Żużel w TV
Re: Żużel w TV
Tylko kretyn rozbija zuzel az na 3 stacje tv... no ale jestemy w Polsce. Uwazam, ze najbardziej sprawiedliwie byloby gdyby GP pozostalo w Canalu, a reszte powinni dac do Polsatu Sport, gdyz zarowno jedni i drudzy robia to porzadnie.
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
Skąd wiesz? Ja mieszkam w największym mieście w Polsce a mimo to nie mam TVP Sport w ofercie UPC (pełny pakiet).Smirnek_ pisze:W większych miastach w Polsce TVP Sport jest w sieciach kablowych
dobra wez sie nie pucuj, wielki warszawiak od 4 miechow w wawce ^^
METHANOL ADVENTURE TEAM
- rAdEk23
- Junior
- Kontakt:
Zeby miec ten zasrany Program(TVP Sport) trzeba miec ta nowa telewizje N i wszystko jasne.
Jest jedno rozwiazanie trzeba sie wygrac przeciez niedaleko
Jest jedno rozwiazanie trzeba sie wygrac przeciez niedaleko
Sipma Lublin

Można gdzieś w internecie obejrzeć GP ?
-
Smirnek_
- Senior
Tak. Tutaj sobie poczytaj. Wejdź w mecze piłkarskie/sobota i tam znajdziesz.
Dzięki 
grzesieck pisze:dobra wez sie nie pucuj, wielki warszawiak od 4 miechow w wawce ^^
No jakas plaga normalnie, oderwa takich granatem od pluga, minie miesiac albo dwa waletowania u kogos w jakims Piasecznie czy Ursusie i on juz warszawiak. Ehhh.
Póki stać mnie będę szalał,
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
A nie czaić się z kwiatami.
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
A nie czaić się z kwiatami.
-
K.A.M.I.L.
- Zawodowiec
- Kontakt:
Gelo pisze:Czy któryś z Szanownych Forumowiczów doradzi jakąś sympatyczną knajpkę z tvp sport (najlepiej na Czechowie)?
Dołączam się do pytania.
Pozdrawiam
MOTOR LUBLIN
- rAdEk23
- Junior
- Kontakt:
Ja szukam jakiejs knajpki z Tvp Sport narazie nieznalazłem jak znajde dam znac na forum
Sipma Lublin

bkapusta pisze:grzesieck pisze:dobra wez sie nie pucuj, wielki warszawiak od 4 miechow w wawce ^^
No jakas plaga normalnie, oderwa takich granatem od pluga, minie miesiac albo dwa waletowania u kogos w jakims Piasecznie czy Ursusie i on juz warszawiak. Ehhh.
Z tym Piasecznem to do mnie pijesz ....?
Witam,
w Nalęczowie, w lokalu Roko koło parku, jest wielki ekran, jast piwko, jest c+,polsat i tvp sport, są kibice. Finał IMP oglądamy 18.00 środa - zapraszamy.
w Nalęczowie, w lokalu Roko koło parku, jest wielki ekran, jast piwko, jest c+,polsat i tvp sport, są kibice. Finał IMP oglądamy 18.00 środa - zapraszamy.