Skład 2007 - Piszcz, Klimek, Michaluk i Johnston na koniec
najbliższy sezon to trzeba poświęcić na wyjście z długów więc skład musi być na miarę możliwości finansowych ale dający szanse utrzymania się
no i widowiskowÄ… jazdÄ™ w Lublinie bo to kibice lubiÄ… najbardziej...
z "obco" to już w zasadzie nie ma wolnych dobrze jedzie w mistrzostwach Australii St.Johnston może warto pogadać...
z "obco" to już w zasadzie nie ma wolnych dobrze jedzie w mistrzostwach Australii St.Johnston może warto pogadać...
rob7 pisze:najbliższy sezon to trzeba poświęcić na wyjście z długów więc skład musi być na miarę możliwości finansowych ale dający szanse utrzymania się
Rzeczywiście dobrze, że w tym roku nasi działacze niemówią że będzie awans prawie co roku tak jest a później wiemy co z tego wynika. Ten sezon myślę trzeba spokojnie dojechać utrzymać się w lidze i ustabilizować kwestie finansowe.
- Drabol
- Szkółkowicz
- Kontakt:
Smirnek_ pisze:To teraz czekamy na polskÄ…
Taki jest plan Kennetha a kiedy i czy będzie to zobaczymy.
Er det mine chrome hearts? Den prestige jeg har?
der gør du ser på mig, som det genere dig.
Er det hvor jeg fra, der gør det så bizart?
Hans Andersen Racing Official Webiste -> http://www.Hans-Andersen.pl
der gør du ser på mig, som det genere dig.
Er det hvor jeg fra, der gør det så bizart?
Hans Andersen Racing Official Webiste -> http://www.Hans-Andersen.pl
-
K.A.M.I.L.
- Zawodowiec
- Kontakt:
-
śliwek
portal gazeta.pl pisze:Wczoraj wychowanek TŻ Lublin Daniel Jeleniewski zdecydował się parafować kontrakt na kolejny sezon startów w swoim macierzystym klubie.
O tym, że porozumienie między Jeleniewskim jest bardzo blisko, informowaliśmy na naszych łamach od jakiegoś czasu. Wczoraj obie strony zdecydowały się na podpisanie stosownych dokumentów i zakończyły pomyślnie negocjacje. - Cieszę się, że udało nam się przekonać Daniela do startów w naszej drużynie - mówi Jarosław Siwek, prezes TŻ. - Jeleniewski jest bardzo wartościowym zawodnikiem dla nas, a biorąc pod uwagę, z jakim zaangażowaniem przygotowuje się do nadchodzących rozgrywek, to żal byłoby go puszczać gdzie indziej. Także sam zawodnik cieszy się, że będzie mógł nadal startować przed własną publicznością. - Na pewno chciałem jeździć w TŻ, bo to klub, z którym wiąże się cała moja kariera. Teraz nie pozostaje nic innego, jak solidnie kontynuować przygotowania - stwierdził Jeleniewski, który jako pierwszy Polak podpisał umowę z TŻ. Wcześniej dwuletnie umowy podpisali: juniorzy Aleksiej Charczenko (Rosja), Kenneth Hansen, Lars Hansen (obaj Dania) i Matej Kus (Czechy) oraz fiński senior Kauko Nieminen. Ważny kontrakt z klubem ma także wychowanek TŻ Maciej Michaluk. Bliski porozumienia z TŻ jest także inny wychowanek Sebastian Trumiński. Niewykluczone, że plastron z koziołkiem przywdzieje także Dariusz Śledź lub Tomasz Piszcz, którzy jak na razie pozostają bez angażu. - Prowadzimy rozmowy z wymienionymi zawodnikami, a także kilkoma innymi. Myślę, że w najbliższych dniach podpiszemy kolejne kontrakty - zdradza Siwek.
W. Komarnicki: "Zwykli ludzie łapali mnie za ręce i prosili, aby ratować Stal"
-
obiektywny
Patrząc z boku na to co dzieje się obecnie wokół klubu z Lublina muszę stwierdzić, że należą się wielkie słowa uznania dla Harrego. Naprawdę.
Świetna robota. Widać, że chce doprowadzić klub do normalności. Nie przepłaca, nie wydaje pieniędzy na wyrost. Kontraktuje zawodników, na których po prostu klub stać. Super sprawa.
Kenio Hansen to będzie rakieta w sezonie 2007 w Lublinie. A 2-letni kontrakt z nim to pradziwy strzał w dziesiątkę. Tylko patrzeć jak za dwa lata bedzie się o niego biła Marma
Skład mi obecnie się podoba. A jesli dojdą jeszcze Darek, Dawid i Piszczyk powinno być OK. Będzie ciekawie w Lublinie.
Świetna robota. Widać, że chce doprowadzić klub do normalności. Nie przepłaca, nie wydaje pieniędzy na wyrost. Kontraktuje zawodników, na których po prostu klub stać. Super sprawa.
Kenio Hansen to będzie rakieta w sezonie 2007 w Lublinie. A 2-letni kontrakt z nim to pradziwy strzał w dziesiątkę. Tylko patrzeć jak za dwa lata bedzie się o niego biła Marma
Skład mi obecnie się podoba. A jesli dojdą jeszcze Darek, Dawid i Piszczyk powinno być OK. Będzie ciekawie w Lublinie.
Czasem aż oczy bolą patrzeć, jak się przemęcza dla naszego klubu, prezes Półtorak Marta, naszego klubu „Marma”. Ciągle pracuje! Wszystkiego przypilnuje i jeszcze inni, niektórzy, wtykają jej szpilki. To nie ludzie – to wilki!
-
yrastanisław
Można się spodziewać, że Puszakowski i Krzyżaniak mogą wylądować w Poznaniu. Znają się przecież z Panem Kowalikiem i są podobno zdenerwowani sytuacją w Grudziądzu. Było by to wzmocnienie naszego bezposredniego konkurenta w walce o utrzymanie. Może by tak któregoś z nich spróbować u nas zakontraktować?
-
yrastanisław
-
yrastanisław