jesli o sam pomysl chodzi to podobny kolatal sie w glowach lubelskich fanklubowiczow.
czy na pomysle sie zakonczy,mam nadzieje ze nie bo takie wizyty w szkolach to naprawde fajna promocja,w tym przypadku żużla.
sama pamietam jak moja podstawowke odwiedzali sportowcy,roznych dyscyplin,zawsze byla fajna zabawa,a i chec do uprawiania danej dyscypliny sportu od razu wzrastała, nie mowiac o pojsciu na mecz i pochwaleniu sie od kogo sie autograf dostalo:)
Działalność Lubelskiego FanKlubu Żużlowego
Podobne odwiedziny żużlowców w szkołach odbywają się w Lesznie i Ostrowie Wlkp..
Kiedyś koszykarze Startu też odwiedzali młodzież w lubelskich szkołach... Co do naszych żużlowców, to myślę że takie coś nie stanowiło by dla nich problemu, w końcu wszyscy (Polacy) to lublinianie
Kiedyś koszykarze Startu też odwiedzali młodzież w lubelskich szkołach... Co do naszych żużlowców, to myślę że takie coś nie stanowiło by dla nich problemu, w końcu wszyscy (Polacy) to lublinianie

Rowno za tydzien, 31.03 odbedzie sie uroczyste rozpoczęcie sezonu żużlowego w Lublinie
Wszyscy sa mile widziani. Wiecej szczegolow znajdziecie tutaj.
Oprocz tych kontaktow na stronie mozna pisac jeszcze na GG 5689470.
pa
Oprocz tych kontaktow na stronie mozna pisac jeszcze na GG 5689470.
pa
Ostatnio zmieniony 28 marca 2007, o 08:52 przez wojtas, łącznie zmieniany 1 raz.