Kto powinien zasilić TŻ SIPMA LUBLIN? NOWA ANKIETA!

żużel w Lublinie

Kto powinien zasilić TŻ SIPMA LUBLIN?

Zbigniew Czerwiński
9
10%
Robert Dados
63
68%
Mariusz Franków
5
5%
Rafał Kowalski
0
Brak głosów
Robert Mikołajczak
1
1%
Adam Łabędzki
2
2%
Tomasz Rempała
4
4%
Sebastian Trumiński
8
9%

Liczba głosów: 92

Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#127 Postautor: Gelo » 27 stycznia 2004, o 23:46

Mars pisze:
Ru$eK pisze:To ja juz bym wolał zeby Robert Jucha podpisał z nami kontrakt, byłby rezerwowym, a w ekstralidze to tez nie bedzie w podstawowym ...

rezerwowym Jucha hmm on teraz to sie nadaje ale chyba tylko na jazde polewaczka lub traktorkiem panowie nie zartujcie juz sobie wiecej
a tak propo moze wie ktos kiedy dojdzie do wypozyczenia Dadosa i Sledzia z Wtsu strasznie sie to wszystko juz przeciaga
POZDRAWIAM

A co to komu przeszkadza że podpisał w Częstochowie? Nie idzie na karencję i to wszystko, Komu to przeszkadza,?

jotem

#128 Postautor: jotem » 28 stycznia 2004, o 11:50

Witam wszystkich po kilkumiesiecznej przerwie - "problemy techniczne".
Oddałem swoj głos oczywiscie na Roberta Dadosa.Mam nadzieje, ze Robert bedzie jezdził dla Lublina, poniewaz jest on nam bardzo potrzebny aby powrocic do "zuzlowej elity". Nalezy wspomniec o poza sportowym charakterze powrotu do Lublina Roberta-tu ma swoich bliskich to tez moze wpłynac na niego motywujaco.
P.S. Rozpoczecie sezonu coraz blizej, przygotowuja sie zawodnicy, przygotowałem sie i ja - zakupiłem karnet na cały sezon, zdazyło mi sie to poraz pierwszy od 15 lat jak chodze na zuzel.Bedzie to wyjatkowy sezon :!: .

Awatar użytkownika
Maxx
Trener

#129 Postautor: Maxx » 28 stycznia 2004, o 11:54

jotem pisze:Witam wszystkich po kilkumiesiecznej przerwie - "problemy techniczne".
Oddałem swoj głos oczywiscie na Roberta Dadosa.Mam nadzieje, ze Robert bedzie jezdził dla Lublina, poniewaz jest on nam bardzo potrzebny aby powrocic do "zuzlowej elity". Nalezy wspomniec o poza sportowym charakterze powrotu do Lublina Roberta-tu ma swoich bliskich to tez moze wpłynac na niego motywujaco.
P.S. Rozpoczecie sezonu coraz blizej, przygotowuja sie zawodnicy, przygotowałem sie i ja - zakupiłem karnet na cały sezon, zdazyło mi sie to poraz pierwszy od 15 lat jak chodze na zuzel.Bedzie to wyjatkowy sezon :!: .

Pozostaje zatem mieć nadzieję, że nasi działacze ostatecznie dogadają się z Wrocławiem i Robert rzeczywiście w nadchodzącym sezonie przywdzieje plastron z koziołkiem. A co do tego, że sezon będzie wyjątkowy nie mam również najmniejszych wątpliwości.

Pozdrawiam

Awatar użytkownika
Ar2rB
Junior

#130 Postautor: Ar2rB » 28 stycznia 2004, o 13:30

jotem pisze:P.S. Rozpoczecie sezonu coraz blizej, przygotowuja sie zawodnicy, przygotowałem sie i ja - zakupiłem karnet na cały sezon, zdazyło mi sie to poraz pierwszy od 15 lat jak chodze na zuzel.Bedzie to wyjatkowy sezon :!: .

I ja idę po karnet. A nawet 2 sztuki :). Czy dla studiujących kobiet (legitymacja studencka) przysługuje tańszy karnet? Bo nei wiem ile mam gotówki zabrać. I tak jak u kolegi - bede miał pierwszy karnet w życiu (no kiedyś miałem karnet sponsora), a na żużel chadzam już 20 lat ponad :).

Apocalips
Zawodowiec
Kontakt:

#132 Postautor: Apocalips » 28 stycznia 2004, o 14:51

Ar2rB myslalem ze jak juz to jestes studentem :lol: Nie no to taki maly zarcik...Ja tez mam karnecik i to juz drugi w moim zyciu. A co do tego ze ten sezon bedzie wyjatkowy to na pewno tak sie stanie bo w koncu w tamtym roku karnet kupilem pierwszy raz w zyciu i tamten sezon byl wyjatkowy :) Pozdrawiam
"Bo serce bije mocniej niż pięści..." - Motor 1950 Lublin

Pozdrawiam - Apocalips

Awatar użytkownika
Mars
Zawodowiec

#133 Postautor: Mars » 28 stycznia 2004, o 17:43

Robcio Dados to atleta
Ma maszynkÄ™ jak rakieta
Åšledziu za to pierwszy w boju
Cała liga w niepokoju

I ten super nasz duecik
Wybatoży wszystkich kmieci
Won Hamillu, won za morze
Nawet Fajfer nie pomoże

I Kuciapa i Kościecha
To dla Śledzia mała pecha
Cieślewiczów wyprzedzanie
To Dadosa jest śniadanie
A na deser Jędrzejaka
Bo ze Åšledziem to sÄ… paka

Śledź z Dadosem wyjeżdżają
I już po 30 punktów mają

No a morał z tego taki
Dla żużlowej całej paki
Że tak Lublin niespodzianie
Mistrzem Polski nam zostanie

Vivat wszystkim kozłom!!!

autor"STARTOS" (http://www.sportsboard.pl)
LUBELSKI WĘGIEL za 2 mln złotych :lol: :lol:

Awatar użytkownika
fcb
Kontakt:

#134 Postautor: fcb » 28 stycznia 2004, o 17:43

ile można czekać ? Zarząd sobie w kulki leci :x :x :x :x :x :x
Ronaldinho do TÅ»-u !!!!

Awatar użytkownika
fcb
Kontakt:

#135 Postautor: fcb » 28 stycznia 2004, o 17:57

a tak wogóle to ma ktos numer komórkowy Siwka?
Ronaldinho do TÅ»-u !!!!

Awatar użytkownika
fcb
Kontakt:

#136 Postautor: fcb » 28 stycznia 2004, o 18:08

o jeszcze mi się przypomniało! niech ostrów się tak nie podnieca Dymem bo pamiętam ,że w tamtym sezonie przegrał na długości toru ze Stefanim a jak ktoś przegrywa za Stefanim to chyba nie wygra z Karlssonem :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P
Ronaldinho do TÅ»-u !!!!

Piotrbaz

#138 Postautor: Piotrbaz » 28 stycznia 2004, o 18:38

Mars pisze:Robcio Dados to atleta
Ma maszynkÄ™ jak rakieta
Åšledziu za to pierwszy w boju
Cała liga w niepokoju

I ten super nasz duecik
Wybatoży wszystkich kmieci
Won Hamillu, won za morze
Nawet Fajfer nie pomoże

I Kuciapa i Kościecha
To dla Śledzia mała pecha
Cieślewiczów wyprzedzanie
To Dadosa jest śniadanie
A na deser Jędrzejaka
Bo ze Åšledziem to sÄ… paka

Śledź z Dadosem wyjeżdżają
I już po 30 punktów mają

No a morał z tego taki
Dla żużlowej całej paki
Że tak Lublin niespodzianie
Mistrzem Polski nam zostanie

Vivat wszystkim kozłom!!!

autor"STARTOS" (http://www.sportsboard.pl)

calkiem mily wierszyk :D:D ciekawe czy jest takich więcej... :twisted:

Awatar użytkownika
grzesieck
Trener

#139 Postautor: grzesieck » 28 stycznia 2004, o 20:44

Taaa...tylko ze to jest wierszyk wysmiewajacy raczej Dadosa i Śledzia sądząc po tym co Startos wczesniej pisał w tym temacie. Wejdz sobie Piotrku na sportsboard...a nawet linka ci dam http://www.sportsboard.pl/Forum/viewthread.php?FID=3&TID=24008&pagenumber=3 i zobaczymy czy dalej bedziesz uwazal ze to mily wierszyk...
METHANOL ADVENTURE TEAM

Piotrbaz

#141 Postautor: Piotrbaz » 28 stycznia 2004, o 22:31

grzesieck pisze:Taaa...tylko ze to jest wierszyk wysmiewajacy raczej Dadosa i Śledzia sądząc po tym co Startos wczesniej pisał w tym temacie. Wejdz sobie Piotrku na sportsboard...a nawet linka ci dam http://www.sportsboard.pl/Forum/viewthread.php?FID=3&TID=24008&pagenumber=3 i zobaczymy czy dalej bedziesz uwazal ze to mily wierszyk...

eee.powiem tak :;] zmieniłam zdanie co do autora i uwazam ze Startos miły raczej nie jest ale wierzyk....wierszyk jest miły dalej... :arrow:

P.S :!: :!:

Kondi

#142 Postautor: Kondi » 29 stycznia 2004, o 08:51

Rzeczywiście zarząd sobie w kulki leci!!!Mamy już koniec miesiąca i skład niekompletny!!!Tylko nikt nie pomyślał że jak teraz nie podpisze Dados to później może się rozmyslić i bedzie lipa tj.bedziemy oglądać Mordela który chyba juz powinien dać sobie spokój.Mam dość już tego czekania i wkurza mnie ten stoicki spokój naszych prezesów.Weźmy pod uwagę Rzeszów który boryka się z problemami finansowymi ale pomimo tego kontraktuje zawodników i to nie byle jakich.A u nas cisza,cisza,cisza i nic...Być może jestem niecierpliwy ale ludzie ileż można?!!!Czy trzeba rozmawiać aż miesiąc, żeby dogadać się co do Dadosa i Śledzia?!!!Wiem że trzeba pertraktować i zbijać cenę ale czy to wymaga aż miesiąca bo wątpię w to aby cena za nich została drastycznie obniżona w późniejszym terminie.Rusko nie jest taki głupi!!!Ten facet siedzi w tym biznesie znacznie dłużej niż nasz Siwek!!!

Awatar użytkownika
Mars
Zawodowiec

#143 Postautor: Mars » 29 stycznia 2004, o 08:53

Kondi pisze:Rzeczywiście zarząd sobie w kulki leci!!!Mamy już koniec miesiąca i skład niekompletny!!!Tylko nikt nie pomyślał że jak teraz nie podpisze Dados to później może się rozmyslić i bedzie lipa tj.bedziemy oglądać Mordela który chyba juz powinien dać sobie spokój.Mam dość już tego czekania i wkurza mnie ten stoicki spokój naszych prezesów.Weźmy pod uwagę Rzeszów który boryka się z problemami finansowymi ale pomimo tego kontraktuje zawodników i to nie byle jakich.A u nas cisza,cisza,cisza i nic...Być może jestem niecierpliwy ale ludzie ileż można?!!!Czy trzeba rozmawiać aż miesiąc, żeby dogadać się co do Dadosa i Śledzia?!!!Wiem że trzeba pertraktować i zbijać cenę ale czy to wymaga aż miesiąca bo wątpię w to aby cena za nich została drastycznie obniżona w późniejszym terminie.Rusko nie jest taki głupi!!!Ten facet siedzi w tym biznesie znacznie dłużej niż nasz Siwek!!!

spokojnie wytrzymaj jeszcze do 31 Stycznia;)
LUBELSKI WĘGIEL za 2 mln złotych :lol: :lol:

Awatar użytkownika
Maxx
Trener

#144 Postautor: Maxx » 29 stycznia 2004, o 09:26

Panowie, bez paniki. Będzie dobrze. Rozmowy trwają. Cena za wypożyczenie Darka i Roberta już spadła i to dość sporo.

Pozdrawiam

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#145 Postautor: Gelo » 29 stycznia 2004, o 10:06

Kondi pisze:Rzeczywiście zarząd sobie w kulki leci!!!Mamy już koniec miesiąca i skład niekompletny!!!Tylko nikt nie pomyślał że jak teraz nie podpisze Dados to później może się rozmyslić i bedzie lipa tj.bedziemy oglądać Mordela który chyba juz powinien dać sobie spokój.Mam dość już tego czekania i wkurza mnie ten stoicki spokój naszych prezesów.Weźmy pod uwagę Rzeszów który boryka się z problemami finansowymi ale pomimo tego kontraktuje zawodników i to nie byle jakich.A u nas cisza,cisza,cisza i nic...Być może jestem niecierpliwy ale ludzie ileż można?!!!Czy trzeba rozmawiać aż miesiąc, żeby dogadać się co do Dadosa i Śledzia?!!!Wiem że trzeba pertraktować i zbijać cenę ale czy to wymaga aż miesiąca bo wątpię w to aby cena za nich została drastycznie obniżona w późniejszym terminie.Rusko nie jest taki głupi!!!Ten facet siedzi w tym biznesie znacznie dłużej niż nasz Siwek!!!

Rozumiem to zniecierpliwienie ale Rzeszów a my to zupełnie inne kwestie. Dados i Śledź mają ważne kontrakty i nie muszą nic podpisywać do końca stycznia. Karencja im nie grozi. Więc spokojnie.

Awatar użytkownika
$korzen$
Trener

#146 Postautor: $korzen$ » 29 stycznia 2004, o 12:31

Mam dobra nowine, Darek napewno w przyszlym sezonie bedzie jezdzil w Lublinie, mozemy sie martwic tylko o to czy Dados pojdzie w jego slady :roll:

Awatar użytkownika
STARTOS

#147 Postautor: STARTOS » 29 stycznia 2004, o 14:25

No cóż... witojcie...
wywołany do tablicy zostałem...

na dzień dobry... jestem nie z Gniezna a z Poznania

Piotrek, Gawrzyk
Fajnie, że zrozumieliście dowcip i satyrę...
Pozdrawiam

Grzesieck
To co napisałem opisujesz używając języka inkwizytora mówiącego o sabacie czarownic... a szkoda, bo gdybyś doczytał na jakiego posta odpowiadałem i co było na końcu mojego posta może dotarło by do Ciebie, że to wszystko jest z przymrużeniem oka...
napisałem krótką satyrę w odpowiedzi na tezę Waszego ziomka (nie dosłowną ale w domyśle), że Dados ze Śledziem sami wprowadzą Lublin do E-ligi...
Na przyszłość życzę więcej wyluzowania i czerpania ze speedway'a radości, a nie traktowania go jak źródło antagonizmów...
" P.S.
:wink: :wink: :wink: "
tak kończył się ów wierszyk w oryginale

A tak na marginesie... jeżeli ktoś czytał kiedyś moje posty na SB (a jestem tam nie od wczoraj) to wie, że swoi, nie-swoi, gdy głupa rżną to trzeba ich wyśmiać...

Dobra, kończę, bo trzeba jeszcze trochę Gdańsczan powkurzać :wink:
Pozdrowienia od poznańskich koziołków dla kozłów z Lublina :wink:
LOS PORTUGALOS BOOMERANG TEAM!!!

Awatar użytkownika
grzesieck
Trener

#148 Postautor: grzesieck » 29 stycznia 2004, o 14:32

Ooops - nie doczytałem PSa :roll:
METHANOL ADVENTURE TEAM

Awatar użytkownika
Radzio
Senior

#149 Postautor: Radzio » 29 stycznia 2004, o 16:06

$korzen$ pisze:Mam dobra nowine, Darek napewno w przyszlym sezonie bedzie jezdzil w Lublinie, mozemy sie martwic tylko o to czy Dados pojdzie w jego slady :roll:

To to było od dłurzszego czasu wiadome:)
Co do indywidualnych kontraktów to Darek ma juz ustalony jedynie Dados i luzik
kiedyś karry napsiał ze dados chce kwote z kosmosu mam nadzieje ze to nie prawda była:)