08 VII 2007 Iskra Ostrów - Motor Lublin
Re: 08.VII. Ostrów - Lublin
Stal sie utrzyma a Tz wchodzi do E ligii chyba 
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
- rAdEk23
- Junior
- Kontakt:
sebolek pisze:Witam kibiców z Lublina. Trzymam za Was kciuki na meczu w Ostrowie. Wiem że bedzie cieżko ale dokopcie imMy mamy teraz u siebie Rybnik, ale mam nadzieje że dadzą nasi rade. Pozdrawiam Was i trzymam mocno Waszą stronę Stal i Motor eeeoooo
Tż się utrzyma a Stal wchodzi do eligi
Jak wygramy z ostrowem to moze byc odwrotnie
tylko nam sponsora bral
Sipma Lublin

sebolek pisze:Witam kibiców z Lublina. Trzymam za Was kciuki na meczu w Ostrowie. Wiem że bedzie cieżko ale dokopcie imMy mamy teraz u siebie Rybnik, ale mam nadzieje że dadzą nasi rade. Pozdrawiam Was i trzymam mocno Waszą stronę Stal i Motor eeeoooo
Tż się utrzyma a Stal wchodzi do eligi
Koledze z Gorzowa wcale nie zależy na zwycięstwach Motoru - tylko po ostatniej porażce mają stracha , że stracą 1 miejsce na koniec zasadniczego i bardziej będą kibicować żeby Ostrów przegrał (normalka - taki sport)
Stal niech się martwi żeby nie przegrać z Rekinami, bo Bomber przyjedzie i będzie woził Ferjańskich i Jenseńskich
Pozdro MOTOR
KM INTAR LAZUR OSTRÓW WLKP
Re: 08.VII.2007 Iskra Ostrów - Motor Lublin
Max Gjedde i Tomicek awansowali do półfinałów do GP.Już wiadomo,którzy gdzie pojadą?
http://www.forum.isq.com.pl Internetowy Quiz Wiedzy o Żużlu. Dołącz do nas!
Mecz z Ostrowem został przełożony na 28.07
http://www.rc.fm/informacje/?id_informacje=22557
A to ciekawe dlaczego?
Tak apro po wtedy też jest GP Czech i Tomicek otrzymał dziką kartę. To może także przełożymy. Coś ten Ostrów ma za duże układy w GKSŻ. A można ich było w pył rozmieść... 
przynajmniej sobie zalicze 2 wyjazdy w 2 dni... najgorsze jest to, ze, jak kiedys pisal harry, 2 mecze wyjazdowe z rzedu sa zabojcze dla klubu takiego jak nasz pod wzgledem finansowym
a ostrow rzeczywiscie musi miec uklady w GKSÅ»-cie
a ostrow rzeczywiscie musi miec uklady w GKSÅ»-cie
METHANOL ADVENTURE TEAM
-
K.A.M.I.L.
- Zawodowiec
- Kontakt:
Najlepiej niech ktoś z klubu napisze co i jak ? Przecież to jest Polska liga i można przełożyć jeżeli któryś z Polaków klubu z Ostrowa jechałby w tych eliminacjach. Jednak są to obcokrajowcy więc GKSŻ nie powinno przekładać tego meczu. Zresztą identyczna sytuacja była z Gorzowem. Kylmaekorpi też jechał w eliminacjach do GP, Ferjan dzień wcześniej i nic nie było przekładane.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
MOTOR LUBLIN
Od kiedy to jest obowiązek przełożenia meczu ze względu na występy obcokrajowców? TŻ powinien się odwołać od tej decyzji.
Dyktator forum: Czarek ban na tydzień, reszta ostrzeżenia.
To chyba jeszcze nic pewnego:
Poza tym wydaje mi się, że GKSŻ nie podejmuje żadnych decyzji w niedzielę
edit:
Czerwiński w Ostrowie
maher na forum KMO pisze:mecz odbędzie się w normalnym terminie - 8 lipca
Poza tym wydaje mi się, że GKSŻ nie podejmuje żadnych decyzji w niedzielę
edit:
Czerwiński w Ostrowie
Ostatnio zmieniony 1 lipca 2007, o 22:14 przez kdsz, łącznie zmieniany 1 raz.
W. Komarnicki: "Nie chcę mówić o kulisach, bo się wstydzę, ale tak było"
Przed chwilą otrzymałem od kolegi z Ostrowa także wiadomość, że mecz nie zostaje przełożony.
Redaktor Bilski podobno dzwonił do Kędziory i ten mu tak powiedział. Tyle od Ostrowiaków.
edit: już nie ma newsa na sportowych faktach- podpucha pewnie ;]
Redaktor Bilski podobno dzwonił do Kędziory i ten mu tak powiedział. Tyle od Ostrowiaków.
edit: już nie ma newsa na sportowych faktach- podpucha pewnie ;]
Przed chwilą otrzymałem od kolegi z Ostrowa także wiadomość, że mecz nie zostaje przełożony
Oby tak było bo Nasi sa w niezłym gazie, a ostrowiaki jakos dziwnie mocn sie obawiają TŻ!