Kolejna sprawa to to, ze przeciez nie beda robic stadionu zuzlowo-pilkarskiego, jesli zuzla nie bedzie! Stad mysle, ze sytuacja bedzie podobna do tej z pilki recznej. Budynek (hala, tor) jest, to i klub musi byc. Nie ma kasy od miasta, nie ma klubu. Nie ma klubu, po co budynek, 115 mln wydane w bloto, pare punktow procentowych w wyborach mniej, koniec wladzy. Chyba RAtusz o tym wie... Trzeba byc dobrej mysli
Żużlowe różności
Re: Różności
Gdansk czy nie Gdansk, mam nadzieje ze pospiesza sie z ta siedziba PGE w Lublinie. No i ze dwoch klubow pilkarskich nie beda sponsorowac.
Kolejna sprawa to to, ze przeciez nie beda robic stadionu zuzlowo-pilkarskiego, jesli zuzla nie bedzie! Stad mysle, ze sytuacja bedzie podobna do tej z pilki recznej. Budynek (hala, tor) jest, to i klub musi byc. Nie ma kasy od miasta, nie ma klubu. Nie ma klubu, po co budynek, 115 mln wydane w bloto, pare punktow procentowych w wyborach mniej, koniec wladzy. Chyba RAtusz o tym wie... Trzeba byc dobrej mysli
Tylko kto profesjonalnie przedstawi PGE możliwość wejścia w lubelski żużel?
A uwierzcie że, Motor już się kręci koło tej firmy, Trzeba chęci i sprytu.
Trzeba Nowej krwi (takiej jak Bartosch), Trzeba przechytrzyć Motor w pozyskiwaniu sponsorów.
Myślę że żużel odbije się od dna, jeśli tylko zmodernizuje czy wybuduje stadion, powstanie lotnisko, strefa ekonomiczna = sponsorzy.
Trzeba tylko nająć profesjonalistów którzy pozyskają sponsora z prawdziwego zdarzenia,
zainteresują odpowiednią firmę. Nie może tego robić człowiek orkiestra jak jest dzisiaj.
Wczoraj spiker dziękował naszym "Wielkim sponsorom" w liczbie ok. 40 !!!!
Ludzie, to jakaś obłuda!! Co to za sponsorzy????
Jeżeli 40 sponsorów zainwestowałoby np. po 25 tys, to z pewnością nie wozilibyśmy tyłów.
Ja jestem ciekaw dlaczego tak wielka firma jak Perła, nie wejdzie w żużel na poważnie?
Czego się obawia? Wstydzi? itp.: Zarządu TŻ, stadionu itd?
A uwierzcie że, Motor już się kręci koło tej firmy, Trzeba chęci i sprytu.
Trzeba Nowej krwi (takiej jak Bartosch), Trzeba przechytrzyć Motor w pozyskiwaniu sponsorów.
Myślę że żużel odbije się od dna, jeśli tylko zmodernizuje czy wybuduje stadion, powstanie lotnisko, strefa ekonomiczna = sponsorzy.
Trzeba tylko nająć profesjonalistów którzy pozyskają sponsora z prawdziwego zdarzenia,
zainteresują odpowiednią firmę. Nie może tego robić człowiek orkiestra jak jest dzisiaj.
Wczoraj spiker dziękował naszym "Wielkim sponsorom" w liczbie ok. 40 !!!!
Ludzie, to jakaś obłuda!! Co to za sponsorzy????
Jeżeli 40 sponsorów zainwestowałoby np. po 25 tys, to z pewnością nie wozilibyśmy tyłów.
Ja jestem ciekaw dlaczego tak wielka firma jak Perła, nie wejdzie w żużel na poważnie?
Czego się obawia? Wstydzi? itp.: Zarządu TŻ, stadionu itd?
Ja mysle, ze po prostu to sie Perle nie oplaca, albo oni tylko tak mysla.
I nadal mocno wierze, ze tacy profesjonalisci w tym miescie sie znajda. No i dalej mnie to dziwi, ze zalozmy: Motor awansuje do ekstraklasy, to PGE bedzie sponsorowalo 2 kluby z jednej ligi? Ja bym tak nie zrobil.
Co do sponsorow: moze jest ich 40, ale zadnego z prawdziwego zdarzenia.
A strefy ekonomicznej to klub nie jest w stanie zrobic "ot tak". No i znowu potrzebna pomoc miasta. I dlaczego w innych miastach takowa sie znajduje, tylko nie u nas?
I nadal mocno wierze, ze tacy profesjonalisci w tym miescie sie znajda. No i dalej mnie to dziwi, ze zalozmy: Motor awansuje do ekstraklasy, to PGE bedzie sponsorowalo 2 kluby z jednej ligi? Ja bym tak nie zrobil.
Co do sponsorow: moze jest ich 40, ale zadnego z prawdziwego zdarzenia.
A strefy ekonomicznej to klub nie jest w stanie zrobic "ot tak". No i znowu potrzebna pomoc miasta. I dlaczego w innych miastach takowa sie znajduje, tylko nie u nas?
zycho pisze:A strefy ekonomicznej to klub nie jest w stanie zrobic "ot tak". No i znowu potrzebna pomoc miasta. I dlaczego w innych miastach takowa sie znajduje, tylko nie u nas?
Strefa ekonomiczna = nowe firmy = potencjalni sponsorzy
Ja jestem tego pewien, że jak powstanie nowy stadion, znajdzie się firma która wejdzie w żużel.
Może nawet taka, która kupi sobie dziką kartę na ekstraligę.
Ostatnio zmieniony 15 października 2007, o 16:44 przez janek, łącznie zmieniany 1 raz.
Mialem na mysli to, ze klub nie ma tu nic do gadania.
Dobre warunki na inwestycje stwarza miasto, a wlasciwie Ratusz, prawda? Bo kto inny powinien sie starac o rozwoj regionu jak nie oni? Bo szybki rozwoj=sukces w wyborach a wtedy wszyscy sa zadowoleni.
Dobre warunki na inwestycje stwarza miasto, a wlasciwie Ratusz, prawda? Bo kto inny powinien sie starac o rozwoj regionu jak nie oni? Bo szybki rozwoj=sukces w wyborach a wtedy wszyscy sa zadowoleni.
janek pisze:Ciekaw jestem gdzie jest teraz krzykacz forumowy "Sponsor".
kiedy "sponsor" byl zwyklym userem forum pare lat temu....... wtedy Ty Janku szczales w pieluchy.......... wiec nie zadawaj dyrnych pytan na fowrum
jakoś Bartosch i Harry się nie odzywają po wczorajszym meczu, co jest?
akurat Tym Ludziam sikucie do piet nie dorastasz wiec zamilcz w swoich durnych poszkolnych przemysleniach
-
jataman22
akurat Tym Ludziam sikucie do piet nie dorastasz wiec zamilcz w swoich durnych poszkolnych przemysleniach
Dokładnie.
Dzieci
Ostatnio zmieniony 16 października 2007, o 15:01 przez janek, łącznie zmieniany 1 raz.
Takie sa fakty, ze gdyby nie oni to ten klub juz by nie istnial. Wiec powinni byc raczej traktowani mocno ulgowo, bo m. in. im zawdzieczamy tez bogaty w emocje sezon.
- Lublin_Fan
- Zawodowiec
Nie ma chętnych.
A czy są oni szukani, są składane konkretne propozycje i PROŚBY do konkretnych ludzi czy po prostu czekamy aż się ktoś napatoczy?
Pozdr.
A czy są oni szukani, są składane konkretne propozycje i PROŚBY do konkretnych ludzi czy po prostu czekamy aż się ktoś napatoczy?
Pozdr.
Niektorzy wola zostac w 1 lidze kosztem Ostrowa.
A ja nawet przy degradowaniu KMO wolalbym zostac w 2 lidze i liczyc na SSA, bo to chyba jedyny sposob na lepsze czasy zuzla w Lublinie. Oczywiscie wiadomo jak to u nas jest z potencjalnymi sposnorami
A miejsce w 1 lidze zostaje dla Łodzi, czy innych chetnych.
A ja nawet przy degradowaniu KMO wolalbym zostac w 2 lidze i liczyc na SSA, bo to chyba jedyny sposob na lepsze czasy zuzla w Lublinie. Oczywiscie wiadomo jak to u nas jest z potencjalnymi sposnorami
A miejsce w 1 lidze zostaje dla Łodzi, czy innych chetnych.
- rAdEk23
- Junior
- Kontakt:
Sipma Lublin

Lublin_Fan pisze:Nie ma chętnych.
Mozna by dac jakies ogloszenie w prasie
A tak powaznie, to Konrad ma racje. Samo pisanie, ze nie ma chetnych sytuacji nie odmieni.
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
A PSL to gdzie ? 
ps. juz jest, więc mozna głosować
ps. juz jest, więc mozna głosować
Ostatnio zmieniony 18 października 2007, o 10:16 przez Snys, łącznie zmieniany 1 raz.
- Łoptymista
- Trener
Lublin_Fan pisze:Nie ma chętnych.
Pozdr.
Dostales odpowiedź? Mogła mi gdzieś umknąć
Lapowy lapowami, ale oficjalna kasa tez coraz wieksza krazy... Choc pisanie przez wybiorcza ze te kwoty sa "naprawde szokujace" jest lekka przesada. Najlepsi pilkarze, siatkarze, czy koszykarze, zarabiaja porownywalnie albo i wiecej, a przeciez nie laduja nic w sprzet, a poza siatkowka nie kluby nie zatrudniaja tez mistrzow swiata.
http://www.sport.pl/zuzel/1,64951,4591447.html
http://www.sport.pl/zuzel/1,64951,4591447.html
Cooper pisze:Lublin_Fan pisze:Nie ma chętnych.
Mozna by dac jakies ogloszenie w prasieChocby w Anonsach, tam gratisowo
![]()
![]()
A tak powaznie, to Konrad ma racje. Samo pisanie, ze nie ma chetnych sytuacji nie odmieni.
Dodałem już ten link w innym temacie, ale tu chyba lepiej będzie pasował...
http://www.wybrzezegdansk.pl/oferta2008/oferta1.html
Chyba raczej "były żużlowiec" 
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
Jako bezpośrednio zainteresowany proszę o przeniesienie cytowanego przez Kopera tekstu mojego autorstwa do innego działu.
Albo wywalenie z tego forum, jeśli admin uzna to za stosowne.
Albo wywalenie z tego forum, jeśli admin uzna to za stosowne.