w zasadzie odpowiedział. To żaden problem znaleźć i oskarżyć typka.

Awatar użytkownika
gizmo
Senior

#22 Postautor: gizmo » 23 czerwca 2009, o 12:51

nie chodzi o to kim my jestesmy tylko kim ty jestes :) Oskarzeniami mozna walic jak ma sie dowody ale ty pewnie ich nie masz a oskarzasz konkretne osoby a co wazniejsze te konkretne osoby sa obecne na tym forum ale tego pewnie jeszcze nie zauwazyles. No cóż jaka by nie była prawda mam nadzieje ze poniesiesz jakies konsekwencje swoich wypowiedzi nie koniecznie finansowe ale takie zebys sie nauczyl ze pisanie głupot w necie nie zawsze poplaca.
Pozdrawiam

Awatar użytkownika
bartosch
Kadrowicz
Kontakt:

#23 Postautor: bartosch » 23 czerwca 2009, o 12:51

harry pisze:Teraz nowy motocykl to chyba z 17 tys zl.

chyba skuterek:)
carpe diem!

Awatar użytkownika
Romus

#24 Postautor: Romus » 23 czerwca 2009, o 12:53

harry pisze:
truskawa pisze:bardziej straszysz czy raczej karmisz trolla?

Gizmo w zasadzie odpowiedział. To żaden problem znaleźć i oskarżyć typka.

Będę pisał do Ciebie bardzo powoli, bo masz kłopoty z biegłym czytaniem chyba. Równy z Ciebie gość, ale niuansów intelektualnych to Ty chłopczyku nie chwytasz. Rozmowa z Tobą jest równie bezsensowna, jak z daunem.

Manitou
Kadrowicz
Kontakt:

#25 Postautor: Manitou » 23 czerwca 2009, o 12:58

Wiesz co Romus, sam jestes lamus. Nawet sie zrymowalo;]