TŻ Lublin - Start Gniezno 6 maja godz. 16

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Cooper
Trener

#176 Postautor: Cooper » 6 maja 2007, o 18:20

Proba tory, a to co sie stalo z torem po ponownych opadach to dwie rozne rzeczy. Na wyjsciu z pierwszego toru bujalo traktorem jakby byl na biegunach.
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)

Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]

Awatar użytkownika
ciapek
Kontakt:

#177 Postautor: ciapek » 6 maja 2007, o 18:23

marcin_lub pisze:
Ar2rB pisze:Czy zwrot kasy za bilety był mozliwy jedynie od razu po odwołaniu meczu? Nie miałem już ochoty stać kolejnych 2 godzin na deszczu przy kasach... Jeśli nie bedzie możliwości zwrotu kasy w innym terminie to cóż - obejrzałem najdroższą próbę toru ;).

bilety będą obowiązywać w innym terminie tegoż meczu

NIE BĘDĄ :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:
-->~Tż LuBlIn~<--
Obrazek

Awatar użytkownika
vadik
Junior

#178 Postautor: vadik » 6 maja 2007, o 18:23

A moim zdaniem dobrze sie stało, że odwołali, kibiców było bardzo mało a to się tyczy z brakiem kasy. Widowiska nie byłoby żdnego zapewne start pierwszy łuk i jechali by gęsiego. Podobno z Gniezna zawodnicy nie byli na tak, tylko ich działacze, nie dziwie sie tyle sary w obco władowali a tu deszcz:> pewnie upadków by nie brakowało, a mamy zawężoną kadre...i co potem. Chyba lepiej obejrzeć ten mecz w słoneczną pogode w 5tyś osób niż w deszczu, bez widowiska w 1tysiąc. Chyba nic się nie stanie jak poczekamy tydzień dłużej. Płynna jazda na próbie toru jak jechali pojedynczo a co by było jak by jechali we 4. Czasem trzeba pomyśleć, że oni narażają swoje zdrowie...

wojteko
Senior

#179 Postautor: wojteko » 6 maja 2007, o 18:25

marcin_lub pisze:Jeżeli zawodnicy Gniezna i kierownictwo tegoż klubu chciało jechać w padającym deszczu

po pierwsze pleciesz bzdury :!:

marcin_lub pisze:bilety będą obowiązywać w innym terminie tegoż meczu

po drugie tez pleciesz bzdury :!:

Awatar użytkownika
Speedway
Trener

#180 Postautor: Speedway » 6 maja 2007, o 18:26

Oceniając próbę toru zauważyłem, że bardzo szybko łuki pokonywał Sergiej Darkin - gdyby nie program pomyślałbym, że to Stead. Laukkanen już po paru kółkach obmacywał swoje plecy - widać było, że jest poobijany. Cieślewicz też wielkiego wyniku raczej by nie zrobił, jego motocykl chyba pozostawiał soro do życzenia.

Nie wydaje się wam, że L.Hansen ma parę kg za dużo? Może takie wrażenie sprawia jego luźny kombinezon, ale mimo wszystko...

P.S. Czekam na sprostowanie Harrego lub Gawrzyka odnośnie biletów. Jeśli nie obowiązują to kiedy można je oddawac?
Ostatnio zmieniony 6 maja 2007, o 18:29 przez Speedway, łącznie zmieniany 1 raz.
Obrazek

Awatar użytkownika
SKALOR
Szkółkowicz
Kontakt:

#181 Postautor: SKALOR » 6 maja 2007, o 18:27

Ja uwazam,ze decyzja odnosnie przelozenia meczu jak najbardziej sluszna.
A jakby tak ktorys z naszych liderow okupil ten mecz kontuzja to straty byly by jeszcze wieksze,bo zmiennikow nie ma dobrych.
A Gomolski jeszcze nie bedzie gotow do jazdy bo mecze przelozone rozgrywa sie w ciÄ…gu 3 tygodni.

a czy Burza,Darkin czy Rempala to bez wiekszej roznicy.
Obrazek

Awatar użytkownika
Ar2rB
Junior

#182 Postautor: Ar2rB » 6 maja 2007, o 18:28

ciapek pisze:bilety będą obowiązywać w innym terminie tegoż meczu

NIE BĘDĄ :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:[/quote]

dobrze. a teraz ktoś kompetentny mógłby sie wypowiedzieć kiedy i do kiedy mozna bilety oddawać.

Co do meczu - decyzja o odwaołaniu jak najbardziej słuszna, tylko dlaczego tak późno?

Tor początkowo nadawał sie do jazdy i na próbie toru całkiem nieźle szło tyle że.... gdyby mecz odbył sie wtakich warunkach wynik oscylowałby w okolicach 70:20 :).

wojteko
Senior

#183 Postautor: wojteko » 6 maja 2007, o 18:32

Ar2rB pisze:
dobrze. a teraz ktoś kompetentny mógłby sie wypowiedzieć kiedy i do kiedy mozna bilety oddawać. .

moze ja zabardzo kompetentny w tej materii nie jestem ale bilety mozna oddawac caly przyszly tydzien w klubie

Awatar użytkownika
marcin_lub
Junior

#184 Postautor: marcin_lub » 6 maja 2007, o 18:32

wojteko pisze:
marcin_lub pisze:Jeżeli zawodnicy Gniezna i kierownictwo tegoż klubu chciało jechać w padającym deszczu

po pierwsze pleciesz bzdury :!:

marcin_lub pisze:bilety będą obowiązywać w innym terminie tegoż meczu

po drugie tez pleciesz bzdury :!:

Po pierwsze w momencie wypowiadania słów sędziego "nie jedziemy" padał deszcz już od kilku minut. Więc albo byłeś na innym meczu albo sam pleciesz bzdury :!:
Po drugie co do biletów, to gdzieś dalej napisałem że taką informacje uzyskałem od człowieka który sprawdza bilety na bramie głównej :!: Jakby Ci się chciało wszystko czytać to byś wiedział.
Według mnie bilety powinny obowiązywać na następnym meczu (zbędne zamieszanie), tak jak już kilka osób napisało chociażby przerywanie na pół eliminowałoby ewentualne podawanie ich przez plot :!:

Awatar użytkownika
InDorka
Zawodowiec

#185 Postautor: InDorka » 6 maja 2007, o 18:33

W czasie próby toru faktycznie nie padało,ale zaczęło znów mocno tuż przed prezentacją.Gdyby decyzja o meczu należała do kibiców,mecz na pewno by sie odbył.Decyduje jednak sędzia.Pan Zdzisław Fyda nie jest początkującym sędzią,więc gdyby uznał,że można jechac,nic nie wskóraliby nasi zawodnicy podszyci w/g Ciebie strachem.
ponk pisze:
no nie do końca... chciałem żeby mecz został przełozony ze względu na deszcz... a nie ze względu na strach ;)

Chciałeś deszczu i właśnie deszcz odwołał zawody ( śniegu ani gradu ani słonecznej pogody nie było).
....... :D .......
Ostatnio zmieniony 6 maja 2007, o 20:06 przez InDorka, łącznie zmieniany 1 raz.

wojteko
Senior

#186 Postautor: wojteko » 6 maja 2007, o 18:37

marcin_lub pisze:
Po pierwsze w momencie wypowiadania słów sędziego "nie jedziemy" padał deszcz już od kilku minut. Więc albo byłeś na innym meczu albo sam pleciesz bzdury :!:

jesli ma to jakies znaczenie to wyobraz sobie ze bylem caly czas w parku maszyn
Po drugie co do biletów, to gdzieś dalej napisałem że taką informacje uzyskałem od człowieka który sprawdza bilety na bramie głównej :!: Jakby Ci się chciało wszystko czytać to byś wiedział.

to niedosc ze ty napisales bzdure to jeszcze ktos przy bramie wprowadzil Cie w blad :cry:

Awatar użytkownika
Speedway
Trener

#187 Postautor: Speedway » 6 maja 2007, o 18:38

Apelowałbym aby jednak zachować ważność biletów. Jeśli problem jest z rozdzieraniem, to ja nawet gotów jestem swój na bramie oddać. Trudno, nie wygram nagrody dnia :wink:

Jeśli nie ma takiej opcji to czekam na dokładne godziny, w których można oddawać
Obrazek

Awatar użytkownika
marcin_lub
Junior

#188 Postautor: marcin_lub » 6 maja 2007, o 18:41

wojteko pisze:
marcin_lub pisze:

jesli ma to jakies znaczenie to wyobraz sobie ze bylem caly czas w parku maszyn

to niedosc ze ty napisales bzdure to jeszcze ktos przy bramie wprowadzil Cie w blad :cry:

Jeżeli stałeś w boksie któregoś z zawodników to faktycznie nie padało... :twisted:

A co do biletów, jeszcze raz powtarzam, że informacje o ważności przekazałem na podstawie informacji od człowieka z obsługi meczu :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:

Sledzio
Trener
Kontakt:

#189 Postautor: Sledzio » 6 maja 2007, o 18:43

Gdyby jechali to mecz i tak byłby przerwany i trzeba było od poczatku jechac w innym terminie gdyż do 8 biegu byśmy nie zdąrzyli bo co chwile padało a gdy sedzia podał komunikat że mecz odwołany to padać zaczęło na dobre a w pół godziny nie wiem czy byśmy do 8 biegu zdąrzyli odjechac, a druga sprawa klub by stracil pieniadze tylko gdyż jak było widać mało kibiców, a tak będzie ciepło i będzie można w normalnych warunkach zobaczyc Speedway.

janek
Kadrowicz

#190 Postautor: janek » 6 maja 2007, o 18:57

Tylko szkoda akcji plakatowania okolic, szkoda kasy wydanej za drukowanie programów,plakatów,biletów, opłacenie miro,karetek i kasjerek, przyjazdów zawodników i wiele innych. Kasa w plecy, ale cuż zrobić, biednemu zawsze ...

woocash
Szkółkowicz

#191 Postautor: woocash » 6 maja 2007, o 19:40

jak podal spiker bilety bedzie mozna oddawac w najblizszym tygodniu, w godzinach bodajze 9-17.

Koper
Trener
Kontakt:

#192 Postautor: Koper » 6 maja 2007, o 19:47

Arkadiusz na gnieznienskim forum pisze:Lublin dzis tak kombinuje jak w zeszłym sezonie Krosno oby przekombinowali i spadli do drugiej ligi a wejdzie Rawicz a wtedy niebedzie trzeba sie tułac na polódniowy wschod Polski B.

Speedway Fan
Senior

#193 Postautor: Speedway Fan » 6 maja 2007, o 19:50

Nie ma to jak wypowiadać się nie będąc na stadionie :lol:

Awatar użytkownika
luCas
Kadrowicz

#194 Postautor: luCas » 6 maja 2007, o 20:05

Lublin dzis tak kombinuje jak w zeszłym sezonie Krosno oby przekombinowali i spadli do drugiej ligi a wejdzie Rawicz a wtedy niebedzie trzeba sie tułac na polódniowy wschod Polski B.

Nieobecni nie maja racji, niech to wystarczy za komentarz. Co do meczu, wydaje mi sie, ze sędzia podjął dobra decyzje. Wole obejrzeć zuzel w sloncu niz corride w blocie.
"Kto nie potępia - ten przyzwala" - Jan Karski

Awatar użytkownika
Dj_Korgi
Senior
Kontakt:

#195 Postautor: Dj_Korgi » 6 maja 2007, o 20:17

luCas pisze:
Lublin dzis tak kombinuje jak w zeszłym sezonie Krosno oby przekombinowali i spadli do drugiej ligi a wejdzie Rawicz a wtedy niebedzie trzeba sie tułac na polódniowy wschod Polski B.

Nieobecni nie maja racji, niech to wystarczy za komentarz. Co do meczu, wydaje mi sie, ze sędzia podjął dobra decyzje. Wole obejrzeć zuzel w sloncu niz corride w blocie.
a ja naszÄ… wygranÄ…

Awatar użytkownika
luCas
Kadrowicz

#196 Postautor: luCas » 6 maja 2007, o 20:26

Prawda jest taka, ze z Gnieznem jestesmy w stanie wygrac w kazdych warunkach. Zuzel w stylu: start, pierwszy luk a potem walka o zycie to nie jest speedway jaki lubie najbardziej.

Awatar użytkownika
ravajas
Trener
Kontakt:

#197 Postautor: ravajas » 6 maja 2007, o 20:30

Dj_Korgi pisze: Wole obejrzeć zuzel w sloncu niz corride w blocie.
a ja naszÄ… wygranÄ…[/quote]

za wszelkÄ… cenÄ™?>??? :shock: :shock:
pozdrawia:
Rafał Borowski

http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
https://m.facebook.com/29dreamniner/?ref=bookmarks

Awatar użytkownika
Dj_Korgi
Senior
Kontakt:

#198 Postautor: Dj_Korgi » 6 maja 2007, o 20:34

ravajas pisze:
Dj_Korgi pisze: Wole obejrzeć zuzel w sloncu niz corride w blocie.
a ja naszÄ… wygranÄ…

za wszelkÄ… cenÄ™?>??? :shock: :shock:
wygrana to wygrana , sami pisaliście , że za ładną jazdę punktów się nie przyznaje

Awatar użytkownika
$korzen$
Trener

#199 Postautor: $korzen$ » 6 maja 2007, o 20:49

Nie chce nikogo w ciemno oceniac ani tymbardziej krytykowac, ale kazdy kto ma troche pojecia o zuzlu dobrze wie, ze mecz mozna bylo odjechac. Dzisiejszy tor to pikus przy tym, co bylo rok temu z falubazem oraz jeszcze wczesniej z Opolem. Tyle w tym temacie.

Awatar użytkownika
luCas
Kadrowicz

#200 Postautor: luCas » 6 maja 2007, o 20:50

Masz racje, za ladna jazde punktow nie przyznaja. Na szczescie dzis wygral zdrowy rozsadek, bo o ile wiem, trudno zdobywac punkty ze zlamana reka. Wydaje mi sie, ze na dzisiejszym torze bylo by kontuzje niezwykle latwo, wiec decyzja o odwolaniu byla sluszna.
Ostatnio zmieniony 6 maja 2007, o 20:52 przez luCas, łącznie zmieniany 1 raz.