Hm bo oni nas oszukali ;/ mieli za szybkie motorki !!! ;(
A tak powaznie: Brhel, Luis, Rempala, Swist - ja tym Panom dziekuje, nie chcial bym ich zobaczyc w nastepnym sezonie !
PS. 1 raz bylem na sektorze FC - bardzo sympatycznie ;] Pozdro.
28 maja TŻ LUBLIN vs ZKŻ ZIELONA GÓRA
- Łoptymista
- Trener
-
Koper
- Trener
- Kontakt:
Albo napis po 7 biegu, prosimy nie regulowac odbiornikow:/ albo wyjasnienie ze po 8 biegu to nie sa powtorki z roznych ujec tego samego biegu tylko to ciagle Lublin dostaje baty 1:5 :/Åoptymista pisze:Cz@rek pisze:A najgorsze jest to że ten blamaż bÄ™dzie mogÅ‚a zobaczyć caÅ‚a żużlowa
PolskaRelacja będzie w TELE 5.
No to bedzie zabawa.Powinni jeszcze dac na ekranie taki napis: "oszczedzasz na treningach to masz wyniki: totalny łomot od myszki mickey":/
Gelo pisze:Ludzie - zrozumcie - mamy jednego prawdziwego żużlowca w zespole czy się to nam podoba czy nie - Piotrka Śwista. Tak jak się obawiałem - błąd zarządu - dzisiaj na tym torze byłby bardzo potrzebny. Niestety - za dużo "mundrołów" w klubie i trenerów na forum. Mam nadzieję, że Piotrek nie wypnie się teraz na klub po tym, jak go potraktowano. Tylko on potrafi jeździć na żużlu w tej całej mizerii.
Nawet Gela opetala jakas ironia po tym meczu
P.S. Nie dajcie sie sprowokowac Gelowi, pewnie wzial urlop i sie nudzi w domu
Ja tylko chetnie poznal bym Gelu Twoje aktualne zdanie w temacie "wymiatajacych emerytow", gdyz taka kategorie wiekowa zawodnikow promowales przed sezonem.
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
fair play to bylo kiedys. jak jezdzil nielsen i inni. teraz czasy sie zmienily. za duze pieniadze za tym ida zeby pozwolic sobie na przegrana od tak sobie... odnosnie tego zachowania fair play to chyba chodzilo ci o tomicka. moze to i dobrze ze wstal... to mlody i zdolny chlopak. to juz jest nowa era zuzla. jak tacy jak on zaczna odnosic sukcesy, a odejda starzy wyjadacze to cos sie zmieni. a temu chlopakowi wroze za 2 lata GP i to z sukcesami. mysle ze niewiele odstaje od lindbecka...
Gelo pisze:Ludzie - zrozumcie - mamy jednego prawdziwego żużlowca w zespole czy się to nam podoba czy nie - Piotrka Śwista. Tak jak się obawiałem - błąd zarządu - dzisiaj na tym torze byłby bardzo potrzebny. Niestety - za dużo "mundrołów" w klubie i trenerów na forum. Mam nadzieję, że Piotrek nie wypnie się teraz na klub po tym, jak go potraktowano. Tylko on potrafi jeździć na żużlu w tej całej mizerii.
Hahaha. Dzis Swist zrobilby 5 no moze 7 punktow gdyby pojechal w 6 startach.
Skoro ze slabym Krosnem i przecietnym Gnieznem jezdzil gorzej od Rempaly i Brhela a z Gnieznem rowniez zdecdydowanie gorzej od Jelenia to dzisiaj dlaczego mialby ni z tego ni z owego zrobic dwucyfrowke??
Cala czworka emerytow Swist Rempala Louis i Brhel na out.
Nie pojdziemy dzis do kina, nie pojdziemy do kosciola, nie pojdziemy do burdelu, serce nas na Montex wola...

-
Koper
- Trener
- Kontakt:
to nie zalezy moim zdaniem tak bardzo od czasow ale od ludzi, za czasow Nielsena tez byly zagrania nie fair, ze tylko przypomne jak starcil zloty medal na rzecz Ermolenki (celowy upadek) i wykluczenie Hansa czy tez jak starcil zloty medal na rzecz Hamilla kiedy ostatni turniej GP w Vojens zostal ustawiony przeciwko Dunczykowi.Fenol pisze:fair play to bylo kiedys. jak jezdzil nielsen i inni. teraz czasy sie zmienily.
...a skad wiesz co by bylo gdyby?? moze i by zrobil 10. moze mialby jakis przeblysk. ja bym chetnie zobaczyl go w nastepnym meczu zamiast rempaly. on najbardziej zawiodl. trzeba go zmienic... moze terz wykozysta swoja szanse, a wtedy jacek bedzie musial czekac na potkniecie ktoregos. tego wlasnie trzeba ostrej walki o miejsce w skladzie. nikt nie moze byc pewny miejsca...