Hej,jako ze jestem z zielonki....moglibyscie napisac jak prezentowal sie kazdy falubaz???....mam obraz zdobytych punktow,ale to nie zawsze to samo...wiem ze to lubelskie forum,ale jak ktos by mial ochote to bede wdzieczny:):)
Z gory dzieki.....
Tutaj macie maly wywiadzik z Sucheckim
http://www.sport.zgora.pl/zuzel/news.php3?id=2006_05_28_21_18_50&PHPSESSID=1a2da0b476cd78631831c6f1185e7aaf
28 maja TŻ LUBLIN vs ZKŻ ZIELONA GÓRA
motor
w żużlu mamy to co w piłce naściągano rutyniarzy ktorzy na koniec kariery chciecli troche zarobic i ktorzy nie sa emocjonalnie zwiazani z klubem,lublinem.w Motorze wstawiono chłopaków z 4 ligi i okazało sie że ogormna ambicja i wola walki o klub o siebie daje piorunujace efekty.w zuzlu nie wstawi sie juniorów bo ich de facto nie ma.nie ma szkolenia nie ma perspektyw .tak w zasadzie nie czuje sie ze to lubelska ekipa bo to zbieranina ludzi ktorzy wykonuja swoj zawod ale za lublin nie beda dac sie kroic.nie tutaj to gdzie indziej.i kwestia toru ogarnia mnie smiech bo jesli "gospodarze" nie potrafia sie przelozyc na wlasnym torem i tłumacza sie pogoda to jest to farsa.osobiscie wychowałem sie na tym ze lubelski tor był tak robiony ze mało kto umiał tu wygrać.teraz mamy zawodnikow ktorzy raz sobie potrenuja na tydzien i potem nie dziwne ze jada jak jada.porpostu wstyd.zamiast 2 ligi pilki noznej i ekstraklasy zuzla za rok moze nas czekac walka o utrzymanie 2 ligi zuzla i 3 pilki.......
hayabusarider pisze:Także juniorzy,młodzi !!! w Was nadzieja!!! . Jedyna słuszna idea, inwestycja zaporcentująca w przyszłości
Nadzieja matką głupich....
Prawda jest taka że jak wyjdzie sezon któremuś to tyle go będziemy widzieli (vel Stachyra). Jakoś nie mogę sobie wyobrazić Klimka umierającego za Lublin. A o azgranicznych juniorach już nie wspomnę. Już teraz mam spore obawy czy uda sie zatrzymać Tomicka na następny sezon. Po prostu jest na nasze realia... za dobry
- Łoptymista
- Trener
Smake pisze:Tutaj macie maly wywiadzik z Sucheckimhttp://www.sport.zgora.pl/zuzel/news.php3?id=2006_05_28_21_18_50&PHPSESSID=1a2da0b476cd78631831c6f1185e7aaf
Pomagali sobie. Eh...to sie chyba nazywa zespol? Poprawcie jesli sie myle, ale przez te lata moglem zapomniec.