Nowy klub

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
maja24

Re: Nowy klub

#76 Postautor: maja24 » 16 marca 2008, o 11:08

a wiadomo cos na temat szkółki?? chce to ktoś prowadzic i wogóle szkolic młodych żużlowców??

Awatar użytkownika
MLSpeedy
Junior

#77 Postautor: MLSpeedy » 16 marca 2008, o 11:50

z tego co mi wiadomo to na dzien dzisiejszy nie ma kogo szkolic. Sadze, ze moze AKZ sie za to wezmie. Ale to tylko takie moje przypuszczenia.

Pozdrawiam.

harry
Trener

#78 Postautor: harry » 16 marca 2008, o 13:20

Gelo pisze:
mikas pisze:Tak jeszcze jedno ;)
Czyli co najmniej jedna z firm wymienionych przez harrego (Perła, Bogdanka oraz Kangur, inne nazwy chyba na forum nie padaly ostatnio) nie była dogadana jak pisał Harry i pan Tarkowski nie mial z przynajmniej jedna z nich ustalonych warunkow wspolpracy?

P.S. No i wynika z tego że jednak do konca mosty nie sa spalone, skoro firmy deklaruja w kazdej chwili chec rozmowy, to jest pocieszajace :)

Tak - w przypadku jednej z tych trzech firm harry rozminął się z prawdą. A biznes w Lublinie nie ogranicza sie do trzech firm na krzyż. Pamiętaj o tym.

Już nie wiem, który raz to napiszę. Ale dla niektórych i 10 razy to za mało widać. Od listopada nie zajmuję się żużlem i nie mam najmniejszego zamiaru tego robić dalej. Co najwyzej na wyraźną prosbe reanimatorów TŻu coś pomogłem w pojedynczej sprawie. To A. Tarkowski chodził po sposnorach i to on mi przekazał wiadomości co załatwił. Napisałem o tych firmach bo akurat to były konkretne informacje. Perła obiecała dać nie mniej jak w tamtym roku, Bogdanka chciała przejąć opłacenie całkowite Dawida ( czyli kontraktowe i całą punktówke - to naprawdę duzo) a Kangur też czekał tylko na licencje i był przygotowany na sponsoring. Jeżeli coś jest nieprawdą to albo Tarkowski coś pokrecil, albo zmyslil ( ale te wszystkie rzeczy są realne) albo ktoś chciał zbyc Gela bo nie miał ochoty z nim gadac.
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski

Awatar użytkownika
mikas
Trener