Odbiór szalików - patrz strona 6
Osobę, którqa będzie miała szaliki będzie można rozpoznać po tym, że będzie miała więcej szalików niż wszyscy dookoła
A jak tak nie da rady to krzyczeć: "Gdzie są szaliki, hej Wojtas gdzie są szaliki..." 
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
-
Metalliczny
- Senior
- Kontakt:
meesha pisze:Osobę, którqa będzie miała szaliki będzie można rozpoznać po tym, że będzie miała więcej szalików niż wszyscy dookołaA jak tak nie da rady to krzyczeć: "Gdzie są szaliki, hej Wojtas gdzie są szaliki..."
Najletwiej poznac po orbitujacym Mikasie, ktory sprzecza sie z kazdym, zwlaszcza jesli nie ma racji i udaje, ze jest przystojny - jak to prawnik
Póki stać mnie będę szalał,
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
A nie czaić się z kwiatami.
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
A nie czaić się z kwiatami.
Ja zawsze mam racje
Poza tym postanowiłem że dzis będę cicho, dam sie wykazać innym
A Wojtas będzie miał na koszulce napisane "Wojtas" więc go rozpoznacie
A tak przy okazji: http://www.fanklub.tzlublin.com
A Wojtas będzie miał na koszulce napisane "Wojtas" więc go rozpoznacie
A tak przy okazji: http://www.fanklub.tzlublin.com
-
Speedway-Mati
- Zawodowiec
-
Speedway-Mati
- Zawodowiec
-
Mateusz111
- Junior
Pragne radosnie obwiescic koniec akcji "Szaliki"
Lacznie zakupilismy 97 sztuk. Kto mial je odebrac to juz odebral (najbardziej slimaczyl sie bkapusta pragne zaznaczyc
) Dziekuje wszystkim za sprawną wspolprace a serdeczne podziekowania za pomoc w tym wszystkim chciałbym zlozyc Drogim Baronom i Hrabiankom lubelskiego FK (nie bede wymienial Was moi drodzy po kolei, bo jesli bym kogos pominal tobym sobie nie wybaczyl). Tak wiec na koniec tradycyjne "kto chce ten wie"
Do zobaczenia przy drugiej edycji
P.S. Niech jakis szacowny mod/admin odklei ten temat bo juz nie bedzie nam potrzebny.
Do zobaczenia przy drugiej edycji
P.S. Niech jakis szacowny mod/admin odklei ten temat bo juz nie bedzie nam potrzebny.

Gonzo pisze:wojtas pisze:(...) Drogim Baronom (...)
Wiadomo o kogo chodzi![]()
Chyba miało być "baranom"
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?