Wyjazd do Krosna 30.07.
Godzina jest na razie "na oko". Ostateczna decyzja należy zawsze do naszego kierowcy, a ta uzależniona jest m.in. od środka transportu, który ostatecznie wybierzemy... ja tylko przypuszczam, że będą to okolice 10. Jak będzie wiadomo na pewno to napisze tutaj oraz zadzwonię do tych, którzy się zapisali i podali mi nr telefonu. Nic się nie martwcie 
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
Pisał meesha przecież. Jest zebrany bus i kilka osób na liscie rezerwowej. Jeśli na wyjazd zapisze się jeszcze jakies 6-7 osób to zmienimy busa na autobus i pojedziemy autobusem (co jest bardzo prawdopodobne), takze miejsca jeszcze są. Terminy zapisów meesha podał na poprzedniej stronie i są także na stronie Fan Klubu.
Fantyś pisze:Są jeszcze jakies miejsca czy etam ?? chyba sie spóźniłem ale nic trudno ale jak by było miejsce dajcie znac.
Brawo Fantyś, ze w końcu sie zdecydowałeś

meesha przedwczoraj pisze:Mamy juz zebrany komplet osób na mniejszy autobus (28 os.). Teraz zbieramy na większy. Jest już kilka osób "nadwyżki", ale aby pojechać tym większym brakuje jakieś 6-7 osób
To już nieaktualne. W obecnej chwili jest już 40 osób zapisanych w związku z czym na pewno jedziemy tym większym autobusem. Tak więc zostało jeszcze max. 10 miejsc
Zapisy dziÅ› po 17:00 w Tequili, jutro po 19:30 w tym samym miejscu. Rezerwacja telefoniczna - dziÅ› do 22:00, jutro nieczynna
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
Wczoraj już było chyba tylko 9 wolnych miejsc.
FantyÅ› bez przesady najpierw pytasz czy sÄ… miejsca a potem nie czytasz odpowiedzi na to swoje pytanie
Tak trudno przeczytac 5 ostatnich postów?
Nikt nie będzie co chwile pisał co i jak skoro Tobie sie nie chce nawet przeczytac ostatnich kilku postów.
Jakoś na forum Krosna nie masz problemu ze śledzeniem tematów
FantyÅ› bez przesady najpierw pytasz czy sÄ… miejsca a potem nie czytasz odpowiedzi na to swoje pytanie
mikas pisze:Wczoraj już było chyba tylko 9 wolnych miejsc.
Fantyś bez przesady najpierw pytasz czy są miejsca a potem nie czytasz odpowiedzi na to swoje pytanieTak trudno przeczytac 5 ostatnich postów?
Nikt nie będzie co chwile pisał co i jak skoro Tobie sie nie chce nawet przeczytac ostatnich kilku postów.
Oj mikas mikas.Tam poprostu jakos mniej pisze a Tu zawsze w kazdym temacie jest sporo zapisane
Tż Sipma Lublin-Mój Klub
No normalnie ręce opadają <sciana>
Przecież wczoraj pisałem:
Zapisy dziÅ› po 17:00 w Tequili, jutro po 19:30 w tym samym miejscu. Rezerwacja telefoniczna - dziÅ› do 22:00, jutro nieczynna
A to oznacza, że ni mniej ni więcej dziś telefonu nie odbieram gdyż w pracy muszę go mieć schowanego
Także możecie sobie dzwonić do woli a i tak nie odbiorę (pocztę mam wyłączoną więc nie łapię na impulsy
) Ewentualnie po 19:30. Ale wtedy to już radziłbym stawiać się osobiście w Tequili bo na telefon może być za późno
Na chwilÄ™ obecnÄ… jest 8 wolnych miejsc
Pozdrawiam i zapraszam
Przecież wczoraj pisałem:
A to oznacza, że ni mniej ni więcej dziś telefonu nie odbieram gdyż w pracy muszę go mieć schowanego
Na chwilÄ™ obecnÄ… jest 8 wolnych miejsc
Pozdrawiam i zapraszam
Nasz wielce szanowny dyrektor, tarnowska gruba dupa to kłamca w żywe oczy.
Obiecał ludziom, którzy pomagają przez cały sezon wyjazd do Krosna na mecz.Pisał o tym Cz@rek.
Jeszcze w ubiegłym tygodniu zapewniał niektórych mówiąc im prosto w oczy, że oczywiście wszystko załatwi.Dzisaj ten kutas nawet nie pofatygował się na stadion powiedzieć osobiście, że z wyjazdu nic nie będzie.Fałszywy oszust.Wypie......do Buczolandii.
Obiecał ludziom, którzy pomagają przez cały sezon wyjazd do Krosna na mecz.Pisał o tym Cz@rek.
Jeszcze w ubiegłym tygodniu zapewniał niektórych mówiąc im prosto w oczy, że oczywiście wszystko załatwi.Dzisaj ten kutas nawet nie pofatygował się na stadion powiedzieć osobiście, że z wyjazdu nic nie będzie.Fałszywy oszust.Wypie......do Buczolandii.
DonKamizi pisze:Nasz wielce szanowny dyrektor, tarnowska gruba dupa to kłamca w żywe oczy.
Nic dodać,nic ująć
Hans pisze:Nieobczajam tak naprawde o co chodzi...Jaki autokar miał postawić kasiński..może ktoś to wytłumaczyć, bo niewiem o co chodzi
Hyhyhyhy pierwsze efekty "matury by Giertych" ?
Póki stać mnie będę szalał,
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
A nie czaić się z kwiatami.
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
A nie czaić się z kwiatami.