Nowy klub

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

Re: Nowy klub

#126 Postautor: Gelo » 19 marca 2008, o 21:58

InDorka pisze:Nie wiem czy w/g nomenklatury Loptymisty zaliczam sie do bandy gamoni czy do stada baranow,ale szkoda,ze Gelo wymigal sie w kluczowym momencie.

Po pierwsze to kluczowy moment był 15 marca a po drugie wymigał się od czego? Od kibicowania? Nic o tym nie wiem.
Ze nie jest alpinista ani nawet taternikiem wiem odkad podczyutuje to forum.Ale przeciez uswiadomiienie potencjalnych "pomagierow finansowych" nie jest rownoznaczne z mianowaniem Gela prezesem,dyrektorem,negocjatorem ,woznym,ani nawet kierowca polewaczki. Zamiast plakac nad rozlanym mlekiem latwiej jest nauczyc dziecko jak trzymac kubek .

Ale ja może nie chce nikogo uswiadamiać? A może mam wazniejsze sprawy na glowie niz zuzel?

Awatar użytkownika
kilar
Trener

#127 Postautor: kilar » 19 marca 2008, o 22:46

InDorka pisze:Ze nie jest alpinista ani nawet taternikiem wiem odkad podczyutuje to forum.Ale przeciez uswiadomiienie potencjalnych "pomagierow finansowych" nie jest rownoznaczne z mianowaniem Gela prezesem,dyrektorem,negocjatorem ,woznym,ani nawet kierowca polewaczki.
Zamiast plakac nad rozlanym mlekiem latwiej jest nauczyc dziecko jak trzymac kubek .

To kibic ma reprezentowac klub w poczatkowych negocjacjach ? Jak to ma byc, przychodzi pierwszy lepszy Kowalski (kibic) do prezesa i mowi: Panie prezesie czy moglby Pan wspomoc moj ukochany klub kwota 100 zl, bardzo prosze !? I jak to wyglada ? Bez przesady, od rozmow sa ludzie z zarzadu i to oni musza dolozyc wszelkich staran, aby klub w oczach potencjalnych sponsorow byl godny zaufania, profesjonalny i cieszyl sie dobra opinia.

Awatar użytkownika
Jcob
Senior

#128 Postautor: Jcob » 19 marca 2008, o 22:47

Do Gela:
Skoro masz wazniejsze sprawy na glowie to nie zawracaj tej glowy innym i nie pisz takich glupot o kasie-ktora byla na wyciagniecie reki i ktos to spieprzyl-na forum. Bo tego nawet moj pies nie chce czytac :lol:
Ja bym Tobie nawet nie zaproponowal stanowiska kierowcy polewaczki bo i to bys zepsul :lol: Rznac cwaniaka to Ty potrafisz. Niczym sie nie roznisz od wazniakow ktorzy tylko gadaja.
Lepiej sie przerzuc na Brydza bo tam trzeba sciemniac i mozesz miec tam pole do popisu.
"Hans Nielsen, niczym taka dobra kwoka, czuwająca nad swym kurczęciem."

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#129 Postautor: Gelo » 19 marca 2008, o 22:47

kilar pisze:
InDorka pisze:Ze nie jest alpinista ani nawet taternikiem wiem odkad podczyutuje to forum.Ale przeciez uswiadomiienie potencjalnych "pomagierow finansowych" nie jest rownoznaczne z mianowaniem Gela prezesem,dyrektorem,negocjatorem ,woznym,ani nawet kierowca polewaczki.
Zamiast plakac nad rozlanym mlekiem latwiej jest nauczyc dziecko jak trzymac kubek .

To kibic ma reprezentowac klub w poczatkowych negocjacjach ? Jak to ma byc, przychodzi pierwszy lepszy Kowalski (kibic) do prezesa i mowi: Panie prezesie czy moglby Pan wspomoc moj ukochany klub kwota 100 zl, bardzo prosze !? I jak to wyglada ? Bez przesady, od rozmow sa ludzie z zarzadu i to oni musza dolozyc wszelkich staran, aby klub w oczach potencjalnych sponsorow byl godny zaufania, profesjonalny i cieszyl sie dobra opinia.

nic dodać nic ując.

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#130 Postautor: Gelo » 19 marca 2008, o 22:52

Jcob pisze:Do Gela:
Skoro masz wazniejsze sprawy na glowie to nie zawracaj tej glowy innym i nie pisz takich glupot o kasie-ktora byla na wyciagniecie reki i ktos to spieprzyl-na forum. Bo tego nawet moj pies nie chce czytac :lol:
Ja bym Tobie nawet nie zaproponowal stanowiska kierowcy polewaczki bo i to bys zepsul :lol: Rznac cwaniaka to Ty potrafisz. Niczym sie nie roznisz od wazniakow ktorzy tylko gadaja.
Lepiej sie przerzuc na Brydza bo tam trzeba sciemniac i mozesz miec tam pole do popisu.

Nikt ci nie kaze czytac moich postów - wyjdz z psem na spacer - bedziecie obaj mieli problem z głowy. A co byś zaproponował lub nie zachowaj dla siebie.

Awatar użytkownika
Jcob
Senior

#131 Postautor: Jcob » 19 marca 2008, o 22:57

Gelo pisze:
Jcob pisze:Do Gela:

Nikt ci nie kaze czytac moich postów - wyjdz z psem na spacer - bedziecie obaj mieli problem z głowy. A co byś zaproponował lub nie zachowaj dla siebie.

Wiedzialem ze na wiele Cie nie stac.
"Hans Nielsen, niczym taka dobra kwoka, czuwająca nad swym kurczęciem."

Awatar użytkownika
Łoptymista
Trener

#132 Postautor: Łoptymista » 19 marca 2008, o 23:01

Jcob z czalego serca zaluje ze dopiero teraz zaczales pisac na forum.
Naprawde. Masz szanse na trwale wpsiac sie w annalach durnoty na zuzel.info.

Awatar użytkownika
Monter_77

#133 Postautor: Monter_77 » 19 marca 2008, o 23:14

Wezcie, zrobcie...a ja sobie pokrytykuje - to filozofia niektorych na tym forum.

W tej chwili w 99% pochlania mnie cos innego, ale swego czasu troche (niewielkich) sil i staran wkladalem w wozek pod tytulem LKZ a potem TZ. Dlatego wkurwiaja mnie wpisy panow najmadrzejszych co nawet palcem nie kiwneli by cokolwiek zrobic.
Nie pojdziemy dzis do kina, nie pojdziemy do kosciola, nie pojdziemy do burdelu, serce nas na Montex wola...
Obrazek

Awatar użytkownika
major

#136 Postautor: major » 20 marca 2008, o 08:13

Aby za dwa trzy lata nie było mówione o KŻ jak teraz o TŻ to proponowałbym, aby tworzeniem nowego klubu zajęły się osoby kompetentne, a nie wszyscy kibice. Kibice są od tego, aby przychodzić na wszystkie mecze, PŁACIĆ ZA BILETY (a nie czekać na darmowe wejściówki) i kibicować. Na tym forum są sami kibice, więc o czym wy gadacie. Niech żużlem zajmie się Pan Czarny - jeśli ma charakter to mu z pewnością to wyjdzie. Wy możecie tylko przeszkodzić. I nie czepiajcie się Gela bo każdemu wolno krytykować, a miał do tego powody. To właśnie wielu z Was włażąc w dupę poprzedniemu zarządowi utwierdzaliście co niektórych z tego zarządu, że są nieomylni. Można wysnuć taką teorię spiskową, że Wy po części przyczyniliście się do upadku TŻ.
Ale co tam - umarł król, niech żyje król. Panie Zdzisławie trzumam kciuki.
Zawsze Motor Lublin

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#137 Postautor: Gelo » 20 marca 2008, o 08:21

Gawrzyk pisze:kuzwa. koniec glupich tekstow i wzajemnych zalow.
piszcie o przeszlosci w temacie o dzialalnosci tz.

tutaj w calosci o KZ.

Ostatni przypadek, kiedy wywalone zostały moje posty, a potem przez caly dzien nie wpisal sie nikt swiadczy, ze jednak musi byc troche pikanterii, bo inaczej forum zdechnie. Mnie to nie przeszkadza. Nawet zaczepki Pana o nowym nicku a jakze znajomym tonie wypowiedzi.

harry
Trener

#138 Postautor: harry » 20 marca 2008, o 09:02

Ja myślę, ze gdybyś napisał, ze sprawe tego lub jeszcze innych sponsorów przekazesz nowemu klubowi i powiesz do kogo sie udac zeby dostac latwą kase, to uspokoiłoby ludzi i nikt by nie miał do ciebie pretensji ze sie nie udzielasz.
Bo zadzwonić czy wysłać maila do Czarnego to już chyba nie problem?
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#139 Postautor: Gelo » 20 marca 2008, o 09:07

harry pisze:Ja myślę�ze gdybyś �pisał, � sprawe tego lub jeszcze innych sponsorów p�ekazesz nowemu klubowi i powiesz do kogo sie udac zeby dostac latwą kas� to uspokoiłoby l�zi i nikt by nie miał do ci�ie pretensji ze sie nie udzielasz.
Bo zadzwonić czy wy�ać maila�o�zarnego to już chyba nie�roblem?

Ale ludzie mają prawo miec pretensje - to ich sprawa - zyjemy w wolnym kraju. Podkreslam jednak jeszcze raz - jestem kibicem - telefony, maile, negocjacje, pośrednictwo nie leza w kregu moich kibicowskich obowiązków. W przeciwnym wypadku działacze nie mieliby nic do roboty. Bede mogl pomoc - pomoge, nie bede mogl - postaram sie nie przeszkadzac.

Awatar użytkownika
kilar
Trener

#141 Postautor: kilar » 20 marca 2008, o 10:15

Sponsoring to tez inwestycja w reklame firmy, wiec to nie jest tak, ze ten Twoj szef da tylko te 5000 i koniec. On je zainwestuje z pewnym ryzykiem, ale i z przekonaniem, ze dzieki temu pozyska nowych klientow.

Smirnek_
Senior

#144 Postautor: Smirnek_ » 20 marca 2008, o 10:28

Wydaje mi się, że tacy magnaci jak Bodganka, PGE czy KGHM nie sponsorują sportu dla stricte zysków, ale dla zupełnie czegoś innego. KŻ powinien zacząć od gromadzenia mniejszych sponsorów i budować dobrą atmosferę. Wtedy gdy zaczną się pojawiać poważne wyniki to może zainteresuje się jakaś bogatsza firma.

Uprzedzam pytanie: Nie wiem jak to zrobić 8)

Awatar użytkownika
kilar
Trener

#145 Postautor: kilar » 20 marca 2008, o 10:45

Pokemon pisze:Wątpię czy Bogdanka sprzedałaby więcej węgla sponsorując żużel 8)

Ale ja odnioslem sie do Twojego wczesniejszego postu, bo watpie by Bogdanka dala pieniadze tylko na kilka opon 8)

ermen
Zawodowiec

#146 Postautor: ermen » 24 marca 2008, o 18:28

Dajcie juz spokój z Bogdanką. W przyszłym roku chcą wejść na giełdę aby pozyskać pieniądze na budowę drugiej kopalni (Pole Stefanów). Do 2015 roku chcą zainwestować 1,8 mild zł z czego 1,1 mild do roku 2011. Dla nich teraz każdy grosz sie liczy i o sponsorowaniu drugoligowej druzyny żużlowej nie ma mowy.
Każdemu jego Everest...

Sledzio
Trener
Kontakt:

#147 Postautor: Sledzio » 25 marca 2008, o 07:46

To co Górnik Łęczna nie dostanie grosza już od Bogdanki ?

K.A.M.I.L.
Zawodowiec
Kontakt:

#148 Postautor: K.A.M.I.L. » 25 marca 2008, o 09:10

MOTOR LUBLIN

Awatar użytkownika
Speedway
Trener

#150 Postautor: Speedway » 25 marca 2008, o 13:00

Sledzio pisze:To co Gornik Leczna nie dostanie grosza juz od Bogdanki?

Gornik to "dziecko" Bogdanki i na nich pieniadze znajde sie zawsze. Mniejsze lub wieksze w zaleznosci od stawianych celow. W przypadku zuzla wydaje mi sie, ze liczyc mozna na Ekoklinkier (nalezacy do Lubelskiego Wegla). W 2006 roku byli sponsorem indywidualnym Rempaly, wiec i w przyszlosci moga sie zainteresowac zuzlem. Tym bardziej, ze ciagle sie rozwijaja, poszerzaja swoja oferte rowniez dla klientów indywidualnych.

Nie przesadzalbym z ta oszczednoscia w sponsoringu. Po wejsciu na gielde kapital na dalszy rozwoj kopalni znajdzie sie dosc szybko. Nie musza robic jakichs znaczacych ciec.
Obrazek