#137 Postautor: istred » 3 maja 2007, o 21:57
Wszyscy piszecie jakbyście byli na meczu...
Patrząc na wyniki, to szczerze powiem, że nie ma się czym zachwycać. Żeby powalczyć, szczególnie z takim zespołem, trzeba mieć sześciu punktujących zawodników - my mieliśmy trzech.
Bardzo ładnie Darek - widać, że jest liderem. Solidnie Tomek. Nieźle Daniel, ale ciekaw jestem, dlaczego słabo pojechał w ostatnich biegach? Pogubił się w ustawieniach? Jeśli tak, to dlaczego?
Pozostali słabo.
Być może walczyli, może wynik nie odzwierciedla postawy na torze. Ale co z takiej postawy skoro Dawid przywozi 1, a Seba, poza wyskokiem w pierwszym biegu, przywozi 2 punkty (w tym jeden na defekcie Śledzia).
Kadrę jaką mamy każdy widzi, Dawid w każdym meczu się przewraca, kiedyś trafi kosa na kamień i nie skończy się na poobijaniu
Trumna wyjątkowo słabo. Spodziewałem się, że będzie przywoził średnio po ok. 7-8 punktów na mecz - pamiętając jego postawę w 2004 i 2005 roku. Niestety Seba nie jedzie i chyba nic nie zapowiada, żeby to się zmieniło...
Fajnie, że dobrze prezentują się Tomek, Daniel i Darek, ale we trójkę meczu nie wygrają. Pozostaje liczyć, że Trumna zmontuje jakiś porządny sprzęt, który się nie rozleci... a Dawid zacznie w końcu przestanie upadać, a jego walka da efekt w postaci punktów.