Działalność klubu - kłopotów cd....

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
luCas
Kadrowicz

#1151 Postautor: luCas » 2 kwietnia 2007, o 19:24

wydaje mi sie jednak, ze cos tam potrafimy skoro udalo nam sie uratowac zuzel w Lublinie, a uwierz stapalismy juz po kruchym i to bardzo lodzie. mamy licencje, wystartujemy w rozgrywkach I ligi (ktora w tym roku zapowiada sie wyjatkowo emocjonujaco) i nalezy sie z tego cieszyc. jednak wiemy, ze jeszcze bardzo dluga droga przed nami. dlatego tez wsparcie kibicow bedzie nam bardzo potrzebne. pozdrawiam!

Najbardziej zaluje tego, ze te emocje nie beda naszym udzialem. Przypominam, ze dlugi nie wziely sie z nikad. Jakos nikt nie chce wziasc za nie odpowiedzialnosci. Sukces ma zawsze wielu ojcow, a porazka zadnego- normalka. Wkurza mnie pisanie o wielkim sukcesie w uratowaniu klubu. To bardziej naprawianie tego, co "ktos" nadal obecny w klubie (do dzis nie bardzo wiadomo kto lub ktorzy) zepsul.
"Kto nie potępia - ten przyzwala" - Jan Karski

Koper
Trener
Kontakt:

#1153 Postautor: Koper » 2 kwietnia 2007, o 20:20

Fajnie ze jest licencja :!:
Juz mniejsza o to ze w PZM traktujÄ… nas jako klub drugoligowy...
http://www.pzm.pl/sporty.asp?ID2=menu_z ... ewsid=1122

Smirnek_
Senior

#1154 Postautor: Smirnek_ » 2 kwietnia 2007, o 20:51

A może wystartujemy w 2lidze :lol: :?:

Awatar użytkownika
kilar
Trener

#1155 Postautor: kilar » 2 kwietnia 2007, o 21:16

piotr76 pisze:A co klub nie pokazał :shock: :shock: :shock: :shock: bo mnie się wydaje się że otarcie się o e-lige (baraże) chyba wystarczyło .... a może się myle to może powiesz jak trzeba pokazać że się potrafi ???

Cos chyba te baraze, to jednak slaby argument, skoro po tamtym sezonie sie pol skladu rozsypalo.

zarfe
Szkółkowicz

#1156 Postautor: zarfe » 11 kwietnia 2007, o 19:31

Czy zawodnicy juz dostali pieniądze na sprzęt? Czy nadal czekają...

Awatar użytkownika
SKALOR
Szkółkowicz
Kontakt:

#1157 Postautor: SKALOR » 14 kwietnia 2007, o 10:33

zarfe pisze:Czy zawodnicy juz dostali pieniądze na sprzęt? Czy nadal czekają...

tak,mnie tez to bardzo ciekawi!!

Dlaczego nikt z dzialaczy nie chce odpowiedziec?
Obrazek

meridol

#1158 Postautor: meridol » 15 kwietnia 2007, o 12:04

może trochę z innej beczki:
Udało się uratować żużel w Lublinie, zmontować skład na miarę możliwości, uzyskać licencję i "uratować" bandę. Pogoda sprawiła, że inauguracja sezonu w domu przy genialnej pogodzie (pierwszy raz w tym roku) i skromnej bo skromnej ale akcji reklamowej...
Pozostaje mi podziękować kierownictwu klubu oraz wszystkim osobom pomagającym klubowi choćby w minimalny sposób, że mogę dziś wybrać się na stadion a nie na popołudniowy spacer i życzyć dużego sukcesu sportowego i jeszcze większego organizacyjnego na cały najbliższy sezon i wszystkie następne!!!

Koper
Trener
Kontakt:

#1159 Postautor: Koper » 15 kwietnia 2007, o 13:49

SKALOR pisze:
zarfe pisze:Czy zawodnicy juz dostali pieniądze na sprzęt? Czy nadal czekają...

tak,mnie tez to bardzo ciekawi!!

Dlaczego nikt z dzialaczy nie chce odpowiedziec?
Bo dostali pieniadze od razu w sprzecie aby nie kupowali zadnych busów :wink:

Awatar użytkownika
Mars
Zawodowiec

#1160 Postautor: Mars » 15 kwietnia 2007, o 21:24

odemnie klub ma duzy plus sa panie przed startem tego mi brakowalo ;)

Awatar użytkownika
Radzio
Senior

#1161 Postautor: Radzio » 15 kwietnia 2007, o 21:25

ale są głuche albo mało rozumne;) jak cały sektor krzyczał "złóżcie parasolki" nic nie reagowały, dopiero po interwencji Harrego zadumały:)

Sledzio
Trener
Kontakt:

#1162 Postautor: Sledzio » 15 kwietnia 2007, o 21:36

Pewnie zawstydziły się jak każdy facet ziorał na nie :)

seba_st
Kontakt:

#1163 Postautor: seba_st » 23 kwietnia 2007, o 15:04

Witam tak sobie mysle czy zadna z firm budowlanych ewentualnie deweloperow nie bylaby zainteresowana wspieraniem naszego klubu? W koncu sektor budowlany przezywa "boom" , wiec przedsiebiorstwa te na brak pieniedzy zapewne nie narzekaja. Czy wladze naszego klubu myslaly o tym? Czy w ogole są aktywne w poszukiwaniu sponsorów?
Staszek Burza Staszek !!!!

Clyde

#1164 Postautor: Clyde » 24 kwietnia 2007, o 11:59

Nawet nie wiesz jak bardzo sÄ… aktywne.
Jeżeli jednak uważasz, że władze nasze nie są aktywne to przyjdź do klubu i pomóż :D

seba_st
Kontakt:

#1165 Postautor: seba_st » 24 kwietnia 2007, o 16:58

Clyde pisze:Nawet nie wiesz jak bardzo sÄ… aktywne.
Jeżeli jednak uważasz, że władze nasze nie są aktywne to przyjdź do klubu i pomóż :D

Wcale tak nie uważam, nie wiem skąd takie przypuszczenia :shock:
Staszek Burza Staszek !!!!

Clyde

#1166 Postautor: Clyde » 24 kwietnia 2007, o 19:03

Eh
Nigdzie nie napisałem, że tak uważasz.
Użyłem słowa "jeżeli" czyli ewentualne założenie. :wink:

zenek

#1167 Postautor: zenek » 30 kwietnia 2007, o 15:19

Witam. Chciałbym zweryfikować pewne niepokojące info z dzisiejszego wydania jednego z lubelskich dzienników. Otóż jak jest napisane w artykule odnośnie wczorajszego meczu, z poważnym zamiarem wycofania ze sponsorowania klubu nosi sie jeden ze sponsorów. Więc moja prośba do Harrego, Gawrzyka lub Bartosha o weryfikację tej informacji.
Z góry dziękuję i pozdrawiam . . .

Awatar użytkownika
dilucio
Senior

#1168 Postautor: dilucio » 30 kwietnia 2007, o 15:32

"Po wczorajszym spotkaniu pojawily sie pogloski, jakoby jeden ze sponsorow lubelskiej druzyny, rozczarowany wynikami myslal o wycofaniu sie z dalszej wspolpracy"

Koper
Trener
Kontakt:

#1169 Postautor: Koper » 30 kwietnia 2007, o 17:52

dilucio pisze:"Po wczorajszym spotkaniu pojawily sie pogloski, jakoby jeden ze sponsorow lubelskiej druzyny, rozczarowany wynikami myslal o wycofaniu sie z dalszej wspolpracy"
Ciekawe czy ten sponsor byl wczora na meczu i czy był rozczarowany walką na torze, ambicja lubelskich zawodników, atmosferą na trybunach, frekwencją, owacją na stojąco dla naszych zawodników ktorzy wyjechali po meczu na runde honorową.

harry
Trener

#1170 Postautor: harry » 30 kwietnia 2007, o 23:45

Informacja jest prawdziwa, bo pochodzi ode mnie. Człowiek od razu spostrzegł, ze jestem kompletnie załamany i wyciągnął tego przyczynę.
No cóż, nie wszyscy są tacy cierpliwi jak ja , ale ja ich rozumiem.Jak się płaci to się wymaga, jak się kocha to się czeka...
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski

woocash
Szkółkowicz

#1171 Postautor: woocash » 1 maja 2007, o 00:32

a czy mozna zapytac o jaka firme chodzi i jaki mniej wiecej byl jej wklad w finansowanie druzyny (nie pytam o kwoty,tylko bardziej o proporcje wzgledem innych sponsorow) ?

szkoda, ze niektorzy tak szybko sie zniechecaja i tym bardziej w tak trudnym sezonie wkladaja szpilki ( " to nie ludzie, to wilki" jak mowi klasyk).
tak sie zastanawiam,co w tym sezonie moze jeszcze spotkac druzyne, od poczatku jest caly czas mocno pod gorke :? , a o zyczliwych ludzi coraz trudniej, ale jak to mawiaja - karta kiedys musi sie odwrocic wiec moze i u nas znajdzie sie jeszcze jakis pozytywny szaleniec z $$ ktory nie pozwoli upasc druzynie i dolozy cegielke do tej roboty ktora dotychczas wykonal Harry i reszta przed sezonem.

a poki co na gniezno trzeba jeszcze bardziej zmoblizowac znajomych i jak mnie pamiec nie myli to " niech kazdy przyprowadzi sponsora,minimum trzech" :wink:

Sledzio
Trener
Kontakt:

#1172 Postautor: Sledzio » 1 maja 2007, o 06:41

A w niedziele spiker podal że na stadionie jest sponsor z Ostrowa, przyjechal popatrzeć dla swojej satysfakcji czy moze chce jakieś pieniążki zainwestowac w nasz klub ?

Awatar użytkownika
mikas
Trener
Kontakt:

#1173 Postautor: mikas » 1 maja 2007, o 09:35

woocash pisze:a czy mozna zapytac o jaka firme chodzi i jaki mniej wiecej byl jej wklad w finansowanie druzyny (nie pytam o kwoty,tylko bardziej o proporcje wzgledem innych sponsorow) ?

Jeden z głównych sponsorów niestety :? :/

Harry czy to już jest ostateczna decyzja :?: Podobno jeszcze się wahał. Może trzeba mu wydrukować i pokazać opinie kibiców z forum po ostatnim meczu, niech zobaczy,że mimo porażki i braku punktów wszyscy są zadowoleni z drużyny i tego jak walczy, że mają zamiar dalej przychodzić i zabierać kolejnych swoich znajomych. Że mimo na razie ostatniego miejsca w tabeli (po trudnych meczach) mamy drużynę najfajniejszą od 2004 roku gdy walczylismy o baraże, którą będzie jeszcze stać na bardzo wiele i na którą kibice na pewno będą przychodzić.

P.S. Ten tekst brzmiał chyba tak: "Niech każdy przyprowadzi przynajmniej jednego sponsora minimum trzech" :)
MOTOR LUBLIN
Obrazek

Awatar użytkownika
bartosch
Kadrowicz
Kontakt:

#1174 Postautor: bartosch » 1 maja 2007, o 09:46

Sledzio pisze:A w niedziele spiker podal że na stadionie jest sponsor z Ostrowa, przyjechal popatrzeć dla swojej satysfakcji czy moze chce jakieś pieniążki zainwestowac w nasz klub ?

narazie zainwestowal w niedzielny mecz, stad reklama w programie. byc moze uda sie nawiazac dluzsza wspolprace.
co do rezygnacji jednego ze sponsorow ja bym tak nie tragizowal. mysle, ze wszystko sie dobrze ulozy.
carpe diem!

janek
Kadrowicz

#1175 Postautor: janek » 1 maja 2007, o 10:08

Tak to niestety jest jak sponsor być może nie obeznany w temacie,oczekuje od tego składu Bóg wie jakich wyników już na początku sezonu.
Jakby wyłożył kasę na zawodników jakich mają w Ostrowie Wlkp. to miałoby to odpowiednie przełożenie w tabeli.