30.07.2006 KSÅ» Krosno-Motor Lublin

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
RodzyN

#26 Postautor: RodzyN » 21 lipca 2006, o 10:53

meesha pisze:Chodzi o to, że w ubiegłym sezonie trafiliście w barażach na niezbyt mocną ekipę z Równego, która na dodatek nie przyjechała na mecz rewanżowy w Krośnie... W tym sezonie baraż oznacza spotkanie z drużyną z Daugavpils/Poznania/Gdańska - jak na moje oko każda z nich byłaby w tej chwili faworytem spotkania czy to z Krosnem czy z Grudziądzem :roll:
Dlatego trzeba zrobić tak, żeby Krosno utrzymało się bez barażu a "spuścić" z ligi Grudziądz. Aby tak się stało moglibyśmy "po sąsiedzku" :wink: odpuścić troszkę najbliższy mecz u was 8)
Chociaż mam nadzieję, że nie odpuścimy bo jeśli w jakiś cudowny sposób Gniezno wywiezie 3 punkty z Gorzowa to będzie trochę lipa jeśli nie wygramy w Krośnie :wink:
A jeżeli (co bardziej prawdopodobne) pozostaniemy w dolnej "trójce" to jeszcze będzie możliwość w play-offach zrobienia jakiejś "spółdzielni" na Grudziądz :P 8)

W ubiegłym roku zespół z Równego był dobrą drużyną. Poza tym najpierw zasłużenie wygraliśmy walke z Kolejarzem o utrzymanie. Ukraińcy chyba stracili nadzieje na awans do I ligi po tym, jak w pierwszym meczu u siebie przegrali z nami 44-46. Dlatego do Krosna kilku (2) zawodników tej drużyny nie przyjechało, bo wiedzieli, że szans raczej nie mają i w rewanżu wygraliśmy walkowerem (odbył się za to mecz towarzyski, który zdecydowanie wygraliśmy :P). Co do tegorocznych baraży, to Daugavpils, Poznań, czy Gdańsk mogą być faworytami, ale tylko u siebie, bo na naszym torze raczej sobie nie poradzą. Gniezno nie musi wygrać w Gorzowie, bo nic im to nie da :P Mam nadzieje, że nie sprawicie nam jakiejś przykrej niespodzianki w tym meczu, bo jeśli wygramy, baaa jeśli zdobędziemy bonusa, to będziemy już bardzo blisko utrzymania się w I lidze bez konieczności jazdy w barażach :wink:

Pozdro
Obrazek

Ge(L)o
Trener

#27 Postautor: Ge(L)o » 21 lipca 2006, o 11:40

Kolego z Krosna. Bonusa ? Chyba źle spałeś dzisiaj...

Awatar użytkownika
Lublin_Fan
Zawodowiec

#28 Postautor: Lublin_Fan » 21 lipca 2006, o 11:40

RodzyN pisze:Co do tegorocznych baraży, to Daugavpils, Poznań, czy Gdańsk mogą być faworytami, ale tylko u siebie, bo na naszym torze raczej sobie nie poradzą.

Gościu :). Tak samo Krosno wymięknie na krótkim, twardym torze Gdańska, na kompletnie przez was nieznanym torze w Poznaniu oraz w jaskini lwa Poudżuka, Łaguty i Korolewa w Daugavpils. Bardzo chciałbym, żeby Krosno wyciągnęło się na szóstą pozycję bo baraże to wg mnie sprawa dla was przegrana. Życze wam tego z całego serca bo to mój ulubiony klub, poza Lublinem of kors :).
Druga liga w tym roku jest najmocniejsza od początku jej istnienia. Podniósł się znacznie poziom tych rozgrywek, ale równiez sprzętowo kilka klubów (szczególnie Daugavpils) stoi mocno. Dlatego mam poważne obawy o wynik ewentualnych baraży.

Pozdr.

RodzyN

#29 Postautor: RodzyN » 21 lipca 2006, o 19:52

Ge(L)o pisze:Kolego z Krosna. Bonusa ? Chyba źle spałeś dzisiaj...

No to chyba, że nie walkower 8) spałem dobrze jeśli tak bardzo Cie, to interesuje :P

Lublin_Fan pisze:
Druga liga w tym roku jest najmocniejsza od początku jej istnienia. Podniósł się znacznie poziom tych rozgrywek, ale równiez sprzętowo kilka klubów (szczególnie Daugavpils) stoi mocno. Dlatego mam poważne obawy o wynik ewentualnych baraży.

Jest mocniejsza, co nie zmienia faktu, że np. Łotysze i tak nie będą istnieli na naszym torze. W barażach zawsze są jakieś obawy, ale póki co nie mówmy o tym. Pogadamy jak będzie wiadomo co i jak, gdzie i z kim :wink:

Pozdro
Obrazek

Awatar użytkownika
Wilku

#30 Postautor: Wilku » 21 lipca 2006, o 22:36

jo żem dobrze społ i on tyż bo rozem mysmy spoli.... bonus jest w naszym zasięgu.... jedyną naszą bolączką są juniorzy.... nie przegrać pierwszego biegu i będzie dobrze, choć ostatnio Dądi zacząl coś jechaać więc sie na 1-5 nie nastawiam....u was dobrze moze pojechac Rempi i Daniel .... reszta niech nie przyjeżdża, żeby się nie skompromitować:)

Awatar użytkownika
FantyÅ›
Szkółkowicz
Kontakt:

#31 Postautor: FantyÅ› » 22 lipca 2006, o 09:48

RodzyN pisze:

No to chyba, że nie walkower 8) spałem dobrze jeśli tak bardzo Cie, to interesuje :P

Lublin_Fan pisze:

Jest mocniejsza, co nie zmienia faktu, że np. Łotysze i tak nie będą istnieli na naszym torze. W barażach zawsze są jakieś obawy, ale póki co nie mówmy o tym. Pogadamy jak będzie wiadomo co i jak, gdzie i z kim :wink:

Pozdro

Rodzynka a Ciebie w oko uleje :D Tyle juz Ci to obiecuje ale teraz to naprawde :D
Tż Sipma Lublin-Mój Klub

rob7
Senior

#32 Postautor: rob7 » 22 lipca 2006, o 12:08

... mecz bez znaczenia dla obu drużyn, w świetle wypowiedzi działaczy odnośnie sezonu 2007 na 99% procent można stwierdzić że będą dwie ligi
zawodowa e-liga i I-liga bez drużyn zagranicznych więc mozna nawet samych juniorów wystawić

RodzyN

#33 Postautor: RodzyN » 22 lipca 2006, o 13:56

rob7 pisze:... mecz bez znaczenia dla obu drużyn, w świetle wypowiedzi działaczy odnośnie sezonu 2007 na 99% procent można stwierdzić że będą dwie ligi
zawodowa e-liga i I-liga bez drużyn zagranicznych więc mozna nawet samych juniorów wystawić

KSŻ walczy do końca :!: :!: :!: 8)

FantyÅ› pisze:

Rodzynka a Ciebie w oko uleje :D Tyle juz Ci to obiecuje ale teraz to naprawde :D

Fanta :D Ty lepiej szykuj forme, bo nie wrócisz z Krosna tak Cie schlejemy :D Obrazek :lol: :lol:
Obrazek

cienki bolek

#34 Postautor: cienki bolek » 26 lipca 2006, o 09:09

mam pytanko czy za adama moze byc z/z :?: :?:

jesli tak to moj sklad wyglada tak:

1. knapp
2. shields z/z :?: :?:
3. jeleniewski
4. brhel
5. rempała
6. klimek
7. tomicek
8. messing

a jsli nie to za adama michaluk lub polak

i wtedy mozna wygrac ten mecz

Awatar użytkownika
Portek
Senior

#35 Postautor: Portek » 26 lipca 2006, o 09:14

Nie moze byc z/z za Adama.

śliwek

#36 Postautor: Å›liwek » 26 lipca 2006, o 10:00

Ja bym spróbował] ściągnąć na ten mecz Norrisa(dać mu ostatnią szansę)to byśmy go przetestowali przed play-offami, no i Józki już by go nie mogły wypożyczyć.Mój skład:

1.Brhel
2.Suchanek/Michaluk(co za różnica ciągle byśmy wpuszczali Lubosa)
3.Knapp
4.Jeleń
5.Rempała
6.Klimek
7.Messing
8.Tomicek

A i chciałem zapytać:Za kogo my właściwie możemy z/z robić??

Awatar użytkownika
bkapusta
Trener
Kontakt:

#37 Postautor: bkapusta » 26 lipca 2006, o 10:06

śliwek pisze:Ja bym spróbował] ściągnąć na ten mecz Norrisa(dać mu ostatnią szansę)to byśmy go przetestowali przed play-offami, no i Józki już by go nie mogły wypożyczyć.Mój skład:

Sliwek chlopie wez zejdz na ziemie. Szanse to mozna dawac zawonikom, ktorzy chca a im nie wychodzi.

Norris poprostu niechce.

My mu mozemy dac szanse ale on ma to najnormalniej w swiecie w dupie.

Harry wyraznie napisal - temat Norrisa zamkniety - nie pojedzie u nas.
Póki stać mnie będę szalał,
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
A nie czaić się z kwiatami.

Awatar użytkownika
Portek
Senior

#38 Postautor: Portek » 26 lipca 2006, o 10:08

śliwek pisze:2.Suchanek/Michaluk(co za różnica ciągle byśmy wpuszczali Lubosa)

No to jak za zawodnika z numerem 2 bedziemy puszac Lubosa to po co Suchanek, po co placic mu za sam przyjazd na mecz? Lepiej niech w skladzie bedzie nasz Maciek Michaluk.

śliwek pisze:A i chciałem zapytać:Za kogo my właściwie możemy z/z robić??

Rempała,Brhel i Knapp??

Awatar użytkownika
kdsz
Trener

#39 Postautor: kdsz » 26 lipca 2006, o 10:56

Messing chyba nie wydobrzeje do niedzieli, więc nie ma sensu umieszczać Go w składzie
W. Komarnicki: "Zwykli ludzie łapali mnie za ręce i prosili, aby ratować Stal"

cienki bolek

#40 Postautor: cienki bolek » 26 lipca 2006, o 17:41

kdsz pisze:Messing chyba nie wydobrzeje do niedzieli, więc nie ma sensu umieszczać Go w składzie

a co z nim bo chyba nie jestem za bardzo poinformowany

Awatar użytkownika
Portek
Senior

#42 Postautor: Portek » 26 lipca 2006, o 17:53

Albo czytaj dokladniej forum. Bylo na forum pisane.
W temacie "Andreas Messing" Gawrzyk napisał:
Z tydzień przerwy. Na pierwszym łuku pękł mu łancuch i upadł. Uderzył głową, a potem - jak to mówią "liczył parowozy"

Awatar użytkownika
DonKamizi
Senior
Kontakt:

#43 Postautor: DonKamizi » 27 lipca 2006, o 18:19

Skład na Krosno może być nawet taki

1.Rempała
2.Polak
3.Jeleniewski
4.
5.Knapp
6.Michaluk
7.Klimek

Może nawet Jerzyk bo chyba padła propozycja, czy nie pojechałby pare meczy :twisted:
Perła ponad wszystko :) :)
Pozdrowienia dla Krzyżaków
GG 4113059

http://www.otwieramy.pl/?p=89413

Awatar użytkownika
Pietter
Szkółkowicz

#44 Postautor: Pietter » 27 lipca 2006, o 19:28

Nom wypadalo by zeby pojechal, za rok moze sie przydac jak stracimy sponsora strategicznego :P

Pebas
Szkółkowicz

#45 Postautor: Pebas » 27 lipca 2006, o 23:38

dajcie spokoj z mordelem. facet na meczach spedza czas w barze z ktorego czesto nie moze wyjsc o wlasnych silach, nie trenuje, nie ma nic sprzetu wiec o czym mowa?

Awatar użytkownika
dboryc
Kontakt:

#46 Postautor: dboryc » 27 lipca 2006, o 23:42

Nie mow hop bo moze jeszcze Jurka zobaczymy w akcji i to w tym sezonie.

Awatar użytkownika
Torsen
Trener

#47 Postautor: Torsen » 28 lipca 2006, o 09:14

Pebas pisze:dajcie spokoj z mordelem. facet na meczach spedza czas w barze z ktorego czesto nie moze wyjsc o wlasnych silach, nie trenuje, nie ma nic sprzetu wiec o czym mowa?

Czyli kariera w pigułce. W czym więc problem?

Awatar użytkownika
Cz@rek
Trener

#48 Postautor: Cz@rek » 29 lipca 2006, o 12:34

Czy ktoś już może podać jakim składem naprawdę jedziemy :?: :?:
Bo w krajówce to i o bonusa będzie ciężko :evil:

Ge(L)o
Trener

#49 Postautor: Ge(L)o » 29 lipca 2006, o 12:40

Nie rozumiem dlaczego poddajemy się bez walki. Z tego, co czytam to prawdopodobnie nie będzie Brhela i Tomicka (nie wiem czy źródła są wiarygodne).
A jak Gniezno wygra w Gorzowie ? Dopiero będzie...

szafirek

#50 Postautor: szafirek » 29 lipca 2006, o 12:50

Ge(L)o pisze:Nie rozumiem dlaczego poddajemy się bez walki. Z tego, co czytam to prawdopodobnie nie będzie Brhela i Tomicka (nie wiem czy źródła są wiarygodne).
A jak Gniezno wygra w Gorzowie ? Dopiero będzie...

Gniezno raczej nie wygra w Gorzowie,ale gdyby tak sie stało to niezłe jaja by wyszły,ale wątpie