To, że byliśmy w czołówce nic nie znaczy.
Wtedy były inne realia.
Liga była słabsza, no i mieliśmy Karlssona
Fork pisze:Co ma piernik do wiatraka?
To, że byliśmy w czołówce nic nie znaczy.
Wtedy były inne realia.
Liga była słabsza, no i mieliśmy Karlssona

jataman21 pisze:Mieliśmy słabszy skład, ale składy przeciwników również były dużo słabsze. Popatrz na skłąd Zielonej czy Ostrowa i mi powiedz kiedy jakakolwiek inna ekipa miała chociaż podobny skład w poprzednich latach.
PvDMich pisze:uwaga prezydent Pruszkowski powiedział że kupi szkółce 2 nowe GM-yi 1 Kupi Wojciechowski jednak nikt w to nie wierzy

luckas pisze:Oby jeszcze w tym roku ktoś doszedł(oczywiscie jesli odbedzie sie jeszcze w tym roku jakiś egzamin) ale szczerze mowiac,wątpie w to zeby sie nam jeszcze ktos wychowal,skoro szkolka ledwie co chodzi(a moze w ogole?)
kuper pisze:Bedzie działac szkółka bo ja che sie pozatym zapisać!!Ja już w grudniu chce zacząć treninig na sali:D!!Jak kto wie co sie dziej to pisac!!
Regdal pisze:Zapisać się możesz,ale jak nie masz bogatych rodziców to lepiej tego nie rób.
Regdal pisze:Nie mam zamiaru nikogo zniechęcać,niech się zapisze jak najwięcej chętnych ale wydaje mi się,że na zbyt wiele nie mogą liczyć.
Koziołek pisze:na zbyt wiele moze i nie, ale zawszae cos tam dostanąnapewno przydalo by sie wiecej motorów, bo buty, buzery są. chlopaki bez lachy pozyczaja sobie np. kaski, rekawice. ale moze ten nasz tajemniczy sponsor cos "rzuci" na szkolke
pozdrawiam