Żużel w TV
Re: Żużel w TV
Mam pytanie... za pomoca jakiego programu odtwarzacie te mecze??
- BruceWszechmogÄ…cy
peter_3 pisze:Mam pytanie... za pomoca jakiego programu odtwarzacie te mecze??
Real Player.
" M. Jabłoński: Motor był szybki, to ja dałem d... Nie po raz pierwszy zresztą ... "
- _piotrusss
- Kadrowicz
jetaudio... polecam, ten kombajn otworzy wszystko i wszędzie 
Zrobił wilk elektrownię, lecz by prąd uzyskać
Spalał w niej cały węgiel z kopalni od liska.
Kopalnia z elektrowni cały prąd zżerała,
Stąd brak światła i węgla. Ale system działa!
Andrzej Waligórski
Spalał w niej cały węgiel z kopalni od liska.
Kopalnia z elektrowni cały prąd zżerała,
Stąd brak światła i węgla. Ale system działa!
Andrzej Waligórski
Nie wiesz gdzie obejrzec Drużynowy Puchar Świata na żużlu w miłym towarzystwie?
Przyjdź do RENDEZ-VOUS!!
Bar wyposażony jest w duży telebim, który sprzyja oglądaniu emocjonujących zawodów, jakimi niewątpliwie będą tegoroczne mistrzostwa.
Nasi reprezentanci rozpoczynają walkę o złoto już w najbliższą sobotę 14 lipca w duńskim Vojens. Zawody zaplanowane są na godzinie 19. Serdecznie zapraszamy do wspólnego kibicowania biało-czerwonym.
W pubie mozna rowniez zjesc smaczna domowa pizze oraz pograc w bilard, a po żużlowych emocjach zapraszamy wszystkich, ktorzy lubia spiewac na karaoke
Lokal znajduje się w centrum miasta - ul. Chopina 16 (róg z Solną, oczywiście Lublin
)
Zapraszamy również na żużlowe emocje w poniedzialek (eliminacje w coventry), czwartek (baraz w lesznie), i wielki finał (sobota,leszno).
Pozdrawiam.
Przyjdź do RENDEZ-VOUS!!
Bar wyposażony jest w duży telebim, który sprzyja oglądaniu emocjonujących zawodów, jakimi niewątpliwie będą tegoroczne mistrzostwa.
Nasi reprezentanci rozpoczynają walkę o złoto już w najbliższą sobotę 14 lipca w duńskim Vojens. Zawody zaplanowane są na godzinie 19. Serdecznie zapraszamy do wspólnego kibicowania biało-czerwonym.
W pubie mozna rowniez zjesc smaczna domowa pizze oraz pograc w bilard, a po żużlowych emocjach zapraszamy wszystkich, ktorzy lubia spiewac na karaoke
Lokal znajduje się w centrum miasta - ul. Chopina 16 (róg z Solną, oczywiście Lublin
Zapraszamy również na żużlowe emocje w poniedzialek (eliminacje w coventry), czwartek (baraz w lesznie), i wielki finał (sobota,leszno).
Pozdrawiam.
trening czyni mistrza.
Ile osób jest w stanie pomieścić w/w lokal i ile kosztuje pół litra złocistego napoju

T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
- tezetomaniak
- Trener
jak ktos nie moze ogladac na zywo to jutro tak jak przy okazji GP bedzie relacja z DPÅš na TVP# 
a że w kazdym biegu bedzie reprezentant Polski takze bedzie co ogladac
a że w kazdym biegu bedzie reprezentant Polski takze bedzie co ogladac
meesha pisze:Ile osób jest w stanie pomieścić w/w lokal i ile kosztuje pół litra złocistego napoju![]()
Sala na ktorej znajduje siÄ™ tv jest w stanie pomiescic duuuzo osob. Spokojnie wszyscy sie zmieszcza
trening czyni mistrza.
http://www.telewizjaleszno.pl/index.php ... &Itemid=20
Tutaj jest mecz Leszno Bydgoszcz bardzo dobry warto zobaczyc i gdyby był Jonsson to kto wie była by chyba niespodzianka
Tutaj jest mecz Leszno Bydgoszcz bardzo dobry warto zobaczyc i gdyby był Jonsson to kto wie była by chyba niespodzianka
Fork pisze:meesha pisze:Ile osób jest w stanie pomieścić w/w lokal i ile kosztuje pół litra złocistego napoju![]()
Sala na ktorej znajduje siÄ™ tv jest w stanie pomiescic duuuzo osob. Spokojnie wszyscy sie zmieszcza
O to już chyba mam kandydata na nową siedzibę FK gdy od poniedziałku na wakacje Tequila zostanie zamknięta, tym bardziej że lokal jest obok mojej pracy, więc lokalizacja bardzo mi odpowiada
Na TVP3 zaczyna sie wlasnie retransmisja dzisiejszego Druzynowego Pucharu Swiata.
Mini-zuzel w Lublinie i mamy co roku swojego Hliba a moze nawet Jonssona!
-
Koper
- Trener
- Kontakt:
Zarowno w czasie transmisji na C+ jak i na TVP3 zostalo podkreslone ze Kauko Nieminen ma podpisany kontrakt z TŻ Lublin, aż się prosi aby Fina zaprosić na mecz do Lublina 
- tezetomaniak
- Trener
- WÄ…ski_Stecyk
- Kontakt:
Na C+ ten co gadał z Olkowiczem powiedział, że jeżeli Kauko pokaże się z dobrej strony to działacze zapewne zdecydują się na ściągnięcie go na mecz 
-----Pozdrawiam-----
***Emil Stec***

***Emil Stec***

Może redaktorzy nie wiedzą,że akurat Kauko ma mecze w niedziele i przyjechać nie może? 
http://www.forum.isq.com.pl Internetowy Quiz Wiedzy o Żużlu. Dołącz do nas!
nie wiem czy zauwazyliscie jak podczas wczorajszej relacji przed jednym z biegow Kenneth Hansen "wspiera"... Chrisa Holdera.
carpe diem!
- tezetomaniak
- Trener
bartosch pisze:nie wiem czy zauwazyliscie jak podczas wczorajszej relacji przed jednym z biegow Kenneth Hansen "wspiera"... Chrisa Holdera.
myślałem ze to efekt mojego przemęczenia ale teraz...
http://sport.tv9.pl/ - czy jest mozliwosc sciagniecia meczykow???bo nie widze takiej opcji..
LUBELSKI WĘGIEL za 2 mln złotych

-
Smirnek_
- Senior
Nie ma.
Jest- program Streambox Vcr Suite 2.
Nawet lepiej, wystarczy zwykla Opera i FlashGet.. dla chcacego nic trudnego 
Fork pisze:
Pozdrawiam.
No i chcieliśmy dziś obejrzeć zawody w Run D W i dupa z tego wyszła i musieliśmy szukac innego lokalu. Na przyszłość jak mimo zaproszenia coś wypadnie i knajpa będzie zamknięta to prosimy o wcześniejszą informację...
Pozdro.