Skład na sezon 2007
odnosiłem się zarówno do Twojego postu jak i vadika, który stwierdził, że jadąc lubliniakami + obco możemy wejść do 4, o którą walczyć będzie m. in. Gdańsk. Uważam, że sytuacja wyjściowa Lotosu jest i tak niezła, jako jedyni z lidze maja zawodnika z GP, a zaplecze finansowe pozwala im realnie myśleć o górnej części tabeli. Także o Gdańsku chodziło mi również jako ewentualnego kontrkandydata do miejsca wśród 4 najlepszych drużyn 1 ligi 
-
K.A.M.I.L.
- Zawodowiec
- Kontakt:
W obecnej sytuacji trzeba mocno trzymać kciuki, żeby nasz klub otrzymał licencje. Wierzę w to, że tak się stanie i wystartujemy w 1 lidze. Dopóki jest nadzieja trzeba wierzyć, Harry napisał jest 50 %.
Mam jakieś przeczucie, że żużel w Lublinie przetrwa te trudne chwile. Wydaje mi się, że może to wyjść na dobre. Nie będzie nagonki jak co roku, że walczymy o ekstraligę, nie będzie zbytniej presji i może nieoczekiwanym trafem akurat trafimy ze składem, który skutecznie będzie walczył w 1 lidze. Rynek z tygodnia na tydzień się kurczy, jednak większość zawodników podpisze kontrakty w styczniu. Może nie ci bardzo wartościowi, ale zawodnicy nieobliczalni i tworzący dobre widowisko.
Jeśli wszystko powiedziecie się w klubie i wkońcu zacznie się budowa składu na przyszły rok jako obco coraz bardziej skłaniam się do Charliego Gjedde. Może być strzałem w 10 tak jak Richardson, a stać go na skuteczną jazdę.
Mocno wierzę w osoby odpowiedzialne za utrzymanie lubelskiego żużla przy życiu. Życzę im powodzenia.
Pozdrawiam
Mam jakieś przeczucie, że żużel w Lublinie przetrwa te trudne chwile. Wydaje mi się, że może to wyjść na dobre. Nie będzie nagonki jak co roku, że walczymy o ekstraligę, nie będzie zbytniej presji i może nieoczekiwanym trafem akurat trafimy ze składem, który skutecznie będzie walczył w 1 lidze. Rynek z tygodnia na tydzień się kurczy, jednak większość zawodników podpisze kontrakty w styczniu. Może nie ci bardzo wartościowi, ale zawodnicy nieobliczalni i tworzący dobre widowisko.
Jeśli wszystko powiedziecie się w klubie i wkońcu zacznie się budowa składu na przyszły rok jako obco coraz bardziej skłaniam się do Charliego Gjedde. Może być strzałem w 10 tak jak Richardson, a stać go na skuteczną jazdę.
Mocno wierzę w osoby odpowiedzialne za utrzymanie lubelskiego żużla przy życiu. Życzę im powodzenia.
Pozdrawiam
MOTOR LUBLIN
:) ale patrząc też z innej strony to można nawet powalczyć o pierwszą czwórke mając przyzwoitego obco:)
Za to ja się z Tobą nie zgodze... Wydaje mi się że nasze swojaki + nawet Crump nie daliby rady o pierwszą 4 zawalczyć, raczej z Gdańskim o 5 miejsce.
A wartościowych zawodników na rynku coraz mniej i tego póki co sie trzymajmy.
Eeeee Mikasek narazie większość to się dogadała niż podpisała... a puki nie ma podpisu to jak wiemy można wszystkiego się spodziewać... Na chwilę obecną jakbyśmy dostali jakiegoś olśnienia i sponsora co raczej nie nastąpi... można spokojnie zbudować zespół który będzie walczył o e-lige. Nie wierze oczywiście w to, ale taka koncepcja istnieje.
jako obco coraz bardziej skłaniam się do Charliego Gjedde
Ma wymagania jak niegdyś Piszcz... ledwo ponad przeciętną a chciałby zarabiać tyle co najlepsi...
-
K.A.M.I.L.
- Zawodowiec
- Kontakt:
Ma wymagania jak niegdyś Piszcz... ledwo ponad przeciętną a chciałby zarabiać tyle co najlepsi...
To napisz mi jakie ma wymagania, bo ciekawy jestem. Zobaczymy czy aż takie kosmiczne. Nie porównywałbym go do Piszcza wg mnie jest o wiele lepszym zawodnikiem, ale to moje zdanie.
Pozdrawiam
MOTOR LUBLIN
- rAdEk23
- Junior
- Kontakt:
Pomyslmy rozsadnie wszyscy wiedza ze nasz klub ma długi i ze niewiadomo czy wystartuje w lidze,wiec napewno nasi działacze beda chcieli oszczedzic w tym sezonie to raczej bym nieliczył na zawodników typu Gjedde a predzej na zawodników tanszych od niego a pozwalajacych nam na utrzymanie,w tej sytułacj widze taki skłąd.
1.Jakis obco
2.Truminski
3.Piszcz
4.Typowy srednia
5.N.Kosciuch
6.R.Klimek
7.K.Hansen
8.l.hansen
Ten skład powinnien dac nam utrzymanie,ja przynajmniej tak mysle
1.Jakis obco
2.Truminski
3.Piszcz
4.Typowy srednia
5.N.Kosciuch
6.R.Klimek
7.K.Hansen
8.l.hansen
Ostatnio zmieniony 20 listopada 2006, o 22:32 przez rAdEk23, łącznie zmieniany 2 razy.
Sipma Lublin

-
K.A.M.I.L.
- Zawodowiec
- Kontakt:
Jeżeli to co napisał Mikas stanie się faktem to wybór w w obco, którzy reprezentują przyzwoity poziom kurczy się jeszcze bardziej. Wtedy zostają jeszcze wg mnie Hamill, Loram. Jeżeli i to by nie wypaliło skłaniałbym sie w kierunku rosyjskim, Iwanow bądź inny młody walczak typu E.Sajfutdinov.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
MOTOR LUBLIN
$korzen$ pisze:jataman21 pisze:Ma wymagania jak niegdyÅ› Piszcz
Skad wiesz ? w kontrakt zagladales ?
Jataman21 przechodzi samego siebie ,widocznie nie ma co robić z czasem i fantazjuje.
"Bez mózgowa,szowinistyczna,szarańcza,na internetowych forach" - Bartłomiej Czekański
www.wolinski.com.pl
www.wolinski.com.pl
jataman21 pisze:szczerze mówiąc to ze składem Trumiński, Piszcz, Jeleniewski, Knapp, ew. Staszek, Śledź + Michaluk, Klimek, Polak to widziałbym sens tylko w 2 lidze. Z 1 i tak byśmy takim składem spadli,
eeee przesada... tylko nie Piszcz... bo w 1 lidze to on żadnych szans nie ma na punktowanie... ale Trumna, Jeleń, Śledz, Staszek, Rempała+juniorzy dodać do tego jednego obco na poziomie Zorro i o utrzymanie możemy walczyć z Poznaniem i Grudziądzem. Skład w miare tani i nie na straconej pozycji.
Pozdrawiam
Nie wiem w czym Trumna przewyższa Piszcza, chyba jest bardziej pyskaty. Jeden i drugi rozmienili się na drobne, a szkoda. Jednak Piszcza nie widziałem jeszcze na trybunie "zasłużonych" żużlowców lubelskich (od strony Bystrzycy, niedaleko służby zdrowia), gdzie obok nich "zasiadały" swego czasu zgrzewki piwa i wagony Marlboro.
Z żużla powstałeś i w żużel się obrócisz
Cały czas sie z Pawłem kłóce to teraz stane w jego obronie
Kiedyś na forum harry pisał ile Tomek wziął przed sezonem 2005, powinniscie pamietac jak byla afera z Knappem i Piszczem gdzie chyba jak sie Piszcz dowiedział ile miał dostać Knapp to chciał tyle samo i w koncu u nas wtedy kontrakt podpisał. Było to coś w granicach 120tys jeśli dobrze pamietam, wiec jesli Jataman ma tak dobrą pamięć jak ja to może coś jednak o tym kontrakcie wiedzieć
Kiedyś na forum harry pisał ile Tomek wziął przed sezonem 2005, powinniscie pamietac jak byla afera z Knappem i Piszczem gdzie chyba jak sie Piszcz dowiedział ile miał dostać Knapp to chciał tyle samo i w koncu u nas wtedy kontrakt podpisał. Było to coś w granicach 120tys jeśli dobrze pamietam, wiec jesli Jataman ma tak dobrą pamięć jak ja to może coś jednak o tym kontrakcie wiedzieć
-
K.A.M.I.L.
- Zawodowiec
- Kontakt:
Gelo pisze:dokładnie interpretując słowa Hieraklita
czy Heraklita?
pozdrawia:
Rafał Borowski
http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
https://m.facebook.com/29dreamniner/?ref=bookmarks
Rafał Borowski
http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
https://m.facebook.com/29dreamniner/?ref=bookmarks
To napisz mi jakie ma wymagania, bo ciekawy jestem. Zobaczymy czy aż takie kosmiczne. Nie porównywałbym go do Piszcza wg mnie jest o wiele lepszym zawodnikiem, ale to moje zdanie.
Takie, że z Rzeszowem nie potrafił się dogadać 2 sezony temu bo za dużo chciał i rok temu również z nikim nie mógł się dogadać a wiem że wiele klubów widziało go w swojej ekipie... Wiele słyszałem również pogłosek że ma warunki jak Pedersem a jeżdzi jak Loram.
Pomyslmy rozsadnie wszyscy wiedza ze nasz klub ma długi i ze niewiadomo czy wystartuje w lidze,wiec napewno nasi działacze beda chcieli oszczedzic w tym sezonie to raczej bym nieliczył na zawodników typu Gjedde a predzej na zawodników tanszych od niego a pozwalajacych nam na utrzymanie,w tej sytułacj widze taki skłąd.
1.Jakis obco
2.Truminski
3.Piszcz
4.Typowy srednia
5.N.Kosciuch
6.R.Klimek
7.K.Hansen
8.l.hansen
Jakiś obco?? Typowy średniak?? Zastanów się co piszesz jak już piszesz... Piszcz ze średniakiem to będą w dupe dostawać non stop, jakiś obco... to Crump czy Nermark ?? Chyba wszystko jedno
Skad wiesz ? w kontrakt zagladales ?
Mikas wyjaśnił mniej wiecej o co mi chodziło... a moja wypowiedz opierala się na rozmowie z osobą z zarządu od wielu lat, jak i na faktach przedstawionych przez Mikasa.
możesz podać przykład ?
Pewnie. Np:
1.Sawina
2.Gjedde
3.Kościecha
4.A. Dryml
5.JaguÅ›
6.Klimek
7.Tomicek
8.Hansen
Rezerwa długa tez jeszcze bi się znalazła... pisze z czystej teorii... bo zawodników jest jeszcze naprawde wielu... mogę nawet 4 składy Ci ułozyć które spokojnie powalczą o e-lige, trzeba mieć "tylko" kase.
Jataman21 przechodzi samego siebie ,widocznie nie ma co robić z czasem i fantazjuje.
Ty jak zwykle swoje i bez racji... nawet nie ma sensu dyskutować.
Nie wiem w czym Trumna przewyższa Piszcza, chyba jest bardziej pyskaty. Jeden i drugi rozmienili się na drobne, a szkoda.
Na naszym torze jest wyjadaczem i często ma przebłyski... wiem wiem wielu napisze że Piszcz też na naszym torze jest niezły... ale jak oglądam jego wyniki i porażki z Jąderami, Książkami itd itd itd to już wątpie czy znajomość toru mu w tym momencie pomoze. Bardziej wierzę w Trumnę niż w Piszcza... i nie z własnego widzimisie tylko patrząc na wyniki.
wiec jesli Jataman ma tak dobrą pamięć
Zawsze mialem dobrą pamięć...
Wporządku co do Piszcza może i ma rację ale skąd może wiedzieć ile bierze Gjedde.
Z pogłosek i z tego że wiele klubów nie potrafiło się z nim dogadać mając budżety jakiego my nie mamy od lat... dlatego też twierdzę w tych cieżkich chwilach nie ma mozliwości na tego zawodnika... świadczy też o tym to iż nie potrafił się w zeszłym sezonie dogadać z żadnym klubem mimo że negocjował z wieloma.
Pozdrawiam
Ty jak zwykle swoje i bez racji... nawet nie ma sensu dyskutować.
A jakie ty masz racje ? Skąd wiesz na jakich warunkach był zakontraktowany Piszcz ?
Dowiedz się u tego swojego informatora z zarządu na jakich warunkach i kto był zakontraktowany w tym sezonie,z jakim efektem,ile to kosztowało klub i porównaj z kontraktami Piszcza czy Trumińskiego z lat ubiegłych a wtedy przestaniesz używac słów "wygórowane".
"Bez mózgowa,szowinistyczna,szarańcza,na internetowych forach" - Bartłomiej Czekański
www.wolinski.com.pl
www.wolinski.com.pl
jataman21 pisze:Nie wiem w czym Trumna przewyższa Piszcza, chyba jest bardziej pyskaty. Jeden i drugi rozmienili się na drobne, a szkoda.
Na naszym torze jest wyjadaczem i często ma przebłyski... wiem wiem wielu napisze że Piszcz też na naszym torze jest niezły... ale jak oglądam jego wyniki i porażki z Jąderami, Książkami itd itd itd to już wątpie czy znajomość toru mu w tym momencie pomoze. Bardziej wierzę w Trumnę niż w Piszcza... i nie z własnego widzimisie tylko patrząc na wyniki.
Ja osobiscie w dupie mam wyniki wola perzegruywac z luidzmi ktorzy kochaja TZ a jestem pewien ze Piszcz kocha w przeciwiencstwie do trumny ktory sie zfrajerzuyl na lub zuzel. i gowno zyskal
Pizscz bylk zawsze z Naqmi i za to bede go Kochal mial swoje slabe dobre chwile ale nigdy nie mowil zle o lubelskim zuzlu w przecdiwienstwoie do Trumny troche gazet trzeba czytac ale ne wazne wkazdym badz razie Piszcz moim zdaniem kocha lubelski zuzel a ruma chyba raczej olewa tym sie roznia i dla trego jest ddla mnie skreslony FRAJEROM mowie NIE ! Pozdro dla pijacym w ten piekny pomniedzialkowy dzien. Jesli kogos obrazilem przepraszam . PS Jataman widzialem cie kiedys na dachu na imprezie mialem zagadac ale po co ;D pozdro dla Ciebie. The End
-
Koper
- Trener
- Kontakt:
Akurat Swistowi podziekowałbym, sporo pomyj wylał w wywiadach na nasz klub, a 2 punkty w meczu wyjazdowym w Gorzowie na macierzystym torze Pana Piotra to i Jeleniewski nam zdobędzie...sting126 pisze:A ja bym zaryzkowal ze skladem. Jesli znajdzie sie sponsor i dostaniemy licencje postawilbym a czworke - Swist,
PIV a czym sie Trumna "sfrajerzył" ?? Bo niebardzo rozumiem.
Piszcz kocha pieniądze jak każdy żużlowiec, ale to normalne bo to ich praca... gdyby kochał Lublin to by nie podpisywał warszawskiego w Rzeszowie bo mógł u Nas. Zachecam do chodzenia na zużel i nie pisania jeśli nie masz o czymś zielonego pojęcia. Może to wynik pisania po pijaku co również widac
Brhel traci z roku na rok na wartości... ja już bym na niego nie postawił... Bliżej mi do Śwista, chociaz sam nie wiem dlaczego... nadal w pewnym sensie w niego wierzę... wiem głupie
Za Brhela, Śledz i bym w taki skład poszedł
Pozdrawiam
Piszcz kocha pieniądze jak każdy żużlowiec, ale to normalne bo to ich praca... gdyby kochał Lublin to by nie podpisywał warszawskiego w Rzeszowie bo mógł u Nas. Zachecam do chodzenia na zużel i nie pisania jeśli nie masz o czymś zielonego pojęcia. Może to wynik pisania po pijaku co również widac
A ja bym zaryzkowal ze skladem. Jesli znajdzie sie sponsor i dostaniemy licencje postawilbym a czworke - Swist, Rempala, Knapp, Brhel - powaznie. Do tego Tomicek, Hansenowie i Sawina (albo ostatecznie Staszek) i moznaby jeszcze powalczyc.
Brhel traci z roku na rok na wartości... ja już bym na niego nie postawił... Bliżej mi do Śwista, chociaz sam nie wiem dlaczego... nadal w pewnym sensie w niego wierzę... wiem głupie
Za Brhela, Śledz i bym w taki skład poszedł
Pozdrawiam