Wyjazd do Rawicza 03.05.2009
Re: Wyjazd do Rawicza 03.05.2009
Ja też mam kumpla jednego, który jest chętny do jazdy do Rawicza, ale nigdzie się nie załapał.
Proponuje zrobic w tym temacie "Pogotowie Wyjazdowe"
Jak ktoś jedzie samochodem i ma wolne miejsca niech pisze ile tych miejsc i jakis kontakt do siebie. A jak ktos chce pojechac a nie ma jak to tez niech pisze. Moze uda sie wszystkich "poparowac", zeby bylo nas jak najwiecej w Rawiczu
Jak ktoś jedzie samochodem i ma wolne miejsca niech pisze ile tych miejsc i jakis kontakt do siebie. A jak ktos chce pojechac a nie ma jak to tez niech pisze. Moze uda sie wszystkich "poparowac", zeby bylo nas jak najwiecej w Rawiczu
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
Koper pisze:Boobi pisze:to wybiera sie ktos pociagiem??
Ja z żoną, z tym że na długi weekend majowy już w czwartek 30 maja jedziemy do Wrocławia i w niedziele 3 maja startujemy z Wrocławia do Rawicza.
Coś Ci się pokręciło chyba ?
-
Koper
- Trener
- Kontakt:
Zgadza sie, do Wrocka jadę 30 kwietnia.
Dzieci zostawiam z babciami
więc jadę do Rawicza. Mam 4 miejsca. Koszt około 30zł osoba.
mam pytanie - jak myslicie jest szansa zdazyc z rawicza na super meczyk w toruniu o 18,30?
pozdr
pav4u
pozdr
pav4u
Jest szansa. Helikopterem 
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
Podejzewam ze ciezko by Ci bylo dostac bilet na ten mecz. Pewnie cały torun ma ochote zobaczyc taki mecz na ich nowym stadionie.
Pozdrawiam
pav4u pisze:mam pytanie - jak myslicie jest szansa zdazyc z rawicza na super meczyk w toruniu o 18,30?
pozdr
pav4u
Fizycznie niemozliwe.
Póki stać mnie będę szalał,
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
A nie czaić się z kwiatami.
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
A nie czaić się z kwiatami.
Mikas zmienilem auto wiec juz problemow z plynem niebedzie mam 3 miejsca jakby co..fura na benzyne spalanie 8L/100
koszty sie policzy pozniej...
LUBELSKI WĘGIEL za 2 mln złotych

dobek pisze:Dzieci zostawiam z babciamiwięc jadę do Rawicza. Mam 4 miejsca. Koszt około 30zł osoba.
haha ten nasz bus to jednak malo atrakcyjny pod wzgledem finansowym : D
no ale wiadomo, ze nie o to tu chodzi ;]
METHANOL ADVENTURE TEAM
Te 40 zl dodatkowe placisz za mozliwosc wspolnego wyjazdu z legenda lubelskich kibicow-wyjazdowiczow. Nie marudz wiec
Jagiellonia jest....
Jagiellonia jest....
nie wolno!
ostatnio mniej doplacalem za mozliwosc wyjazdu z legenda lubelskich kibicow-wyjazdowiczow
organizujcie sie w te osobowki panowie i panie, moze bedzie nas ze 40 sztuk na sektorze to bedzie mozna ladnie pospiewac
ostatnio mniej doplacalem za mozliwosc wyjazdu z legenda lubelskich kibicow-wyjazdowiczow
organizujcie sie w te osobowki panowie i panie, moze bedzie nas ze 40 sztuk na sektorze to bedzie mozna ladnie pospiewac
METHANOL ADVENTURE TEAM
meesha pisze:Te 40 zl dodatkowe placisz za mozliwosc wspolnego wyjazdu z legenda lubelskich kibicow-wyjazdowiczow. Nie marudz wiec![]()
Tak, to prawda, bede w tym busie
-
Speedway Fan
- Senior
Dobry baner maja na stronie Kolejarza.
Kolejarz Rawicz vs KMŻ Redstar Lublin i logo TŻ Sipmy
Speedway Fan pisze:Dobry baner maja na stronie Kolejarza.
He he.. dobre
Na krotko sie pojawia, niewielkie logo, liczyli ze nikt nie zauwazy
Moze kotos jedzie do Rawicza z Wawki lub tez przez Wawke i wraca tez tak samo i ma wolne 1 miejsce to chetnie sie dolacze ...
zamiast 500 + program Beryl +
Speedway Fan pisze:Dobry baner maja na stronie Kolejarza.
już do nich napisałem aby poprawili.
A wyslales im aktualne logo? 
Gawrzyk pisze:piotr76 pisze:Moze kotos jedzie do Rawicza z Wawki lub tez przez Wawke i wraca tez tak samo i ma wolne 1 miejsce to chetnie sie dolacze ...
mozliwe ze z rawicza bede jechac do wawy.
Było by super bo z dojazdem jakoś sobie poradze ale powrót nie wyglada wesoło ... kiedy bedziesz wiedzial daj znac ...
zamiast 500 + program Beryl +
Mars pisze:Mikas zmienilem auto wiec juz problemow z plynem niebedzie mam 3 miejsca jakby co..fura na benzyne spalanie 8L/100
Sorki, ale zanim odpisales to akurat wczoraj znalazlem juz sobie transport. Takze dzieki, ale nie bede juz robil wiecej zamieszania, moze nastepnym razem sie wybierzemy razem.
Pozdro.
Manitou pisze:A wyslales im aktualne logo?
Już poprawili