TŻ Lublin - Start Gniezno 6 maja godz. 16
marcin_lub pisze:Ar2rB pisze:Czy zwrot kasy za bilety był mozliwy jedynie od razu po odwołaniu meczu? Nie miałem już ochoty stać kolejnych 2 godzin na deszczu przy kasach... Jeśli nie bedzie możliwości zwrotu kasy w innym terminie to cóż - obejrzałem najdroższą próbę toru.
bilety będą obowiązywać w innym terminie tegoż meczu
NIE BĘDĄ
-->~Tż LuBlIn~<--

A moim zdaniem dobrze sie stało, że odwołali, kibiców było bardzo mało a to się tyczy z brakiem kasy. Widowiska nie byłoby żdnego zapewne start pierwszy łuk i jechali by gęsiego. Podobno z Gniezna zawodnicy nie byli na tak, tylko ich działacze, nie dziwie sie tyle sary w obco władowali a tu deszcz:> pewnie upadków by nie brakowało, a mamy zawężoną kadre...i co potem. Chyba lepiej obejrzeć ten mecz w słoneczną pogode w 5tyś osób niż w deszczu, bez widowiska w 1tysiąc. Chyba nic się nie stanie jak poczekamy tydzień dłużej. Płynna jazda na próbie toru jak jechali pojedynczo a co by było jak by jechali we 4. Czasem trzeba pomyśleć, że oni narażają swoje zdrowie...
Oceniając próbę toru zauważyłem, że bardzo szybko łuki pokonywał Sergiej Darkin - gdyby nie program pomyślałbym, że to Stead. Laukkanen już po paru kółkach obmacywał swoje plecy - widać było, że jest poobijany. Cieślewicz też wielkiego wyniku raczej by nie zrobił, jego motocykl chyba pozostawiał soro do życzenia.
Nie wydaje się wam, że L.Hansen ma parę kg za dużo? Może takie wrażenie sprawia jego luźny kombinezon, ale mimo wszystko...
P.S. Czekam na sprostowanie Harrego lub Gawrzyka odnośnie biletów. Jeśli nie obowiązują to kiedy można je oddawac?
Nie wydaje się wam, że L.Hansen ma parę kg za dużo? Może takie wrażenie sprawia jego luźny kombinezon, ale mimo wszystko...
P.S. Czekam na sprostowanie Harrego lub Gawrzyka odnośnie biletów. Jeśli nie obowiązują to kiedy można je oddawac?
Ostatnio zmieniony 6 maja 2007, o 18:29 przez Speedway, łącznie zmieniany 1 raz.
- SKALOR
- Szkółkowicz
- Kontakt:
Ja uwazam,ze decyzja odnosnie przelozenia meczu jak najbardziej sluszna.
A jakby tak ktorys z naszych liderow okupil ten mecz kontuzja to straty byly by jeszcze wieksze,bo zmiennikow nie ma dobrych.
A Gomolski jeszcze nie bedzie gotow do jazdy bo mecze przelozone rozgrywa sie w ciÄ…gu 3 tygodni.
a czy Burza,Darkin czy Rempala to bez wiekszej roznicy.
A jakby tak ktorys z naszych liderow okupil ten mecz kontuzja to straty byly by jeszcze wieksze,bo zmiennikow nie ma dobrych.
A Gomolski jeszcze nie bedzie gotow do jazdy bo mecze przelozone rozgrywa sie w ciÄ…gu 3 tygodni.
a czy Burza,Darkin czy Rempala to bez wiekszej roznicy.

ciapek pisze:bilety będą obowiązywać w innym terminie tegoż meczu
NIE BĘDĄ
dobrze. a teraz ktoś kompetentny mógłby sie wypowiedzieć kiedy i do kiedy mozna bilety oddawać.
Co do meczu - decyzja o odwaołaniu jak najbardziej słuszna, tylko dlaczego tak późno?
Tor początkowo nadawał sie do jazdy i na próbie toru całkiem nieźle szło tyle że.... gdyby mecz odbył sie wtakich warunkach wynik oscylowałby w okolicach 70:20
- marcin_lub
- Junior
wojteko pisze:marcin_lub pisze:Jeżeli zawodnicy Gniezna i kierownictwo tegoż klubu chciało jechać w padającym deszczu
po pierwsze pleciesz bzdury
marcin_lub pisze:bilety będą obowiązywać w innym terminie tegoż meczu
po drugie tez pleciesz bzdury
Po pierwsze w momencie wypowiadania słów sędziego "nie jedziemy" padał deszcz już od kilku minut. Więc albo byłeś na innym meczu albo sam pleciesz bzdury
Po drugie co do biletów, to gdzieś dalej napisałem że taką informacje uzyskałem od człowieka który sprawdza bilety na bramie głównej
Według mnie bilety powinny obowiązywać na następnym meczu (zbędne zamieszanie), tak jak już kilka osób napisało chociażby przerywanie na pół eliminowałoby ewentualne podawanie ich przez plot
W czasie próby toru faktycznie nie padało,ale zaczęło znów mocno tuż przed prezentacją.Gdyby decyzja o meczu należała do kibiców,mecz na pewno by sie odbył.Decyduje jednak sędzia.Pan Zdzisław Fyda nie jest początkującym sędzią,więc gdyby uznał,że można jechac,nic nie wskóraliby nasi zawodnicy podszyci w/g Ciebie strachem.
Chciałeś deszczu i właśnie deszcz odwołał zawody ( śniegu ani gradu ani słonecznej pogody nie było).
.......
.......
ponk pisze:
no nie do końca... chciałem żeby mecz został przełozony ze względu na deszcz... a nie ze względu na strach
Chciałeś deszczu i właśnie deszcz odwołał zawody ( śniegu ani gradu ani słonecznej pogody nie było).
.......
Ostatnio zmieniony 6 maja 2007, o 20:06 przez InDorka, łącznie zmieniany 1 raz.
marcin_lub pisze:
Po pierwsze w momencie wypowiadania słów sędziego "nie jedziemy" padał deszcz już od kilku minut. Więc albo byłeś na innym meczu albo sam pleciesz bzdury![]()
jesli ma to jakies znaczenie to wyobraz sobie ze bylem caly czas w parku maszyn
Po drugie co do biletów, to gdzieś dalej napisałem że taką informacje uzyskałem od człowieka który sprawdza bilety na bramie głównejJakby Ci się chciało wszystko czytać to byś wiedział.
to niedosc ze ty napisales bzdure to jeszcze ktos przy bramie wprowadzil Cie w blad
- marcin_lub
- Junior
wojteko pisze:marcin_lub pisze:
Po pierwsze w momencie wypowiadania słów sędziego "nie jedziemy" padał deszcz już od kilku minut. Więc albo byłeś na innym meczu albo sam pleciesz bzdury![]()
jesli ma to jakies znaczenie to wyobraz sobie ze bylem caly czas w parku maszynPo drugie co do biletów, to gdzieś dalej napisałem że taką informacje uzyskałem od człowieka który sprawdza bilety na bramie głównejJakby Ci się chciało wszystko czytać to byś wiedział.
to niedosc ze ty napisales bzdure to jeszcze ktos przy bramie wprowadzil Cie w blad
Jeżeli stałeś w boksie któregoś z zawodników to faktycznie nie padało...
A co do biletów, jeszcze raz powtarzam, że informacje o ważności przekazałem na podstawie informacji od człowieka z obsługi meczu
Gdyby jechali to mecz i tak byłby przerwany i trzeba było od poczatku jechac w innym terminie gdyż do 8 biegu byśmy nie zdąrzyli bo co chwile padało a gdy sedzia podał komunikat że mecz odwołany to padać zaczęło na dobre a w pół godziny nie wiem czy byśmy do 8 biegu zdąrzyli odjechac, a druga sprawa klub by stracil pieniadze tylko gdyż jak było widać mało kibiców, a tak będzie ciepło i będzie można w normalnych warunkach zobaczyc Speedway.
-
Speedway Fan
- Senior
Lublin dzis tak kombinuje jak w zeszłym sezonie Krosno oby przekombinowali i spadli do drugiej ligi a wejdzie Rawicz a wtedy niebedzie trzeba sie tułac na polódniowy wschod Polski B.
Nieobecni nie maja racji, niech to wystarczy za komentarz. Co do meczu, wydaje mi sie, ze sędzia podjął dobra decyzje. Wole obejrzeć zuzel w sloncu niz corride w blocie.
"Kto nie potępia - ten przyzwala" - Jan Karski
- Dj_Korgi
- Senior
- Kontakt:
a ja naszą wygranąluCas pisze:Lublin dzis tak kombinuje jak w zeszłym sezonie Krosno oby przekombinowali i spadli do drugiej ligi a wejdzie Rawicz a wtedy niebedzie trzeba sie tułac na polódniowy wschod Polski B.
Nieobecni nie maja racji, niech to wystarczy za komentarz. Co do meczu, wydaje mi sie, ze sędzia podjął dobra decyzje. Wole obejrzeć zuzel w sloncu niz corride w blocie.
a ja naszą wygraną[/quote]Dj_Korgi pisze: Wole obejrzeć zuzel w sloncu niz corride w blocie.
za wszelkÄ… cenÄ™?>???
pozdrawia:
Rafał Borowski
http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
https://m.facebook.com/29dreamniner/?ref=bookmarks
Rafał Borowski
http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
https://m.facebook.com/29dreamniner/?ref=bookmarks
Masz racje, za ladna jazde punktow nie przyznaja. Na szczescie dzis wygral zdrowy rozsadek, bo o ile wiem, trudno zdobywac punkty ze zlamana reka. Wydaje mi sie, ze na dzisiejszym torze bylo by kontuzje niezwykle latwo, wiec decyzja o odwolaniu byla sluszna.
Ostatnio zmieniony 6 maja 2007, o 20:52 przez luCas, łącznie zmieniany 1 raz.
"Kto nie potępia - ten przyzwala" - Jan Karski