Stadion
Re: Stadion
Cytat ze strony Motoru. "Doping prowadzić będziemy spod bram stadionu, a sektor C będzie świecił pustakami." Czyli zostaje po staremu 
grzesieck pisze:ja ^^
kurcze grzechu a ja myslalem ze Ty idziesz pospiwewac na C
W obecnych eliminacjach obowiązują bilety imienne - przy zamówieniu przez internet otrzymujesz bilet z wydrukowanymi danymi osobowymi, przy zakupie w kasie (co ostatnio jest właściwie nierealne) podajesz imię, nazwisko i PESEL. Nie wiem tylko po co - przy wejściu na stadion nikt tego nie sprawdza. Podobnie jak nikt nie pilnuje żebyś miał możliwość usiąść na swoim krzesełku. Decyduje zasada "kto pierwszy, ten lepszy"sting126 pisze:Jak bylem na meczu reprezentacji (z Lotwa) to nie mialem biletu imiennego. Mialem okazje obserwowac sytuacje podczas meczow ligowych i wiem jak wyglada sytuacja w tym przypadku. Wg mnie - wzorowo. Nie pamietam kiedy doszlo do jakies burdy na Legii.
W. Komarnicki: "Zwykli ludzie łapali mnie za ręce i prosili, aby ratować Stal"
Koper pisze:To jak? Zdejmujemy kraty na stadionie ?![]()
Najbardziej mi sie podoba logo jak 6ciu gosci kradnie w nocy ratusz
Kradziono juz o wiele wieksze rzeczy niz ratusz, i nie potrzeba bylo do tego szesciu - wystarczalo "dwoch takich" 
Mini-zuzel w Lublinie i mamy co roku swojego Hliba a moze nawet Jonssona!
znalazlem cos w temacie naszej Kresowej 
Rok 2012.
Armia odrodzonego imperium rosyjskiego podbiła już prawie całą Europę.
Ostatnie niedobitki NATO rozpaczliwie bronią się na Skale Gibraltarskiej.
Generalissimus Putin podchodzi do ogromnej mapy kontynentu i z dumą
spogląda na swoje zdobycze.
- Wszystko moje! - mruczy z zadowoleniem.
Nagle jego uwagę przykuwa niewielka żółta plamka w Przywiślańskim Kraju.
Zadowolenie generalissimusa w mgnieniu oka zmienia się we wściekłość.
- Co to jest! - cedzi ze złości poczerwieniały Putin.
Cały sztab generalny zamarł strwożony w bezruchu. Nikt nie ośmielił się
przerwać tej złowieszczej ciszy.
- Co to kurwa jest! - wrzasnąl Putin.
Na te słowa wystapił głównodowodzący marszałek i bijąc wiernopoddańcze
pokłony z duszą na ramieniu odpowiedział:
- Wybaczcie wasza dostojność, to Wietnamczycy nadal bronią warszawskiego
Stadionu...
Rok 2012.
Armia odrodzonego imperium rosyjskiego podbiła już prawie całą Europę.
Ostatnie niedobitki NATO rozpaczliwie bronią się na Skale Gibraltarskiej.
Generalissimus Putin podchodzi do ogromnej mapy kontynentu i z dumą
spogląda na swoje zdobycze.
- Wszystko moje! - mruczy z zadowoleniem.
Nagle jego uwagę przykuwa niewielka żółta plamka w Przywiślańskim Kraju.
Zadowolenie generalissimusa w mgnieniu oka zmienia się we wściekłość.
- Co to jest! - cedzi ze złości poczerwieniały Putin.
Cały sztab generalny zamarł strwożony w bezruchu. Nikt nie ośmielił się
przerwać tej złowieszczej ciszy.
- Co to kurwa jest! - wrzasnąl Putin.
Na te słowa wystapił głównodowodzący marszałek i bijąc wiernopoddańcze
pokłony z duszą na ramieniu odpowiedział:
- Wybaczcie wasza dostojność, to Wietnamczycy nadal bronią warszawskiego
Stadionu...
- Dj_Korgi
- Senior
- Kontakt:
nie wiem gdzie to dać to dam tu. . Niech moderatorzy przeniosą to tam gdzie trzeba jeżeli nie jest odpowiednie w tym temacie.
http://wiadomosci.o2.pl/?s=259&t=412720
Kibice Motora

-
Koper
- Trener
- Kontakt:
Dj_Korgi pisze:nie wiem gdzie to dać to dam tu. . Niech moderatorzy przeniosą to tam gdzie trzeba jeżeli nie jest odpowiednie w tym temacie.
O tym tez w Dzienniku Wschodnim:
http://dziennikwschodni.pl/apps/pbcs.dl ... 4/0/LUBLIN
- tezetomaniak
- Trener
Kibice Motora Lublin w sobotę jechali na mecz do Katowic
Może chodzi o jakiś inny Motor?
Zgodnie z wymogami licencyjnymi dla I ligi, od sezonu 2009 stadion powinien być wyposażony w oświetlenie 900 luxów na tor i 400 luxów na park maszyn. Trzeba jak najszybciej uświadomić MOSiR o tych kryteriach, bo znając tempo działania tej instytucji bardzo się obawiam czy dadzą radę podołać przedsięwzięciu w ciągu 1,5 roku
więcej o kryteriach licencyjnych: http://www.sportowefakty.pl/?dysc_id=4& ... _id=223125
PS. Od którego roku kluby 2 ligi piłkarskiej muszą mieć światełka na stadionie? Nigdzie nie mogę tego znaleźć, a coś mi się w głowie tłucze 2008 czy też 2009 rok....
więcej o kryteriach licencyjnych: http://www.sportowefakty.pl/?dysc_id=4& ... _id=223125
PS. Od którego roku kluby 2 ligi piłkarskiej muszą mieć światełka na stadionie? Nigdzie nie mogę tego znaleźć, a coś mi się w głowie tłucze 2008 czy też 2009 rok....
W. Komarnicki: "Zwykli ludzie łapali mnie za ręce i prosili, aby ratować Stal"
Przejeżdżałam akurat w czasie meczu Motoru koło stadionu, a tu tłumy kibiców siedziało przed bramą. Straszne zamieszanie i cała ulica obstawiona policją. Przypomniało mi się ZOMO w stanie wojennym, tyle że ci byli w czarnych mundurach.
Bo to jest taka ciekawa grupa kibicow, ze wola mecz ogladac zza stadionu
Moze maja takie zdolnosci, ze widza przez beton? W sumie, gdyby nie to, ze dzielimy z pilkarzami stadion, mozna bym im na stadionie mury postawic zamiast krat 
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
akurat zuzlowcy nie beda przeszkadzali w przebudowie obiektu przez te 2-3 lata

Oczywiście o wymogach FIM już nikt nie pomyślał, no bo po co?Na stadionie będą mogły odbywać się zarówno mecze ligowe, jak i międzynarodowe. Udało się go zaprojektować zgodnie z wymogami UEFA, które będą obowiązywać za kilka lat
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
-
Koper
- Trener
- Kontakt:
meesha pisze:Oczywiście o wymogach FIM już nikt nie pomyślał, no bo po co?Na stadionie będą mogły odbywać się zarówno mecze ligowe, jak i międzynarodowe. Udało się go zaprojektować zgodnie z wymogami UEFA, które będą obowiązywać za kilka lat
Mysle ze autorka tego tekstu nie pomyslala aby o tym napisac, skoro poprzedni projekt mial spelniac wymogi FIM to pewnie rowniez i ten spelnia.
Jeszcze takie prowowanie dwoch wizualizacji:

Na tej nowszej wizualizacji zapomnieli narysować maszt oświetleniowy na wejściu w drugi łuk. Pozostał za to jego cień
Inna rzecz, że przy takim ustawieniu tych masztów nie ma szans na to, żeby tor był równomiernie (jeśli w ogóle) oświetlony...
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
-
Koper
- Trener
- Kontakt:
Tym razem zrobili zdjecie stadionu siedzac na tym maszcie ktorego nie widac
Poprzednia wizualizacja to fotka z wyzszego punktu nad tym masztem ktory widac:)
meesha pisze:Oczywiście o wymogach FIM już nikt nie pomyślał, no bo po co?Na stadionie będą mogły odbywać się zarówno mecze ligowe, jak i międzynarodowe. Udało się go zaprojektować zgodnie z wymogami UEFA, które będą obowiązywać za kilka lat
Bienia akurat nie było w pracy, to i nie było komu pomyśleć.