Trening o 15.30
Łuki bedzie robić PRYWATNA firma. Na zlecenie MOSiRu. Ale ma konkretne ramy czasowe. A co z parkingiem??????????? Bo nawet dzisiaj nie było o nim mowy.
Treningi
Re: Treningi
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski
Z tego co wiem to juz są stare przepisy. Daszki robiliśmy na 2007 rok a wymagane były duzo wcześniej. Tzw. mobilnych jest 6, dwa pod stałym dachem a reszta ma być dzisiaj lub jutro "zadaszona"
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski
Jak byłem na szkoleniu w PZMocie to coś mówili o wymalowaniu kwadratów 1m2 w kolorach kasków w parkingu bo się sędzia może przy***ac... A nie byłem na stadionie (może już to jest zrobione) 
Od tego sezonu już wymóg do wszystkich lig.... Tak było mówione na szkoleniu.....
Nieoficjalne info z treningu :
Karol Baran zlamal obojczyk.
Ge(L)o pisze:Nieoficjalne info z treningu :
Właśnie wróciłem z treningu.. niestety to prawda, Karol Baran wyjechał poraz pierwszy na tor, przejechał dwa okrążenia i wydawałobysię, że niegroznie upadł lecz niestety upadł tak niefortunnie że złamał obojczyk :/. Więc mamy poważny problem przez meczem z Łodzią :/
BYŁ, BĘDZIE, JEST MOTOR RKS!!
-
Speedway Fan
- Senior
eh jak co roku przed sama liga 
No i cały misterny plan poszedł w ... Ciekawe kto teraz za niego pojedzie.
A jak było na treningu? Kto był w ogóle z naszych, i jak się prezentowali?
A jak było na treningu? Kto był w ogóle z naszych, i jak się prezentowali?
A jak tam z Filinowem? Dostał tą wizę?
Ewentualnie można zrobić ZZ za Stichauer'a i to wcale nie byłby głupi pomysł.
Ewentualnie można zrobić ZZ za Stichauer'a i to wcale nie byłby głupi pomysł.
Filinow już w Lublinie, śmiga na treningu, ale... siedzi na motocyklu pierwszy raz w 2009 roku, więc za dobrze to nie wygląda.
Ge(L)o pisze:Nieoficjalne info z treningu :
KURWA MAC !!!!