Odbiór szalików - patrz strona 6
- zdradziecka
- Kontakt:
zdradziecka pisze:Ja też dzisiaj odbiore swoje szaliki chyba że coś mi wypadnie.
Jak jeszcze połowa ludzi napisze że może odbierze a może nie bo coś może wypaść to Wojtas tylko będzie woził się z tymi szalikami bez sensu. Chyba po to każdy ma sie okreslić aby takich sytuacji uniknąc i aby Wojtas wziął tylko tyle szalików ile osób po nie przyjdzie
Piszcie tylko jak możecie odebrać na 100%, jak nie to odbierzecie najwyżej kiedy indziej ale nie nadkładajcie roboty Wojtasowi, bo z doświadczenia wiem że zamieszanie jest i tak spore z odbiorami.
P.S. Gratulacje Wojtas za wzorowo przeprowadzonÄ… akcje
P.S.2. Zdjecia nie oddają rzeczywistego wyglądu szalików. Według mnie wyszły one naprawde super
- zdradziecka
- Kontakt:
mikas pisze:P.S. Gratulacje Wojtas za wzorowo przeprowadzonÄ… akcje![]()
P.S.2. Zdjecia nie oddają rzeczywistego wyglądu szalików. Według mnie wyszły one naprawde super
Dokaldnie, kolo od koszulek moze sie od Ciebie uczyc Wojtas
Póki stać mnie będę szalał,
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
A nie czaić się z kwiatami.
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
A nie czaić się z kwiatami.
- zdradziecka
- Kontakt:
Postaraj się znaleźc kolesia, który ma się za najprzystojniejszego i strasznie rzuca się w uszy. To będzie Mikas a obok niego będzie siedział taki niepozorny chłopak z kupą szalików wokół siebie. To będzie wojtas.
Lublin miastem specjalistów teoretyków pozostających w wiecznej opozycji
- zdradziecka
- Kontakt:
sadychor pisze:Postaraj się znaleźc kolesia, który ma się za najprzystojniejszego i strasznie rzuca się w uszy. To będzie Mikas a obok niego będzie siedział taki niepozorny chłopak z kupą szalików wokół siebie. To będzie wojtas.
Wojtas na wszelki wypadek jeszcze tutaj napiszę: moje oba szaliki weź dziś ze sobą
sadychor pisze:Postaraj się znaleźc kolesia, który ma się za najprzystojniejszego i strasznie rzuca się w uszy. To będzie Mikas a obok niego będzie siedział taki niepozorny chłopak z kupą szalików wokół siebie. To będzie wojtas.
P.S. Wojtas moge po Ciebie podjechać i zabrac szaliki do TQ, bo autem znów dzis będę
Mani będzie bez szalonej Corsy tym razem więc bedziesz musiał zorganizować Hondzinę kolegomikas pisze:wojtas pisze: Ale bardzo dziekuje za propozycje i juz deklaruje ze moge byc na nia chetny w piatek przed meczem
Wojtas zapomnij![]()
Ciekawe jak wtedy po meczu opije zwycięstwo
![]()
![]()
Ale możemy wkopac Becie w kierowce jak ostatnioMani tez będzie wtedy zadowolony
mikas pisze:Wojtas zapomnij![]()
Ciekawe jak wtedy po meczu opije zwycięstwo
![]()
![]()
Ale możemy wkopac Becie w kierowce jak ostatnioMani tez będzie wtedy zadowolony
<ok> szatanski plan, ale jakze dobry
Przypominam ze wojtas zajmuje w piatek dwa miejsca siedzace w samochodzie, jedno to moje 4 litery a drugie to pudlo z szalikami
EDIT cholera, nie ma corsy, nie ma hondy
Ostatnio zmieniony 2 lipca 2006, o 14:04 przez wojtas, łącznie zmieniany 1 raz.

wojtas pisze:Jaga pisze:Teraz tylko czekać aż jeden taki piekny do mnie trafi, Gonzo ....
Az piekny Gonzo czy piekny szalik do Ciebie trafi??
Hehehe no mimo wszystko wole szalik ... choć jak Gonzo trafi z pieknym szalikiem to się wybierzemy na bro tak że źle nie będzie hehe
Gonzo pisze:Jaga pisze:Jak się ciesze że szaliczki już saTeraz tylko czekać aż jeden taki piekny do mnie trafi, Gonzo ....
![]()
Właśnie wziąłem adres do Ciebie od Mikasa i jutro Ci wysyłam, nic sie nie martw, Twój szalik jest już u mnie w domu
No to super teraz tylko wystarczy z utęsknieniem czekać az te do mnie dotrze
Jak ja Ci się odwdzięcze ?

PROSTACY'05 ~ Ultra Brigade
NSN