FREDek pisze:(...)
P.S.
Ja im zacytuje Twojego posta.... Chętnie zaobserwuję Waszą reakcję podczas spotkania
A może mi powiesz w oczy to o kibicowaniu, tak o, sam
edit
Przypomnę, coś o gównie i takich tam
FREDek pisze:(...)
P.S.
Ja im zacytuje Twojego posta.... Chętnie zaobserwuję Waszą reakcję podczas spotkania
Skoro dla Ciebie są to "dzieci" to może spotkamy się osobiście na kolejnym meczu wsród tych "dzieci"?
sadychor pisze:FREDek pisze:(...)
P.S.
A może mi powiesz w oczy to o kibicowaniu, tak o, sam
edit
Przypomnę, coś o gównie i takich tam
Wracajac do tematu napisz cos wiecej o tym jak odbierales postawe Jelniewskiego, Stachyry, Piszcza, czy jak juz nie mieli szans to odpuszczali, czy starali sie odzyskiwac pozycje ktore tracili? Czy te 5:1 dla Lokomotiv to byly takie wygrane jak Nickiego w tym sezonie w GP, a kiedys Rickardssona z duzymi odleglosciami od kolejnych zawodnikow?Mars pisze:wyniku no coz zdarzylo sie Lokomtiv tego dnia wygralby z kazdym z 1ligi taka jest prawda..
Mars pisze:niewiem na co tu wasze dywagacje niewidzialem was tylu na lotwie a wyprawa z Jatamanem i spolka hehe super co do wyniku no coz zdarzylo sie Lokomtiv tego dnia wygralby z kazdym z 1ligi taka jest prawda..
POZDRO..
Mnie ciekawi dlaczego akurat Piszczowi najlepiej wyszedl ten mecz, a nie lepszym od niego w tym sezonie Stachyrze czy Jeleniewskiemu? Czy Ci dwaj tak totalnie pogobuli sie w przelozeniach? Czy moze Tomek rowniez meczyl sie na motocyklu ale nadrabial wieksza walka o kazdy metr toru w porownaniu z naszymi liderami?
_piotrusss pisze:Tomkowi jako tako to wszyło... innym nie.
FREDek pisze:(...)Ja na wielu torach w tym roku i nie tylko w Naszym kraju większości z Naszych nie widziałem i cóż z tego. Życie. Mam taką pracę, a nie inną. Często gęsto (99% meczy w tym roku) "zaliczam" po nie przespanej nocy (do Grudziądza pojechałem po 2 h snu).
Wybacz Karolu, tzn. Nazir, poniosło mnie. Głupoty ludzie piszą, a tego nie lubię
FREDek wcześniej pisze:(...)Ale ilu Nas było na wyjazdach?! Porównując do kibiców piłkarskich, wielkie gówno! ! ! ! !
maja24 pisze:ciekawe czy ruscy szykują się przynajmniej do nas na mecz czy oddadzą bez honoru walkowerem, bo i tak mogą zrobić co zechcą i nawet jak oddadzą walkowerem to i tak wchodzą z przewagą 4 punktów w dwumeczu(za walkower jak sie nie mylę 40:0)
Koper pisze:_piotrusss pisze:Tomkowi jako tako to wszyło... innym nie.
Nie znam sie na ustawieniach motocykla zuzlowego, ale tak sie zastanawiam czy jak jeden chociaz jako tako trafi z przelozeniami to czy nie da sie tego wykorzystac przez reszte druzyny? Wiem ze sporo jest czynnikow ktore o tym decyduje, ze to nie chodzi tylko o ilosc zebow w zebatce (co nazywamy wlasnie przelozeniem) ale sa tez inne czynniki.
maja24 pisze:wszystko stanie się jasne w środę podczas zebrania prezesów i zarządów klubów żużlowych na temat rozszerzenia ekstraligio i połączenia I iII ligi oraz wydalenie z nowo powstałej ligi drużyn zagranicznych co równało by się :''awans przy stole??, ja taki awans pierdole!!!''
ale chyba w trakcie meczu to juz reguluje sie przelozenie zmieniajac ilosc zebow w zebatce na tylnym koleFREDek pisze: a co do przełożeń to - z tego co wiem, a jesli ktoś wie lepiej, niech mnie poprawi, a za błedy przepraszam - ale nie mamy jednej zębatki w motocyklu, a .... cztery!
Gawrzyk pisze:A kogo obchodzą aspekty? Zespół się skompromitował i nikogo nie interesuje z jakiego powodu.
a dlaczego mowisz za innych? mnie obchodza i to bardzo.
maja24 pisze:ciekawe czy ruscy
Wiadomo o kogo chodzi: Rzeszow-Ukraina Daugavpils-Rojsabkapusta pisze:maja24 pisze:ciekawe czy ruscy
Jacy ruscy?
Koper pisze:ale chyba w trakcie meczu to juz reguluje sie przelozenie zmieniajac ilosc zebow w zebatce na tylnym kole