Zawody amatorów
-
meridol
Fotorelacja treningu punktowanego par.
Ten Adamczak to zajebisty typ
Jaka akcje zrobil, klasyczne nozyce no i poza tym prawie sie mu udalo zrobic 360
Prawie jak Scott Nicholls
Zaprezentowal esencje zuzla, ktora nazywamy "no fear" (jednym z wyznawcow jest takze Franciszek, co dokumentowal napisem na siodelku swojego motocykla).
A od Franciszka prosze sie odstosunkowac i przygotowac na podziwianie jego umiejetnosci w sezonie 2008.
A od Franciszka prosze sie odstosunkowac i przygotowac na podziwianie jego umiejetnosci w sezonie 2008.
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
JAG pisze:Stingu ale ja naprawdę tak myslę,memoriał był bardzo nudny a dziś było kilka mijanek i wcale nie na granicy życia i śmierci.
nie no skÄ…d
Sting ma racje- to niebezpieczna amatorka, która może sie dla niektórych skończyć wózkiem inwalidzkim....
Hans pisze:JAG pisze:Stingu ale ja naprawdę tak myslę,memoriał był bardzo nudny a dziś było kilka mijanek i wcale nie na granicy życia i śmierci.
nie no skąda popisy Adamczaka, który ledwo trzymał motocykl a jechał na pełnym gazie w łuk
Młody Szymanek też samobójca
![]()
Sting ma racje- to niebezpieczna amatorka, która może sie dla niektórych skończyć wózkiem inwalidzkim....
weź poprawke na stan nawierzchni.jakos nie zwracałam dzis uwagi na nazwiska
sting126 pisze:JAG pisze:Stingu ale ja naprawdę tak myslę,memoriał był bardzo nudny a dziś było kilka mijanek i wcale nie na granicy życia i śmierci.
Nie bylo ani jednej mijanki, ktora nie wynikalaby z kardynalnego bledu wyprzedzanego zawdonika... Sorry, ale wole ogladac "nudne" zawody, w ktorych biora udzial zawodowcy majacy o tym sporcie pojecie niz jazde amatorow gdzie z 16 startujacych 13 nie potrafi utrzymac motocykla...
Ale Sternik i reszta nie od zeszłego roku mają do czynienia z motocyklami
Także każdy kibic powinien nabrać respektu wobec zawodników - zawodowców oraz amatorów.Niestety żużel to najbardziej wymagający sport motocyklowy.No może oprócz Freeride Cross,oraz trialu.