A ten trzon zespolu to juz jest mocno zardzewialy.
pozdro
AndrzejFalubaz pisze:[ [quote]
Sorry stary ale kogo ty porównujesz do Walaska, Stacha i Lingrena?
GIGI pisze:DOŚĆ!!!
Proponuję zbanować PaniczaTZ!!
KOleś za kogo ty się uważasz?? Wypij mleko i idź spać bo już po dobranocce. I nie dyskutuj bo nie masz bladego pojęcia o zużlu !!
SajonaraGoblyn pisze: po prostu nie przychodzę już na mecze..
współczuje zatrzymania się w czasie, i proponuję szybko się przebudzić, bo może się koazać, że rączka została w ...Za czasów Lee i Karlssona byłem na wszystkich, rok temu opuściłem dwa..
no tak w końcu od początku sezonu przegrywamy wszystko jak leci...Interesuje mnie jedynie rywalizacja i zwycięstwo mojej faworyzowanej drużyny.. Od kiedy widzę, że tego nie ma w TŻ [ani zwycięstw, ani rywalizacji]
kilar pisze:Zielony:
Przeciez Swist nie mogl zastapic Norrisa, skoro byl w nim ustawiony w parze.
Danio pisze: Na wielkiego minusa zasłużył Jacek- 8pkt w 6 startach to wynik mizerny i widać że taki mocny on nie jest- to już drugi mecz na wyjeździe z mocnym zespołem słaby w jego wykonaniu- czyżby dwa wypadki przy pracywątpię

Manitou pisze:SajonaraGoblyn pisze: po prostu nie przychodzę już na mecze..współczuje zatrzymania się w czasie, i proponuję szybko się przebudzić, bo może się koazać, że rączka została w ...Za czasów Lee i Karlssona byłem na wszystkich, rok temu opuściłem dwa..no tak w końcu od początku sezonu przegrywamy wszystko jak leci...Interesuje mnie jedynie rywalizacja i zwycięstwo mojej faworyzowanej drużyny.. Od kiedy widzę, że tego nie ma w TŻ [ani zwycięstw, ani rywalizacji]
istred pisze: Mam jeszcze pytanie, dlaczego nie zrobiono żadnych rezerw taktycznych żeby poprawić ten wynik?
dilucio pisze:
Bogusław Kasiński (kierownik TŻ Sipma Lublin):-
"Nie przyjechaliśmy w najsilniejszym składzie bo nasi obcokrajowcy akurat nie mogli. Jedni są kontuzjowani, a inni poprostu nie mogli. Wynik nie był najgorszy ze względu na brak objeżdżenia w naszej drużynie. Myślę że przyzwoitym wynikiem było by 60:30, punkcika nam zabrakło ale jak nie wychodzi to nie wychodzi. Skoro mieliśmy słabszy zespół to trudno wygrywać z faworytem ligi, który robi wszystko aby ją wygrać. Miałem dzisiaj zastrzeżenia do stanu toru ponieważ był półtorametrowy pas zmoczony na środku. Rozumiem, że padał deszcz ale dziwnym trafem przy krawężniku nie padał. Mam żal, że sędzia nie zareagował i tor nie był ubijany, ale to jest prawo gospodarzy i oni to wykorzystali. Ostrów jest na tyle silną drużyną, że wiedząc jaki mamy skład nie musiał się uciekać do nieregulaminowych zagrywek, a my w Lublinie też pewnie nie będziemy robić wszystkiego tak jak się powinno."
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
Gawrzyk pisze:Knapp mial trzy defekty. Trzy razy urwał mu sie lancuch. Dwa razy na 3 i raz na 2 pozycji. Szkoda kilku innych straconych punktow bo moglo byc do 35. o reszcie chyba wszystko zostalo napisane.
Nikt o tym nie pisal ale przed meczem ostrowiaki poprawiali przez ponad godzine tor, po naszym protescie. znany "oracz" Grabowski narobil bagnistych pasow na lukach (to samo co na Grudziadz). Nie dosc ze to niebezpieczne - mial szanse przekonac sie o tym Rempała jak pociagnelo go na pierwszej pozycji, to i glupie. Ale moze boja sie Zielonej ?