Jest polewaczka i są strażacy. Ale deszcz zawsze najlepiej poleje.
O tłumaczeniu nie ma mowy. Dzisiaj wygra lepszy.
Widzę, że kolega już zna wynik. To jaki???
TŻ Lublin - Stal Gorzów
Re: Tż Lublin - Stal Gorzów
Ostatnio zmieniony 24 czerwca 2007, o 11:09 przez harry, łącznie zmieniany 1 raz.
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski
harry pisze:Ru$eK pisze: Ja też już bym najchetniej poszedl na stadion na mecz, to będzie prawdziwa uczta dla kibiców:!:
Kibice Stali siedzą na stadionie już od godzin porannych. I w przypadku niektórych już mozna powiedzieć, że mają ucztę.![]()
Generalnie to czułem się na stadionie jakbym był w Gorzowie
.
Już są na Starym Mieście, zaraz do nich dołączamy
Na meczu poczujesz sie już jak w Lublinie
No i wykrakali pada deszcz
Co pewnie odbije sie na frekwencji jak zwykle a czy pomoze to wygrac mecz okaze sie po zawodach
Co pewnie odbije sie na frekwencji jak zwykle a czy pomoze to wygrac mecz okaze sie po zawodach
Chyba przeoczylem ta informacje, wiec mam pytanie do kompetentnych: od ktorej godziny dzis mozna kupic bilet?
"Kto nie potępia - ten przyzwala" - Jan Karski
Wczoraj od 12 a dzisiaj od rana.
A gdzie pada? U mnie ( Świt) nie spadła ani kropla.
A gdzie pada? U mnie ( Świt) nie spadła ani kropla.
Ostatnio zmieniony 24 czerwca 2007, o 11:42 przez harry, łącznie zmieniany 1 raz.
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski
-
K.A.M.I.L.
- Zawodowiec
- Kontakt:
AGENCIK pisze:No i wykrakali pada deszcz![]()
Ja nie wiem gdzie ten deszcz pada, ale u mnie na Czechowie nie pada
Pozdrawiam
MOTOR LUBLIN
- Dj_Korgi
- Senior
- Kontakt:
i teraz zacznie się chat na temat gdzie pada, gdzie świeci słońce, gdzie trawa jest zielona itp. itd. Nie ma, że pada - wszyscy idziemy na stadion! Może dziś wreszcie kartoniada wypali ?
-
Speedway Fan
- Senior
U mnie pokropiło z dwie minuty i deszcz uciekł.
Åadne wczoraj zawody w Terezano objechaÅ‚ Ferjan i zdobyÅ‚ 5 punktów. W zawodach jechaÅ‚ także Steve Johnston który uzbieraÅ‚ 10 oczek i awansowaÅ‚ dalej.
Może dzisiaj powtórka wyniku
Åadne wczoraj zawody w Terezano objechaÅ‚ Ferjan i zdobyÅ‚ 5 punktów. W zawodach jechaÅ‚ także Steve Johnston który uzbieraÅ‚ 10 oczek i awansowaÅ‚ dalej.
Może dzisiaj powtórka wyniku
Ostatnio zmieniony 24 czerwca 2007, o 11:50 przez Speedway Fan, łącznie zmieniany 1 raz.
Motor jest jeden, kółeczka ma dwa
DziÅ› wygra TÅ» i dwa punkty ma
Niepokonany TÅ» nasz kochany
Niepokonany nasz lubelski klub
A my kibice mamy swoją pieśń
TŻ Lublin - potęgą jest !
DziÅ› wygra TÅ» i dwa punkty ma
Niepokonany TÅ» nasz kochany
Niepokonany nasz lubelski klub
A my kibice mamy swoją pieśń
TŻ Lublin - potęgą jest !
Gawrzyk pisze:Ma...ciek
To jakiś żart?
Dlaczego żart? Rafał pokazał w zeszłym tygodniu na treningu punktowanym że jest w dobrej formie i nie ma sensu marnować kasy ściągając juniora obco, który nie gwarantuje że pojedzie lepiej niż Klimek...
A tak Maciek pokaże się w 1 biegu, a w następnych zastępuje go Rafał
A tak Maciek pokaże się w 1 biegu, a w następnych zastępuje go Rafał

Pewnie Kus i Michaluk 
Nie ma co liczyc, ze Ferjan nagle stracil forme. Moze idzie starym sprawdzonym sposobem Petera Karlssona - polska pierwsza liga (czyt. inwestuje i skupia sie na tym, na czym moze baaardzo dobrze zarobic), potem dlugo dlugo nic, a pozniej zawody indywidualne jak sie uda i inne ligi.
Jedzie Maciek? Kenneth nie mogl?/nie chcial?/nie jest nam potrzebny?/a moze jest slabszy od Macka
??? Hansen nie jest zdaje sie drogi, jezdzi bardzo walecznie i efektownie (mogloby sie to spodobac nowym "ulotkowym" kibicom), moze przywiezc pare punktow, a nam zdaje sie zwyciestwo z liderem jest bardzo potrzebne. Mozna wiedziec, dlaczego nie pojedzie K.Hansen?
Jedzie Maciek? Kenneth nie mogl?/nie chcial?/nie jest nam potrzebny?/a moze jest slabszy od Macka