Skład 2007 - Piszcz, Klimek, Michaluk i Johnston na koniec

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
istred
Trener

#1251 Postautor: istred » 14 stycznia 2007, o 15:04

Chodzi o to że Trumna nie jest dobrym zawodnikiem, tylko na naszym torze zawsze wymiata, skupiamy się na meczach u siebie i tym samym Trumna w 1 składzie zapewne będzie, nie trudno się domyśleć.
Zawsze, to znaczy kiedy? A Tomek w spotkaniach w Lublinie gorzej jeździł?
Ostatnie wspólne występy na lubelskim torze Piszcza i Trumny.
Z ZG:
Piszcz - 13+1
Trumiński - 3
/Stachyra - 1 :)
Z Rzeszowem:
Piszcz - 8+2
Trumiński - 7+1

Nie ładnie Cooper tak grzebać w cytatach :twisted:

Awatar użytkownika
Cooper
Trener

#1252 Postautor: Cooper » 14 stycznia 2007, o 15:24

Taka mala manipulacja, teraz modna jest podejrzliwosc i wyszukiwanie agentow 8)
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)

Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]

Awatar użytkownika
bkapusta
Trener
Kontakt:

#1253 Postautor: bkapusta » 14 stycznia 2007, o 15:47

WÄ…ski_Stecyk pisze:
jataman21 pisze:Bierz stary liste PL i 2 ligi i znajdziesz więcej niż 10.

Wziąłem aby 2 ligę, jest 11, którzy mają średnia wyższą niż Piszcz:
1.Krzysztof Jabłoński
2.Adam Skórnicki
3.Artur Pietrzyk
4.Matthias Kroeger
5.Grigorij Łaguta
6.Kjastas Puodżuks
7.Igor Marko (:()
8.Andrzej Huszcza
9.Sławomir Dudek
10.Freddie Eriksson
11.Mariusz Franków

Kto jest wolny i na poziomie Piszcza?
Tomek to podstawa i tyle...

M.Frankow!!!
Póki stać mnie będę szalał,
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
A nie czaić się z kwiatami.

rob7
Senior

#1254 Postautor: rob7 » 14 stycznia 2007, o 15:59

kilar pisze:
sting126 pisze:Nie no przed Santejem to juz pewnie wszyscy u nas w klubie trzesa portkami...

portek nie trzes sie :lol: :lol: :lol:

Poznan obecnie nie ma jakiegos oszalamiajacego skladu. Pozycja beniaminka czesto jest trudna, aczkolwiek nie skreslam ich na starcie. Jednak przyznac trzeba ze sa w gronie kandydatow do spadku razem z nami i Grudziadzem.
My musimy koniecznie wzmocnic sie Sledziem.
Juz nie pamietam... Piszcz jechal w meczu Poznan-Gdansk ? Jezeli tak i wypadl dobrze, to przydalby sie w kontekscie wyjazdowego meczu z PSZ.

... jechał w Poznaniu, zdobył 7pkt. (3,1,1,2,0),
M.F też jechał zdobył 9pkt. (2,0,3,1,3)

Awatar użytkownika
jataman21
Senior

#1255 Postautor: jataman21 » 14 stycznia 2007, o 17:00

jeśli już to z Księżakiem, bo przypuszczam, że o niego Ci chodzi. 2 lata temu sporo osób widziało go w TŻ, bo był juniorem i miał polski paszport. A 2 sprawa to na jakiej podstawie uznajesz Stachyrę za czołowego juniora, zdobył jakieś medale indywidualne, reprezentował Polskę w jakichś zawodach Chyba nie...

Książkami to miała być taka przenośnia... Uznaje go za czołowego juniora chociażby dlatego że niewiele mu zabrakło do medalu MPJ, zastanawiano się czy nie brać go do kadry juniorów i był 6 juniorem e-ligi, przed Hlibem czy Miesiącem którzy byli reprezentantami Polski.

Poznań zakontraktował Piaszczyńskiego i Izaaka Santeja szykują niezłą pake.

Gdzie ta niezła paka, bo ja jej nie widzę.

Kto jest wolny i na poziomie Piszcza?
Tomek to podstawa i tyle...

PL proponuję wziąść napewno znajdziesz więcej. Podstawa na 2 ligę zgodzę się ale na 1?? Daleka rezerwa wg. mnie.
ObrazekObrazek

Awatar użytkownika
Dobromir
Zawodowiec
Kontakt:

#1256 Postautor: Dobromir » 14 stycznia 2007, o 17:20

To se kup okulary albo nie bierz wszystkiego co napisane na serio

Awatar użytkownika
luCas
Kadrowicz

#1257 Postautor: luCas » 14 stycznia 2007, o 17:25

Przejrzalem kilka stron tego watku i dalej nie zalazlem racjonalnego wytlumaczenia Jatamanowej tezy wyzszosci Seby i Dawida nad Tomkiem. Jesli Tomek zdecyduje sie u nas podpisac, to jesli mialbym wybierac miedzy nim a Seba, wybralbym Piszcza. Moim zdaniem potrafi myslec, walczyc i kombinowac na torze (czasem az zabardzo hehe), tego Sebie brakuje. Trumna zawsze wydawal mi sie zbyt pasywny na torze, a zbyt impulsywny poza nim. No nic, pozyjemy, zobaczymy.
Ostatnio zmieniony 14 stycznia 2007, o 17:26 przez luCas, łącznie zmieniany 1 raz.
"Kto nie potępia - ten przyzwala" - Jan Karski

Awatar użytkownika
jataman21
Senior

#1258 Postautor: jataman21 » 14 stycznia 2007, o 17:25

Nie se tylko sobie wieśniaku jak już i jak chciałeś napisać ironicznie trzeba było dodać emotikonę a nie teraz bulwersujesz sie jak baba na targu.

Lucas ja mówie o wyższości Dawida nad Tomkiem tak dla ścisłości.
Pozdrawiam
ObrazekObrazek

Awatar użytkownika
luCas
Kadrowicz

#1259 Postautor: luCas » 14 stycznia 2007, o 17:33

Tak sie sklada, ze jesli chodzi o pasywnosc i brak kombinowania na torze, to nazwiska Stachyra/Truminski mozna uzywac wymiennie. Prezentuja podobny styl jazdy. Malo widowiskowy i najczesciej malo skuteczny.

Awatar użytkownika
jataman21
Senior

#1260 Postautor: jataman21 » 14 stycznia 2007, o 18:25

Twoja opinia masz do niej prawo moją już znasz, dodam tylko kilka komentarzy kibiców z Gdańska na temat Seby z SF:
"wielkie dzieki za ostatni sezon Seba, do niektórych ziomków z Gdańska: wiecej pokory, bo Seba niejednokrotnie pokazywał jak należy walczyć na torze przez 4 okrążenia, a nie tylko start i do przodu. To dobry fajter"
"gdańsk pamięta, szczególnie pamięta mecze w Opolu i Daugavpils"
Może nie jest wielce waleczny, ale nie wydaje mi się mało widowiskowy, nie raz udowodnił że walczyć potrafi.

Pozdrawiam
ObrazekObrazek

Awatar użytkownika
Marcinex
Senior

#1261 Postautor: Marcinex » 14 stycznia 2007, o 18:34

jataman21 pisze:"gdańsk pamięta, szczególnie pamięta mecze w Opolu i Daugavpils"

Hehe, chłopcze :twisted: to akurat było napisane ironicznie. W meczach tych Seba zdobył odpowiednio 2 (o dziwo w Opolu jeździł sezon wcześniej i powinien się lepiej zaprezentować) i 0 pkt.
Może nie jest wielce waleczny, ale nie wydaje mi się mało widowiskowy, nie raz udowodnił że walczyć potrafi.

To w końcu jest waleczny czy nie :?:
Obrazek

Awatar użytkownika
luCas
Kadrowicz

#1262 Postautor: luCas » 14 stycznia 2007, o 18:39

Niestety nie sadze, zeby styl jazdy Sebasitiana diametralnie sie zmienil. Walczyc potrafi...tyle, ze walka konczy sie przewaznie na 1-szym luku. Start, lokcie i kreda, ew potem obrona pozycji z 1-szego wirazu.. Zreszta chyba miales nie jedna okazje zeby obserwowac go na torze. W kazdym razie zycze
Trumnie jak najlepszych wystepow w sezonie 2007.

rob7
Senior

#1263 Postautor: rob7 » 14 stycznia 2007, o 18:45

co tu dyskutować, Tomek dużo nauczył się poczas startów w Anglii w Gdańsku jechał troche z "łapanki" wiec trudno oceniać jego jazdę,
jeśli podpisze a kontrakt będzie motywujący a on sam nie zacznie kombinować ze sprzętem tylko pojedzie do dobrego majstra to w Lublinie najlepsi będą mieć problem z nim wygrać .

Awatar użytkownika
Dobromir
Zawodowiec
Kontakt:

#1264 Postautor: Dobromir » 14 stycznia 2007, o 18:51

Wieśniaka to sobie w rodzinie swojej szukaj koleżko.

Awatar użytkownika
papi
Trener

#1265 Postautor: papi » 14 stycznia 2007, o 18:53

daj Boże żebyś miał rację, natomiast ja uważam, że Trumna będzie mocniejszym ogniwem. Co by o nim nie mówić to ma charakter, łatwo się nie poddaje i chociaż nie jest wielkim walczakiem to potrafi jeździć naprawdę na wysokim poziomie. Jak się zgra ze sprzętem to kto wie czy nie będzie liderem tej drużyny.

Awatar użytkownika
Cooper
Trener

#1266 Postautor: Cooper » 14 stycznia 2007, o 19:04

Marcinex pisze:
jataman21 pisze:"gdańsk pamięta, szczególnie pamięta mecze w Opolu i Daugavpils"

Hehe, chłopcze :twisted: to akurat było napisane ironicznie. W meczach tych Seba zdobył odpowiednio 2 (o dziwo w Opolu jeździł sezon wcześniej i powinien się lepiej zaprezentować) i 0 pkt.

Kurde, co sie wiesniak czepiasz dziecka, przecie emotikonek nie bylo, nie? 8) 8) 8)
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)

Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]

Awatar użytkownika
luCas
Kadrowicz

#1267 Postautor: luCas » 14 stycznia 2007, o 19:16

rob7 pisze:on sam nie zacznie kombinować ze sprzętem tylko pojedzie do dobrego majstra to w Lublinie najlepsi będą mieć problem z nim wygrać .

Jesli nie powtorzy sie sytuacja "przejsciowych, chwilowych" :wink: jak nie tak dawno temu i do dyspozycji bedzie mial wiecej niz jeden niezadrutowany silnik to powinno byc dobrze. Z wlasnorecznego grzebania przy sprzecie chyba nikt calkowicie Tomka nie oduczy.
Co by o nim nie mówić to ma charakter, łatwo się nie poddaje i chociaż nie jest wielkim walczakiem to potrafi jeździć naprawdę na wysokim poziomie.

Ten charakter chyba czesciej objawia sie poza torem niz podczas biegow. Generalnie nie obraze sie, jesli w sezonie 2007 trafi na zyciowa forme :wink:

Awatar użytkownika
Hans
Trener

#1268 Postautor: Hans » 14 stycznia 2007, o 19:51

Dobromir pisze:Wieśniaka to sobie w rodzinie swojej szukaj koleżko.

Tu to ja bym się pojedynkował :) Czuję, że Jataman nie puści tego tak wolno, bez odpowiedzi :wink:

Ja przepraszam się przejęzyczyłem :) Ale obiecuję, ze nie współpracuję, ani nie współpracowałem Cooper :D

Awatar użytkownika
WÄ…ski_Stecyk
Kontakt:

#1269 Postautor: WÄ…ski_Stecyk » 14 stycznia 2007, o 20:33

jataman21 pisze:PL proponuję wziąść napewno znajdziesz więcej. Podstawa na 2 ligę zgodzę się ale na 1?? Daleka rezerwa wg. mnie.

1 Magnus Zetterstrom
2 Gary Havelock
3 Shane Parker
4 Andre Compton
5 Tomas Topinka
6 Kevin Doolan
7 Jason Lyons
8 Danny Bird
9 Daniel Nermark
10 Mark Lemon
11 Chris Holder
12 Edward Kennett
13 Steve Boxall
14 James Wright
15 Ricky Ashworth
16 Troy Bachelor
17 Chris Neath
18 Daniel King
19 Garry Stead
20 George Stancl
21 Josef Franc
22 Theo Pijper
23 Michal Makovsky
24 Ben Wilson
25 Emiliano Sanchez
26 Kauko Nieminen
27 Rusty Harrison
28 Robbie Kessler
29 Tomasz Piszcz

Myślę, że Tomek na polskich torach nie jest gorszy niż wszyscy w/w, a już na pewno nie w Lublinie.
Daleka rezerwa? A "Pitbull" Stachyra podstawą? Ten gościo na naszym torze 2 razy pojechał odważnie po szerokiej i 2 razy wbił się w Perełkę...A wyjazdy to już zupełnie padaka...Oczywiście nie mówię mu nie, ale jego pozycja powinna być taka, na jakiej Ty stawiasz Piszcza.
-----Pozdrawiam-----
***Emil Stec***
Obrazek

bartexs1
Senior

#1270 Postautor: bartexs1 » 14 stycznia 2007, o 21:22

z w/w zawodników wzialbym Parkera, Lyonsa i Franca

Awatar użytkownika
fifiks

#1272 Postautor: fifiks » 14 stycznia 2007, o 23:06

Mogli by przyjeżdzać na mecze, oczywiście nie na wszystkie bo z tym był by problem, ale gdy jakiś zawodnik krajowy był w słabszej dyspozycjii to mógłby jego zastąpić.

Mówię tu ogólnie o obcokrajowcach a ty podałeś takie nazwiska :lol: :lol: nie wiem czy ci zawodnicy wogole by się przydali nawet w 2 lidze.

Awatar użytkownika
jataman21
Senior

#1273 Postautor: jataman21 » 14 stycznia 2007, o 23:52

--------------------------------------------------------------------------------

Po 1 nie jestem Twoim "koleżką", po 2 jak spotkam Cie na live to Ci nogi z dupy powyrywam za obrazę rodziny, bo po mnie jeżdzić możesz ale za rodzinę zrobię Ci krzywde.

daj Boże żebyś miał rację, natomiast ja uważam, że Trumna będzie mocniejszym ogniwem. Co by o nim nie mówić to ma charakter, łatwo się nie poddaje i chociaż nie jest wielkim walczakiem to potrafi jeździć naprawdę na wysokim poziomie. Jak się zgra ze sprzętem to kto wie czy nie będzie liderem tej drużyny.

Zgadzam się z tym i własnie lucas o to mi chodziło co napisał papi. Trumna nie jest wielkim walczakiem ale walczyć potrafi i nie jak Ty to ująłeś że tylko kreda i nic więcej.

Pozdrawiam
ObrazekObrazek

Awatar użytkownika
Torsen
Trener

#1275 Postautor: Torsen » 15 stycznia 2007, o 00:08

jataman21 pisze:
--------------------------------------------------------------------------------

Po 1 nie jestem Twoim "koleżką", po 2 jak spotkam Cie na live to Ci nogi z dupy powyrywam za obrazę rodziny, bo po mnie jeżdzić możesz ale za rodzinę zrobię Ci krzywde.

No, no, bardzo przyjemnie siÄ™ robi.
Oczywiście, zdajesz sobie sprawę z tego, że to, co tu przed chwilą publicznie napisałeś, stanowi tzw. groźbę karalną? Jeśli Dobromir złoży wniosek o ściganie i to i owo (bez trudu) udowodni, to co najmniej bekniesz grzywnę, a mogą Cię i i zapuszkować na 2 lata.

EDIT
Gawrzyk mnie ubiegł, ale najwyraźniej nie tylko on ma dosyć tej retoryki.