David Norris
harry pisze:Czekamyjataman21 pisze:Jaka jest szansa że zobaczymy Davida w Gorzowie??
Pewnie nie jest do końca dobrym pomysłem ujawnianie swojej planowanej siły uderzeniowej przed meczem wyjazdowym, ale trudno odmówić sobie zadania pytania: czy coś już wyczekaliśmy? I czy są jakiekolwiek szanse, że w Gorzowie wystąpi w naszych barwach dwóch Angoli? Odpowiedź nie musi być kategoryczna
Koper pisze:David Norris siÄ™ nie odzywa...
Bylo juz http://www.zuzel.info/viewtopic.php?t=2136&start=275
max3 pisze:Dziwna sprawa z tym Norrisem w Polsce nie mogl pojechac ,ale w Szwecji pojechal ,fakt zmizernym skutkiem(w,0,1*,o).
Widocznie do tego wszystkiego doszły problemy logistyczne. Bo gdyby się zgodził jeździć u nas to miałby niezły kocioł.
CoÅ› tak jak Walasek - sobota - Terenzano, niedziela-Krosno, pon. - Anglia, wtorek - Szwecja i jutro Zielonka.
Jeżeli dużo wcześniej nie zaplanujesz takiej eskapady to zginiesz finansowo i psychicznie.
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski
harry pisze:max3 pisze:Dziwna sprawa z tym Norrisem w Polsce nie mogl pojechac ,ale w Szwecji pojechal ,fakt zmizernym skutkiem(w,0,1*,o).
Widocznie do tego wszystkiego doszły problemy logistyczne. Bo gdyby się zgodził jeździć u nas to miałby niezły kocioł.
CoÅ› tak jak Walasek - sobota - Terenzano, niedziela-Krosno, pon. - Anglia, wtorek - Szwecja i jutro Zielonka.
Jeżeli dużo wcześniej nie zaplanujesz takiej eskapady to zginiesz finansowo i psychicznie.
Czy to oznacza że kompletnie zrezygnował z ligi polskiej?
Ile jest w tym prawdy? I czy jeszcze w tym sezonie ujrzymy go w Lublinie?
pozdrawiam.
trening czyni mistrza.
Fork pisze:Czy to oznacza że kompletnie zrezygnował z ligi polskiej?
Ile jest w tym prawdy? I czy jeszcze w tym sezonie ujrzymy go w Lublinie?
pozdrawiam.
Przeciez to wszystko bylo juz wałkowane...
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
- WÄ…ski_Stecyk
- Kontakt:
http://www.espeedway.pl/index.php?co=newsy&id=10925
Dla nich oczywiście znajdzie się czas, a i wszelkie problemy znikną...pies i tyle
Dla nich oczywiście znajdzie się czas, a i wszelkie problemy znikną...pies i tyle
-----Pozdrawiam-----
***Emil Stec***

***Emil Stec***

Myślę i proszę modów lub adminów o zamknięcie tego tematu, bo po co rozmawiać o tym zawodniku i po co kazdy musi wymyślać nowe epitety na jego temat.
Poprostu ważniejszy był dla niego jego rodzimy klub i trudno , nie bedziemy za nim płakać(myślę w zdecydowanej większości
) i jest to dla mnie, ale także wielu forumiowiczów (świdczy o tym nikłe zainteresowanie jego tematem , ale nawet nie było o czym rozmawiać ) temat zamkniety...
Myślę, aby klub nie zgodził się na to rozwiązanie, jak się podpisuje kontrakt to się już jeździ a nie...to nie jest Anglia, że kazdy może sobie wystąpić gościnnie , on przejdzie do nich na zasadzie wypożyczenia i koniec z nim, nie dawajmy go Józkom
No może za hajs to tak
Poprostu ważniejszy był dla niego jego rodzimy klub i trudno , nie bedziemy za nim płakać(myślę w zdecydowanej większości
Myślę, aby klub nie zgodził się na to rozwiązanie, jak się podpisuje kontrakt to się już jeździ a nie...to nie jest Anglia, że kazdy może sobie wystąpić gościnnie , on przejdzie do nich na zasadzie wypożyczenia i koniec z nim, nie dawajmy go Józkom
No może za hajs to tak
Ostatnio zmieniony 25 lipca 2006, o 11:26 przez Hans, łącznie zmieniany 1 raz.
Kod: Zaznacz cały
bowiem ma ważny kontrakt z TŻ-em Lublin i wszystko zależeć będzie właśnie od działaczy tej drużyny. Mam nadzieje ze nasi działacze postąpią tak jak on z nami i nie wyrażą zgody. W ramach odwetu
edit : oczywiscie za odpowiednią kwotę nie bedzie potrzeby unosić sie honorem
Ostatnio zmieniony 25 lipca 2006, o 11:31 przez Snys, łącznie zmieniany 1 raz.
- WÄ…ski_Stecyk
- Kontakt:
Rzeszów ma pewne doświadczenie w pozyskiwaniu kadr z Lublina, więc pewnie sobie poradzi
Oby tym razem z korzyścią dla lubelskiego klubu. Jestem jak najbardziej za tym, żeby gnoja puścić za pieniądze Stali, a dodatkowo, jak pojawi się w Polsce, złapać go za oszewkę i z gardła wyciągnć kary umowne za złamanie umowy z TŻ.
Szczerze watpie, zeby Norris dal sie wmanewrowac w wystep w Rzeszowie.
Mecz niezwykle istotny i trudny. Norris nie jest zawodnikiem wybitnym, nie jest zupelnie przygotowany do startu w Polsce. Watpie zeby sie zdecydowal wpasc pozwiedzac Czestochowe i zrobic wynik w granicy 0-1 ptk. Pozatym to zaden interes dla Jozkow. Zabulic trzeba bedzie [przynajmniej koszty przyjazdu + cos dla Lublina
] a pewnosci 0. Lepiej w to miejsce puscic Sledzia czy Barana - koszty mniejsze a szanse na wynik IMO porownywalne
Oczywiscie nie mam nic przeciwko temu, zeby nasz klub skasowwal $$$ za wypozyczenie...
Mecz niezwykle istotny i trudny. Norris nie jest zawodnikiem wybitnym, nie jest zupelnie przygotowany do startu w Polsce. Watpie zeby sie zdecydowal wpasc pozwiedzac Czestochowe i zrobic wynik w granicy 0-1 ptk. Pozatym to zaden interes dla Jozkow. Zabulic trzeba bedzie [przynajmniej koszty przyjazdu + cos dla Lublina
Oczywiscie nie mam nic przeciwko temu, zeby nasz klub skasowwal $$$ za wypozyczenie...
Póki stać mnie będę szalał,
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
A nie czaić się z kwiatami.
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
A nie czaić się z kwiatami.
Hans pisze:A tak na serio Torsen, kto z naszych działaczy pojawi się w Cz-wieWiększość pojedzie do Krosna jeżeli już...
Może Gawrzyk to załatwi ....![]()
A kto powiedział, że mają to robić działacze? Wystarczy pełnomocnictwo dla kogoś, kto skutecznie egzekwuje długi. Na podstawie samych awatarów osobiście proponowałbym kandydaturę Jatamana
Jak Angol nie będzie miał przy sobie gotówki, to można by sprzęt zająć