3 Maja: Intar Ostrów Wlkp.- Tż Motor Lublin

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
rickardson

#151 Postautor: rickardson » 3 maja 2006, o 20:52

Taki wynik rokuje nadzieje na jakąś walke w zielonce,która ma chyba dosyć podobny potencjał do drużyny ostrowskiej,w którym kto wie co byśmy zrobili z obco.Poza tym bedziemy prawdopodobnie wzmocnieni Messingiem.No zawsze można jeszcze liczyć ,że w Piotrku obudzi sie sportowa złość(o ile pojedzie).A i czy louis ma jechać w tym meczu?

szafirek

#152 Postautor: szafirek » 3 maja 2006, o 21:17

SWIST dzis zaskoczyl ale jedna jaskolka.......szkoda defekyow Knappa,w tym skladzie 61-29 to jeszcze nie tragedia,u nas powinnismy wygrac

harry
Trener

#153 Postautor: harry » 3 maja 2006, o 21:18

No i na przekór wielu "znawcom" obyło się bez kompromitacji. A z relacji naocznych światków wynika, że 35 to minimum co powinniśmy przywieźć.
Knapp zerwał 3 łańcuszki sprzęgłowe na punktowanych miejscach, Jelęń w 14 biegu przegrał z Ferjanem o dętkę, a ostatni bieg nasi wyszli na 5:1, itd. Nie było źle a w pełnym składzie Ostrów by trząsł gaciami.
I teraz koniec pecha!!!!!!!!!!!!!!!!! :shock: :twisted: :twisted: :shock: :lol:
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski

PaniczTZ

#154 Postautor: PaniczTZ » 3 maja 2006, o 21:27

Wy sami siebie oszukujecie Ludzie 8) Przed sezonem zapowiadacie walke o ekstralige a teraz sie cieszycie ze nasi zrobili 30 pkt. Harry napisal ze jak bysmy jechali w "podstawowym" skladzie to by mial Ostrow cieplo :lol: Taki brhel czy shelds nie zrobili by wiecej niz 5 pkt nie ma co sie oszukiwac bo ci nasi stranieri to sa dobrzy na druga linie :wink:
pozdro
TZ EMERYCI SIPMA W EKSTRALIDZE ;)

harry
Trener

#155 Postautor: harry » 3 maja 2006, o 21:32

PaniczTZ pisze:Wy sami siebie oszukujecie Ludzie 8) Przed sezonem zapowiadacie walke o ekstralige a teraz sie cieszycie ze nasi zrobili 30 pkt. Harry napisal ze jak bysmy jechali w "podstawowym" skladzie to by mial Ostrow cieplo :lol: Taki brhel czy shelds nie zrobili by wiecej niz 5 pkt nie ma co sie oszukiwac bo ci nasi stranieri to sa dobrzy na druga linie :wink:
pozdro

Chłopcze! Jechaliśmy bez 4 najlepszych zawodników!!!
To zastanów się chociaż troszeczkę, niech chociaż jedna komórka w popracuje, jakim cudem i tak uzyskaliśmy ten wynik
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski

PaniczTZ

#156 Postautor: PaniczTZ » 3 maja 2006, o 21:45

4 najlepszych Tj.?? :lol:
A nasi liderzy Rempala , Swist. Rempala zrobil 8 pkt w czym 4 pkt na michaluku i on ma kandadatowac na miano "najlepszego zawodnika 1 ligi" smiechu kupe :D A w gorzowie miala to byc niby wpadka przy pracy. nie ma sie co oszukiwac ze rempala jest mocny tylko nasi przeciwnicy(krosno,gniezno) byli slabi.

Awatar użytkownika
dilucio
Senior

#157 Postautor: dilucio » 3 maja 2006, o 21:53

Panicz ty juz taki jestes :lol: :lol: czy tylko takiego udajesz??? :lol: :lol:

harry
Trener

#158 Postautor: harry » 3 maja 2006, o 21:53

PaniczTZ pisze:4 najlepszych Tj.?? :lol:
A nasi liderzy Rempala , Swist. Rempala zrobil 8 pkt w czym 4 pkt na michaluku i on ma kandadatowac na miano "najlepszego zawodnika 1 ligi" smiechu kupe :D A w gorzowie miala to byc niby wpadka przy pracy. nie ma sie co oszukiwac ze rempala jest mocny tylko nasi przeciwnicy(krosno,gniezno) byli slabi.

O czym Ty piszesz człeniu????
O jakim Rempale - liderze? Od razu widać, że o żużlu to masz mikro pojęcie.
4 liderzy - Shields, Brhel, Tomićek, Messing lub wymiennie Louis.
Bardzo dobrze, że taki mecz miał miejsce gdzie właśnie nie pojechali ci najlepsi. Teraz jest już jaśniej.

rob7
Senior

#159 Postautor: rob7 » 3 maja 2006, o 21:54

Panicz od kiedy interesujesz się żużlem? czy nie widzisz że Świst i Rempała to druga linia a liderzy to Louis, Shields i Brhel a juniorzy to
Messing i Pavlic. ( dwa super talenty)
Żużel to nie kopana to najbardziej nieprzywidywalny sport bo oprócz zawodnika b.duże znaczenie ma sprzęt.
PS.
Przejrzyj wyniki Holty w tym sezonie to zobaczysz że wszystkiego zarząd nie może przewidzieć

PaniczTZ

#160 Postautor: PaniczTZ » 3 maja 2006, o 22:08

rob7 pisze:Panicz od kiedy interesujesz się żużlem? czy nie widzisz że Świst i Rempała to druga linia a liderzy to Louis, Shields i Brhel a juniorzy to
Żużel to nie kopana to najbardziej nieprzywidywalny sport bo oprócz zawodnika b.duże znaczenie ma sprzęt.
PS.
Przejrzyj wyniki Holty w tym sezonie to zobaczysz że wszystkiego zarząd nie może przewidzieć

liderzy to Louis, Shields i Brhel a juniorzy to
Nie ma co ukrywac ze brhel,louis juz sie konczy muszÄ™ przyznac ze kiedys byli to bardzo dobrzy zawodnicy, lecz shieldsa nie mozna oceniac na podstawie slabego na wyjazdach krosna.
jednak nie ma mamy w skladzie p.karlssona czy walaska czy okonia czy hamilla wiec extralige mozemy sobie wybic z glowy. Nie zastapi sie ich swistem czy rempala czy louisem czy brhelem.
Dlatego tez dostaniemy od ostrowa czy zielonej gory w leb u siebie i na wyjezdzie bo karlssonow czy walaskow nie mamy.
wiec sie musimy skupic na tym zeby nasz tz-cik nie spadl do 2 ligi :lol:
pozdro

AndrzejFalubaz

#161 Postautor: AndrzejFalubaz » 3 maja 2006, o 22:11

Żal mi was chłopaki.Przegrywacie mecz za meczem i cały czas szukacie usprawiedliwienia,a to ze nie ma tego a to tamtego.Co wy myślicie że taki Pavlic by wam coś pomógł Buhahaha.Wbijcie se do swych BANIAKÓW, że wasi riderzy to tylko średniacy, a na wyjezdzie to możecie tylko z Krosnem powalczyc.pamiętam wasze przedsezonowe napinki że wygacie w Zielonce BUHAHAHA jak wy u nas z 25 punktów wyjdziecie to bym sie cieszył na waszym miejscu. Pozdro for ALL. TYLKO FALUBAZ

harry
Trener

#162 Postautor: harry » 3 maja 2006, o 22:12

PaniczTZ pisze:Dlatego tez dostaniemy od ostrowa czy zielonej gory w leb u siebie i na wyjezdzie bo karlssonow czy walaskow nie mamy.
wiec sie musimy skupic na tym zeby nasz tz-cik nie spadl do 2 ligi :lol:
pozdro

A jakie sÄ… numery na sobotnie losowanie LOTTO, bohaterze wszechwiedzÄ…cy?

Awatar użytkownika
dboryc
Kontakt:

#163 Postautor: dboryc » 3 maja 2006, o 22:13

AndrzejFalubaz pisze:Żal mi was chłopaki.Przegrywacie mecz za meczem i cały czas szukacie usprawiedliwienia,a to ze nie ma tego a to tamtego.Co wy myślicie że taki Pavlic by wam coś pomógł Buhahaha.Wbijcie se do swych BANIAKÓW, że wasi riderzy to tylko średniacy, a na wyjezdzie to możecie tylko z Krosnem powalczyc.pamiętam wasze przedsezonowe napinki że wygacie w Zielonce BUHAHAHA jak wy u nas z 25 punktów wyjdziecie to bym sie cieszył na waszym miejscu. Pozdro for ALL. TYLKO FALUBAZ

Taki Pavlic objechal jakiegos Walaska w Terenzano :twisted:

PaniczTZ

#164 Postautor: PaniczTZ » 3 maja 2006, o 22:17

Harry te liczby to 7,9,17,19,21,29 wyslij koniecznie
pozdro :lol:
tylko zawijam 15 % prowizji. To badz w poniedzialek z kasa pod stadionem kolo budki z hamburgerami :lol:

harry
Trener

#165 Postautor: harry » 3 maja 2006, o 22:21

AndrzejFalubaz pisze:Żal mi was chłopaki.Przegrywacie mecz za meczem i cały czas szukacie usprawiedliwienia,a to ze nie ma tego a to tamtego.Co wy myślicie że taki Pavlic by wam coś pomógł Buhahaha.Wbijcie se do swych BANIAKÓW, że wasi riderzy to tylko średniacy, a na wyjezdzie to możecie tylko z Krosnem powalczyc.pamiętam wasze przedsezonowe napinki że wygacie w Zielonce BUHAHAHA jak wy u nas z 25 punktów wyjdziecie to bym sie cieszył na waszym miejscu. Pozdro for ALL. TYLKO FALUBAZ

Nie sr.j ogniem kolego. Poczekaj 2-3 tygodnie i będzie wszystko jasne bez napinania się.
Mamy szpital w zespole i tyle. Napisz mi łaskawco ile byście dzisiaj ( i z Krosnem) chwycili punktów gdyby nie było Walaska, Staszewskiego i Lingrena dla przykładu.
Mam nadzieję, że umiesz liczyć i odpiszesz :lol:

Awatar użytkownika
GIGI
Trener

#166 Postautor: GIGI » 3 maja 2006, o 22:21

DOŚĆ!!!
Proponuję zbanować PaniczaTZ!!
KOleś za kogo ty się uważasz?? Wypij mleko i idź spać bo już po dobranocce. I nie dyskutuj bo nie masz bladego pojęcia o zużlu !!

PS. Nie próbuję wywołac dyskusji ale z drugiej strony obojętnie wobec tych głupstw nie można przejść. Do wiadomości Panicza - nie odpisuje dalej na twoje posty , pisz co chcesz u mnie masz i tak bana bo uwazam ze dzieci nie powinny sie wypowiadać jak nie wiedzą o co chodzi a przynajmniej dyskutować z osobami które na zużlu trochę zębów zjadły. Mój wniosek jest taki ze piszesz posty tylko po to aby zacząć kłótnię!

pozdrawiam

Awatar użytkownika
Gabor

#167 Postautor: Gabor » 3 maja 2006, o 22:21

Może to zabrzmi trochę dziwnie przy wyniku 61:29 ale nie było tak najgorzej . Przy tak dużym osłabieniu naszej drużyny chłopaki podjeli walkę a kilka biegów (jak przynajmniej wynika z relacji w internecie) było naprawdę ciekawych . Gdyby nie defekty na punktowanych pozycjach Knappa i Jeleniewskiego to wyszlibyśmy z 30-stki co w obecnej sytuacji kadrowej należałoby przyjąć jako całkiem przyzwoity wynik .
Z niecierpliwością czekam na obiektywną relację kogoś kto był na meczu.

harry
Trener

#168 Postautor: harry » 3 maja 2006, o 22:25

PaniczTZ pisze:Harry te liczby to 7,9,17,19,21,29 wyslij koniecznie
pozdro :lol:
tylko zawijam 15 % prowizji. To badz w poniedzialek z kasa pod stadionem kolo budki z hamburgerami :lol:

A jak nie trafisz to dokładasz 100%.
Ale ja zawsze obstawiam permutacje. Na 11-12 liczb.
A to coś koło 1000 zł. Przyjmujesz???

Pawel_JS
Kontakt:

#169 Postautor: Pawel_JS » 3 maja 2006, o 22:29

Spodziewałem się wyższego wyniku, ale mogło być gorzej.
Jakbyśmy nie tracili na dystansie, jak poprzednicy pisali, że nawet pod koniec wyszliśmy na 5-1 ( nie licze biegu wygranego przez pare Świst-Knapp), to jakieś 35 pkt. moglibyśmy uciułać.

PS. Knapp miał chyba dwa defekty na trzeciej pozycji, i wtedy wyprzedził go tylko Jeleń, więc chyba i tak 5-1 i tak 5-1, jak się myle to mnie poprawcie. :wink:

harry
Trener

#170 Postautor: harry » 3 maja 2006, o 22:34

Gabor pisze:.
Z niecierpliwością czekam na obiektywną relację kogoś kto był na meczu.

Ponieważ mecz skończył się po 19 to najlepsi ściągną po pólnocy. :cry: :evil:

AndrzejFalubaz

#171 Postautor: AndrzejFalubaz » 3 maja 2006, o 22:37

Mamy szpital w zespole i tyle. Napisz mi łaskawco ile byście dzisiaj ( i z Krosnem) chwycili punktów gdyby nie było Walaska, Staszewskiego i Lingrena dla przykładu.
Mam nadzieję, że umiesz liczyć i odpiszesz

Sorry stary ale kogo ty porównujesz do Walaska, Stacha i Lingrena?

rob7
Senior

#172 Postautor: rob7 » 3 maja 2006, o 22:41

... do Louisa, Shieldsa, Brhela, Pavlica, Messinga
PS.
Walasek w IME oglądał plecy Pavlica, może obejrzeć w Z-G

Conrad

#173 Postautor: Conrad » 3 maja 2006, o 22:43

harry pisze:
PaniczTZ pisze:4 najlepszych Tj.?? :lol:

O czym Ty piszesz człeniu????
O jakim Rempale - liderze? Od razu widać, że o żużlu to masz mikro pojęcie.
4 liderzy - Shields, Brhel, Tomićek, Messing lub wymiennie Louis.
Bardzo dobrze, że taki mecz miał miejsce gdzie właśnie nie pojechali ci najlepsi. Teraz jest już jaśniej.

Harry myślę że przed sezonem nawet Wam się nie śniło że Shields, Tomicek i Messing(który tylko pokazał się na treningu) będą prezentować taki poziom.Myślę że teraz nie ma sensu odwracanie kota ogonem bo co jak co ale to Rempała i Świst powinni (mieli) być trzonem tego zespołu.Świst chyba dzisiaj zdał sobie sprawę, że to nieprzelewki i ostatni dzwonek.Ciekawy jestem kiedy do takiego zdania dojdzie Rempała, którym co niektórzy po meczu z Krosnem wręcz się zachłysnęli.

harry
Trener

#174 Postautor: harry » 3 maja 2006, o 22:50

Conrad pisze:Harry myślę że przed sezonem nawet Wam się nie śniło że Shields, Tomicek i Messing(który tylko pokazał się na treningu) będą prezentować taki poziom.

Otóż bardzo się mylisz. Akurat mi i Pawłowi bardzo się to śniło.
Myślę że teraz nie ma sensu odwracanie kota ogonem bo co jak co ale to Rempała i Świst powinni (mieli) być trzonem tego zespołu.

Mieliśmy w tej materii mieszane uczucia a z niektórymi poważne zatargi :twisted:
Świst chyba dzisiaj zdał sobie sprawę, że to nieprzelewki i ostatni dzwonek.Ciekawy jestem kiedy do takiego zdania dojdzie Rempała, którym co niektórzy po meczu z Krosnem wręcz się zachłysnęli.

A tu mamy takie same zdania :lol: :shock: :lol:

Awatar użytkownika
Gabor

#175 Postautor: Gabor » 3 maja 2006, o 22:51

Pawel_JS pisze:
PS. Knapp miał chyba dwa defekty na trzeciej pozycji, i wtedy wyprzedził go tylko Jeleń, więc chyba i tak 5-1 i tak 5-1, jak się myle to mnie poprawcie. :wink:

8. Karlsson; Jeleniewski; Brucheiser; Knapp d/2 4-2 (35-13)