Daniel Jeleniewski
Re: Daniel Jeleniewski
Wielkie gratulacje dla Daniela. Wspaniały wynik.
Najlepszy wynik w historii! BRAWO DANIEL!!!!
Ostatnio zmieniony 15 sierpnia 2007, o 20:33 przez kdsz, łącznie zmieniany 1 raz.
W. Komarnicki: "Zwykli ludzie łapali mnie za ręce i prosili, aby ratować Stal"
Prosze Państwa wielki szacuneczek dla Daniela....apetyt rósł w miarę jedzenia niestety nie udało się, mimo wszystko wielkie dzięki i oby tak dalej!!!
"Nie zadawaj się z idiotą, najpierw sprowadzi Ciebie do swojego poziomu a później wykończy doświadczeniem"
Szacunek dla Jelenia
4 miejsce i w pokonanym boju Holta (mistrz Polski), Gollob, Walasek. Kto by się tego spodziewał. Pamiętam 3 lata temu wygrany mecz w Łodzi, w którym Jeleń nie zdobył punktu i nie potrafił złożyć się na łuku ... A teraz prosze. Praca, praca i jeszcze raz praca. Ogromne Gratulacje !
Brawo Daniel i wielkie dzięki! Udowodniłeś niedowiarkom, że wygrany półfinał to nie przypadek. Zapowiadałeś, że postarasz się zaznaczyć swój udział w finale i słowa dotrzymałeś. Oby tak dalej. Gratulacje!!
Torsen pisze:Wielkie gratulacje dla Daniela. Wspaniały wynik.
Jako 100% Polak-malkontent muszę dodać - gdyby nie taśma...
Ale pełna zgoda - rewelacyjny wynik na praktycznie nie znanym sobie torze. Brawo Daniel !!!
- tezetomaniak
- Trener
Powinien byc ostatni bieg przerwany chyba... ale coz..
DANIEL JELENIEWSKI CZWARTYM żUżLOWCEM W POLSCE !!
DANIEL JELENIEWSKI CZWARTYM żUżLOWCEM W POLSCE !!
-
Apocalips
- Zawodowiec
- Kontakt:
No, no... jakby to powiedziec. Jestem pod wrazeniem
Daniel gratulacje !
"Bo serce bije mocniej niż pięści..." - Motor 1950 Lublin
Pozdrawiam - Apocalips
Pozdrawiam - Apocalips
-
K.A.M.I.L.
- Zawodowiec
- Kontakt:
WIELKIE GRATULACJE dla DANIELA. Wynik rewelacja
W ostatnim starcie bardzo szkoda było mi Daniela bo widać było, że start był nierówny i byłem przekonany iż będzie powtórka. Z pewnością przed tym startem "Jeleń" ogromnie się denerwował i było widać te nerwy po pójściu taśmy w górę. Pomimo tego Daniel napewno z wyniku jest zadowolony, debiut w finale IMP. Można do tego dodać fakt, że pokonał wszystkich dzisiejszych medalistów.
Jestem przekonany, że dzisiaj o Jeleniewskim w tv, prasie i internecie będzie najwięcej. Do tego Daniel wspaniale wypromował Lublin, o którym też sporo było mówione. Teraz trzymać kciuki, żeby w Lublinie wkońcu pojawili się sponsorzy dla klubu i żeby jeszcze więcej sponsorów pozyskał Daniel.
Jeszcze raz Wielkie Gratulacje.
Pozdrawiam
Jestem przekonany, że dzisiaj o Jeleniewskim w tv, prasie i internecie będzie najwięcej. Do tego Daniel wspaniale wypromował Lublin, o którym też sporo było mówione. Teraz trzymać kciuki, żeby w Lublinie wkońcu pojawili się sponsorzy dla klubu i żeby jeszcze więcej sponsorów pozyskał Daniel.
Jeszcze raz Wielkie Gratulacje.
Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony 15 sierpnia 2007, o 20:44 przez K.A.M.I.L., łącznie zmieniany 1 raz.
MOTOR LUBLIN
Daniel, swietnie poprostu brak słów aż sie popłakałem ze szczęscia. Dla takich chwil az chce sie życ!!!!!!!!!!!!!!! gdyby nie tasma byłby napewno na podium!!!
Daniel jesteś wielki!!!4 miejsce pobiłeś Mordela!zrobiłeś najlepszy wynik w IMP w historii lubelskiego klubu!DANIEL Jeleniewski!!To skarb mieć takiego zawodnika,który zrobił taki postep. 
http://www.forum.isq.com.pl Internetowy Quiz Wiedzy o Żużlu. Dołącz do nas!
Ja przepraszam, ale kto wierzył od początku ? No kto ?

Brawo Daniel!
BRAWO BRAWO BRAWO DANIEL!!!
Hans pisze:Ja przepraszam, ale kto wierzył od początku ? No kto ?![]()
JA zAWSZE WIERZYLEM W DANEGO
"I tak pojdziesz do piekla wszyscy pojdziecie do piekla hahahahahahah
"
- Kaka
- Szkółkowicz
- Kontakt:
Gratulacje dla Jelonka, wynik mogl byc co prawda jeszcze lepszy, ale nie ma co narzekac, brawo!!

Brak mı slow. Brawo brawo ı jeszcze raz brawo. Jak zobaczylem wynık to na moja reakcje w moja strone odwrocılo sıe pol kafejkı z ktorej pısze
A uslyszelı tradycyjne staropolskıe slowo na okreslenıe zadowolenıa ktore jest tez uzywane w wıelu ınnych przypadkach okreslajacych nastroj 
-
K.A.M.I.L.
- Zawodowiec
- Kontakt:
neir1 pisze:JA zAWSZE WIERZYLEM W DANEGO!!!!!
Hehe i tu się przypomina wyjazd na pierwszy mecz do Grudziądza
Pozdrawiam
MOTOR LUBLIN
K.A.M.I.L. pisze:neir1 pisze:JA zAWSZE WIERZYLEM W DANEGO!!!!!
Hehe i tu się przypomina wyjazd na pierwszy mecz do GrudziądzaJuż nie pamiętam ale to właśnie chyba Neir1 wierzył w Daniela i mówił, że więcej przywiezie niż Trumiński
Pozdrawiam
Jak dobrze pamiętam obstawiał 90 punktów z bonusami
Brawo Daniel! Tym występem kończysz karierę pierwszoligową 
Brawo Daniel! Jesteś bez wątpienia bohaterem dzisiejszych zawodów. A czwarte miejsce, które dziś zająłeś (rewelacyjny wynik!) nie znaczy wcale, że jesteś czwartym żużlowcem w kraju. Wygrałeś z Holtą, wygrałeś z Gollobem, jesteś po prostu NAJLEPSZY!!! Gratulacje! 
ciekaw jestem co mysli o tym Zuzia i Becia hehehe (pewnie Seba i tak jest lepszy kozak
)
DANIEL JELENIEWSKI !!!!!
a pecha mial 2 razy w kasku niebieskim
DANIEL JELENIEWSKI !!!!!
a pecha mial 2 razy w kasku niebieskim
"I tak pojdziesz do piekla wszyscy pojdziecie do piekla hahahahahahah
"
-
K.A.M.I.L.
- Zawodowiec
- Kontakt:
Według mnie ofertę dostanie nie jedną z ekstraligowego klubu. Jednak powinien to dobrze przemyśleć bo takim ruchem może zaprzepaścić swoją karierę w razie niepowodzenia na początku sezonu.
Na tą chwilę nie ma co się zagłębiać gdzie Daniel będzie jeździł w przyszłym sezonie. Niech skupi się na dokończeniu sezonu i wyśrubowaniu jeszcze lepszej średniej w lidze. Może tym występem i dość dużym rozgłosie skąd jest Daniel, znajdą się sponsorzy dla klubu i "Jeleń" nie będzie musiał nigdzie odchodzić. Czego sobie i nam wszystkim życzę.
Pozdrawiam
Na tą chwilę nie ma co się zagłębiać gdzie Daniel będzie jeździł w przyszłym sezonie. Niech skupi się na dokończeniu sezonu i wyśrubowaniu jeszcze lepszej średniej w lidze. Może tym występem i dość dużym rozgłosie skąd jest Daniel, znajdą się sponsorzy dla klubu i "Jeleń" nie będzie musiał nigdzie odchodzić. Czego sobie i nam wszystkim życzę.
Pozdrawiam
MOTOR LUBLIN
-
Apocalips
- Zawodowiec
- Kontakt:
Może ten występ zmobilizuję pozostalych chlopaków i utrzymają dla nas I ligę w Lublinie. Tylko co z tego... 
"Bo serce bije mocniej niż pięści..." - Motor 1950 Lublin
Pozdrawiam - Apocalips
Pozdrawiam - Apocalips