Gniezno pozdrawia Lublin!!!
No niestety obie ekipy nie pojada w najsilniejszych skladach, lae najwazniejsze zeby mecz sie odbyl.
Prosze o jakies info jaki jest tor i czy u was pada??
Prosze o to bo sie wybieram do Was ( i nie tylko ja) i nie chce jechac na marne. Oby mecz sie odbyl...
3.06.2007 TŻ Sipma Lublin - Start Gniezno
- Łoptymista
- Trener
A czemu nasz firmowy kierownik druzyny nie bedzie na meczu?
Pocieszanie sie cudzymi klopotami wydaje mi sie byc nie na miejscu...jesli chodzi o nasza sytuacje.
A to niestety umknelo wielu z internautow. No coz...slepy w karty nie gra
Pocieszanie sie cudzymi klopotami wydaje mi sie byc nie na miejscu...jesli chodzi o nasza sytuacje.
Sebek przedstawił plan swoich przygotowań do meczu i postanowiono, że dostanie kolejną szanse - o tym też pisano.
A to niestety umknelo wielu z internautow. No coz...slepy w karty nie gra
harry pisze:kilar pisze:Druga powodz w Lublinie na razie sie nie szykuje
No z tego co widziałem w Panoramie to ma lać przez sobotę i niedzielę. I juz mi się cieplej robi.
no wlasnie.....ciekawa sytuacja...... teoretycznie rozważając gdyby lało i mecz nie moglby sie odbyc w II terminie z powodow atmosferycznych, co wtedy??kolejny termin? koczowanie przyjezdnych w L-nie do poprawy pogody i odjechanie meczu? losowanie/rzut moneta? walkower? pzdr
-
K.A.M.I.L.
- Zawodowiec
- Kontakt:
Dziwne, tak z ciekawości posprawdzałem na różnych portalach pogodę na niedzielę i jest różnie. Na jednym przelotne opady ze słońcem, na drugim deszcz i zachmurzenie. Na jednej stacji tv to samo przelotne opady a na drugiej deszcz i zachmurzenie. Czyli wychodzi na to co będzie to będzie
oby była ładna pogoda.
Mam pytanie, czy wiadomo już co jest z Larsem, czy będzie w stanie przyjechać na mecz ? Trzymam kciuki za to, żeby był na siłach, jak również za to, żeby Klimek wystąpił w niedzielnym meczu. Jeżeli pojedzie sam Michaluk to w pierwszym biegu może być nie wesoło, no chyba, że Gomólski nie pojedzie to o te 2 pkt może powalczy.
Pozdrawiam
Mam pytanie, czy wiadomo już co jest z Larsem, czy będzie w stanie przyjechać na mecz ? Trzymam kciuki za to, żeby był na siłach, jak również za to, żeby Klimek wystąpił w niedzielnym meczu. Jeżeli pojedzie sam Michaluk to w pierwszym biegu może być nie wesoło, no chyba, że Gomólski nie pojedzie to o te 2 pkt może powalczy.
Pozdrawiam
MOTOR LUBLIN
Gawrzyk pisze:Tłumaczyłem z Nieminenem już. Ale niech będzie jeszcze raz. Po meczu w Rybniku trener poprosił o ściągnicie Fina. Ten w pierwszej rozmowie powiedział, że nie może przyjechać bo jest trening przed DPŚ. To info poszło do gazet. Ale zasugerowalismy Finowi zeby postarał się o zwolnienie z treningu. To też poszło do gazet. Takie zwolnienie dostał i był gotowy do jazdy. W międzyczasie doszło do rozmów trenera, prezesa z zawodnikami. Sebek przedstawił plan swoich przygotowań do meczu i postanowiono, że dostanie kolejną szanse - o tym też pisano. Ot i cała historyja.
Fina w niedziele nie będzie. Niestety ale obcy jakich mamy w kadrze nie są profesjonalistami w 100%. Są zależni w dużym stopniu od swoich mechaników, którzy pracę przy żużlu traktują czysto hobbistycznie. Stąd problemy logistyczne Fina.
Nieminen byl najbardziej dyspozycyjny, a jeszcze nie mielismy okazji zobaczyc go w naszych barwach. Odnosze wrazenie, ze nasi stranieri dostawali zapytania o wolne terminy, ale zadnej propozycji jazdy. Az im sie odechcialo jechac.
Mini-zuzel w Lublinie i mamy co roku swojego Hliba a moze nawet Jonssona!
Gawrzyk pisze:.
. Tym bardziej że o kłopotach Gniezna coraz głośniej. W kontekscie niezbyt ciekawych wiadomości na temat konfliktów na linii działacze-zawodnicy nie dziwi możliwa absencja Steada w meczu z nami. Nie chce mi się wierzyć, że tak się bedzie gorliwie przygotowywał do tych zawodów.
jesli chodzi o Steada to nie bedzie go z powodu jego poniedzialkowego turnieju w Angli a co do konfliktu to to nie ma nic wspolnego z tym ze Sreada nie bedzie! Niestety Dawid juz nie moze jechac jako z/z wiec macie duze szanse na dobry wynik!!!
Ja jednak sie wybieram mimo tych prognoz pogody (BO JAK PISALISCIE ROZNIE JEST Z TYMI PROGNOZAMI).Wiec do zobaczenia w Lublinie (mam nadzieje
wojteko pisze:harry pisze:kilar pisze:Druga powodz w Lublinie na razie sie nie szykuje
No z tego co widziałem w Panoramie to ma lać przez sobotę i niedzielę. I juz mi się cieplej robi.
no wlasnie.....ciekawa sytuacja...... teoretycznie rozważając gdyby lało i mecz nie moglby sie odbyc w II terminie z powodow atmosferycznych, co wtedy??kolejny termin? koczowanie przyjezdnych w L-nie do poprawy pogody i odjechanie meczu? losowanie/rzut moneta? walkower? pzdr
To jeszcze nic, przypomniało mi się parenaście sezonów do tyłu to była taka sytuacja ze nasi jechali chyba 3 razy do Rybnika i za czwartym razem dopiero udało się rozegrać chodz mogę sie mylić ale napewno za trzecim lub czwartym razie udało się odjechać i przegraliśmy tylko 43:46 a u siebie mocne baty
http://meteo.icm.edu.pl/polish/weathfrc ... ecast.html tam jest aktualna pogoda to chyba najlepszy portal pogodowy bo sa zdjecia z zatelity co 6 godzin co do niedzieli to moze byc roznie
http://meteo.icm.edu.pl/polish/weathfrcst/prec36.html
http://meteo.icm.edu.pl/polish/weathfrcst/prec36.html