Gelo pisze: Nie nie - lepiej odpuścić.
Aha, bo juz na bank nic nie wygramy, to nawet nie ma co probowac?
Gelo pisze: Nie nie - lepiej odpuścić.
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
Gelo pisze:Żeby się utrzymać musimy wygrać w Gnieźnie i Poznaniu
Torsen pisze:Gelo pisze:Żeby się utrzymać musimy wygrać w Gnieźnie i Poznaniu
Żeby się utrzymać, musimy wygrać jeden dwumecz w playoffach. Gdzie ten mecz się odbędzie, w jakich warunkach i w jakich składach, tego dziś nie wie nikt. I na pewno warto walczyć. Takie było założenie przed sezonem i nie powinno się go zmieniać, bo sytuacja na pewno nie jest gorsza niż w zimie.
Torsen pisze:Gelo pisze:Żeby się utrzymać musimy wygrać w Gnieźnie i Poznaniu
Żeby się utrzymać, musimy wygrać jeden dwumecz w playoffach. Gdzie ten mecz się odbędzie, w jakich warunkach i w jakich składach, tego dziś nie wie nikt. I na pewno warto walczyć. Takie było założenie przed sezonem i nie powinno się go zmieniać, bo sytuacja na pewno nie jest gorsza niż w zimie.
harry pisze:Gelo pisze:A bez niedomówień? Wycofujemy sie?
Ja jestem bardzo mocno za, ale to nie ja tylko rządzę. Miałem jutro złożyć rezygnację ale zostałem poproszony przez naszego najwiekszego obecnie sponsora ( i od dawna najlepszego) o wstrzymanie się do wtorku.
harry pisze:Torsen pisze:Gelo pisze:Żeby się utrzymać musimy wygrać w Gnieźnie i Poznaniu
Bład> I to zasadniczy, który de facto zmusza nas do teraz określonych działań.
W tym sezonie są trójmecze w play-off. Jeden na jeden a jak będzie remis to dodatkowy mecz u tego co wyżej.
Ale pozycja jest ważna przed tymi meczami. Realnie patrząc wygramy jeszcze z Gnieznem i Grudziądzem - i na tym koniec. Poznań ma punkty na Rybniku i Gdańsku, Gniezno na Rybniku, Grudziądz punkt w Gnieźnie.
Gelo pisze:SpeeDFan pisze:Gelo pisze:Wszystko fajnie - możemy się przespać - tylko co to da? Żeby się utrzymać musimy wygrać w Gnieźnie i Poznaniu - i tu jest jedno wielkie buahahahaha. Sam Darek nie wystarczy, Dawid na twardym w Gnieźnie... jakoś nie za bardzo to widzę. Piszczyk z jego startami - no błagam. Trumiński z jego formą, Jeleniewski za całokształt. Nie nie - lepiej odpuścić.
no tak najlepiej isc wyrejestrowac klub, bandy pozdejmowac oddac innemy klubowi i jezdzic do Rzeszowa na mecze..
nie nie - najlepiej jest robić kolejne długi i dalej dać sie wkurzać nieudacznikom.
Torsen pisze:Wydaje mi się, że Piszcz już kompletnie nie ma sprzętu. Od początku sezonu ledwo ciągnie, ale dziś tu już nawet na treningowy silnik nie wyglądało, raczej jakiś ze szkółki.
Ogólnie, wygląda na to, że cała drużyna dostała zadyszki pod względem sprzętu, nawet Śledź. .

O właśnie. Ligę utrzymaliśmy w 2005. Ale długi to do tej pory płacimy za ten sukcesrob7 pisze:
szkoda tyle pracy a utrzymać sie w lidze jeszcze można, kluczowe mecze to z Gnieznem (mógł Poznań możemy i my), Grudziądzem i Poznaniem...
masz Darka, Dawida dołóż Nieminena i Ulricha i Johnsona, juniorzy zaczynają cos jechać i ligę można utrzymać ale musi nasyąpić koniec demokracji (dziadostwa) musisz rządzić i wymagać, natomiast jeżeli nie ma szanse na kase to lepiej wycofać drużynę z rozgrywek niż narobić długów a Darka to Gdańsk z pocałowaniem w ręke weźmie...
harry pisze:Torsen pisze:Gelo pisze:Żeby się utrzymać musimy wygrać w Gnieźnie i Poznaniu
Żeby się utrzymać, musimy wygrać jeden dwumecz w playoffach.
Bład> W tym sezonie są trójmecze w play-off. Jeden na jeden a jak będzie remis to dodatkowy mecz u tego co wyżej.
harry pisze:Tak ogólnie:
\Mecz z Gnieznem 03.06.07.Symulacja.
Liczba kibiców tak okoÅ‚o 1500. 500 to karnety.1000 biletów sprzedanych ( dobre!) Czyli wpÅ‚yw 15000 zÅ‚. Ostergaard i Joonston to minimum 15000 zÅ‚. A kto zapÅ‚aci Darkowi jak zrobi kompleta ( prawie pewne) i innym?Åatwo sÄ™ dysponuje cudzÄ… kasÄ… ale po przeżyciach licencyjnych to ja już wysiadam z tego trajlusia.