Skład na sezon 2007
Nie miałem ostatnio czasu śledzić tego co się dzieje w żużlu, ale ostatnio obejrzałem sobie listę transferową i znalazłem na niej informację, że Rafał Klimek miał ważną umowę kontraktową, a zawodnik i klub wyrazili zgodę na zmianę barw klubowych. Potem zauważyłem na liście transferowej cały nasz skład z sezonu 2006 za wyjątkiem Karola Polaka, który obecnie jest chyba jedynym naszym zawodnikiem (ma ważny kontrakt). O ile wystawianie całego składu na listę jest już tradycją to pojawienie się na niej Klimka może świadczyć chyba o jednym. Decydenci w klubie nie mają już zbyt wielkiej wiary w uratowanie lubelskiego żużla (przynajmniej w postaci TŻ-u) w związku z czym dali chłopakowi wolną rękę w poszukiwaniu lepszego klubu, albo chociaż takiego, który wystartuje w rozgrywkach.
- rAdEk23
- Junior
- Kontakt:
Talib pisze:Nie miałem ostatnio czasu śledzić tego co się dzieje w żużlu, ale ostatnio obejrzałem sobie listę transferową i znalazłem na niej informację, że Rafał Klimek miał ważną umowę kontraktową, a zawodnik i klub wyrazili zgodę na zmianę barw klubowych. Potem zauważyłem na liście transferowej cały nasz skład z sezonu 2006 za wyjątkiem Karola Polaka, który obecnie jest chyba jedynym naszym zawodnikiem (ma ważny kontrakt). O ile wystawianie całego składu na listę jest już tradycją to pojawienie się na niej Klimka może świadczyć chyba o jednym. Decydenci w klubie nie mają już zbyt wielkiej wiary w uratowanie lubelskiego żużla (przynajmniej w postaci TŻ-u) w związku z czym dali chłopakowi wolną rękę w poszukiwaniu lepszego klubu, albo chociaż takiego, który wystartuje w rozgrywkach.
Moim zdaniem jesteś w błedzie to nie klub tylko papa klimek kombinuje,klub napewno chce rafała zatrzymac na nastempny sezon.
Sipma Lublin

- stefanzdzialek
- Senior
stefanzdzialek pisze:Troszke szacunku gamonie. Ten Jurek Mordel troche dobrego dla lubelskiego żużla zrobił. Dziwi mnie troche, że już nikt nie pamięta jak od 96 roku Jurek jeździł za darmo w LKŻ bo nikt inny nie chciał tutaj startować (nie licząc Styczyńskiego i Starostina).
A gdzie ktos obrazil p. Jerzego? Mojn post byl nawiazaniem do slynnego wywiadu z udzialem JM, w ktorym opowiadal red. WM
A JM mialem okazje poznac osobiscie i w taki tez sposob wyrazic swoj szacunek do jego dokonan (nie tylko na froncie zuzlowym
A za uzywanie slowa gamon nalezy Ci sie kolego ban, jak w ogole mozesz mowic cos o szacunku, skoro sam go nie masz dla innych.
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]