TŻ Lublin - RKM Rybnik

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Dj_Korgi
Senior
Kontakt:

#226 Postautor: Dj_Korgi » 27 maja 2007, o 21:26

a mnie się dwie rzeczy podobały ( sam się dziwie ) : koncówka w wykonaniu kibiców i napis na koszulce "DEFEKT" :lol: ktoś miał pomysł . Robił ktoś zdjęcia lub filmiki ?

Awatar użytkownika
Nazir
Junior

#227 Postautor: Nazir » 27 maja 2007, o 21:26

Po takich zawodach jak dziś... po takiej organizacji (a własciwie jej kompletnym braku) jak dziś... po wcześniejszych deklaracjach "władnych" i po spektakularnej ich ewakuacji podczas trwania tej egzekucji, możemy mówić, że to koniec, dno, II liga, osądzać trenera, zawodników, "władnych", panią "od kiełbasek", mariana - elektryka i heńka- hydraulika i siebie nawzajem... Ale zamiast biadolić możnaby coś wreszcie zrobić. Ekstremalne sytuacje wymagają ekstremalnych i czasem radykalnych rozwiazań. Nieminen, Ostergaard, Johnston do skladu! Wiem wiem, zaraz ktos wyjedzie o pieniadzach (a raczej ich braku) ale w takiej sytuacji chyba warto zaryzykować i spróbowac zagrć va banque. Jeśli mamy opuscic szeregi I ligi to niech towarzyszy temu poczucie, że wszystkie możliwości jej uratowania zostały wykorzystane. Finanse to chyba jedyna przeszkoda (jeśli okaże się nie do przeskoczenia to rzeczywiscie poziom sportowy zrówna sie z organizacyjnym czyli... II ligowym) bo argument o "nie gwarantowaniu przez stranieri dobrego wyniku" zostal dzis obalony, obalili go sami zawodnicy TŻ.

Awatar użytkownika
Łoptymista
Trener

#228 Postautor: Łoptymista » 27 maja 2007, o 21:30

takie mecze rodza frustratow i seryjnych zabojcow.
jedyne co mozna zrobic to napierdzielac lbem w monitor albo kupic bazooke/kałacha i grzac do innych.
****a po stokroc ****
Moze mi ktos napisac jakim cudem Kus mogl z nimi walczyc a...

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#229 Postautor: Gelo » 27 maja 2007, o 21:35

Dokładnie - uprzedziłeś mnie (do Nazira)- koniec świętych krów w Lublinie - Skład na Gniezno i najlepiej do końca sezonu: Ostergaard, Johnston, Nieminen, Śledź, Stachyra, Klimek. Śledź - bo jest najlepszy z seniorów, Dawid, bo chociaż czasami nie wychodzi stara się za trzech. Cudów nie ma - Trumiński, Piszcz i Jeleniewski jeżdżą na żużlu po 8-10 lat. Proste pytanie: jakie sukcesy mają na koncie ci zawodnicy? Ile medali mistrzostw Polski (obojętnie zespołowo czy w drużynie, juniorsko czy w dorosłym żużlu)? I to było widać dzisiaj. Nie sztuka być matadorem w drugiej lidze. Już nawet na ruskich nie wystarcza. A najlepszym zawodnikiem meczu jest gość, który nie łapie na stałe się do składu Rybnika. Wstyd.
Ostatnio zmieniony 27 maja 2007, o 21:36 przez Gelo, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Dj_Korgi
Senior
Kontakt: