30 kwietnia 2006: Stal Gorzów-TŻ Motor Lublin
David bedzie mial przed Gorzowem mecz na wyspach - bedzie okazja, zeby utwierdzil nas w przekonaniu, ze juz jest niezle. Chris chyba nie bedzie jezdzil (chyba, ze jakis zalegly mecz?) Lubos za to do niedzieli pojedzie chyba ze 4 mecze. Nie wiem, o jakim sparingu miedzy Louisem a Norrisem pisal kolega wyzej. Trzeba bedzie zdecydowac i tyle.
Mini-zuzel w Lublinie i mamy co roku swojego Hliba a moze nawet Jonssona!
OK, mogę się poświęcićOdnośnie Pavlica to pisałem w poprzednim poście.Jest jeszcze maleńka szansa na jego ściągnięcie tylko trzeba wysłać paru przystojniaków z Lublina do Dariji zaopatrzonych w wdzięk osobisty i z dobrą gatką po Chorwacku
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
Moim zdaniem w Gorzowie, powinni bez dwóch zdań, jechać ci co z Grudziądzem + Norris. Jeleń w podstawowym składzie to nie jest dobry pomysł. Gdyby nasi zawodnicy gwarantowali, że żadnemu nie zdarzy się wpadka, albo gdyby zawodnik wystawiony na rezerwie (Suchanek, Polak czy ktokolwiek inny) dawał jakąś nadzieję, że wprowadzony w razie potrzeby za kogoś z podstawowego składu będzie punktował to oczywiście można wystawić Jelenia w podstawowym składzie.Ograniczanie sobie możliwości zmian już przed meczem to nie jest dobry pomysł, a takim ograniczeniem jest wystawienie Jelenia w pierwszym składzie, czy niezaproszenie Norrisa (albo Louisa jak kto woli).
-
borys88
Ja uważam, że w Gorzowie nie powinno być miejsca dla Grześka Knappa. Nie prezentuje on jeszcze najwyższej formy. Zaś napewno powinien pojechać Piotrek Świst, w końcu jest on wychowankiem Stali Gorzów i zna tamten tor doskonale. Mój skład wygląda następująco:
1. Åšwist
2. Norris
3. Brhel
4. Louis
5. Rempała
6. Pavlić
7. Tomicek
8. Jeleń
Jeśli tylko wszyscy obco mogliby przyjechać taki skład byłby najmocniejszy
1. Åšwist
2. Norris
3. Brhel
4. Louis
5. Rempała
6. Pavlić
7. Tomicek
8. Jeleń
Jeśli tylko wszyscy obco mogliby przyjechać taki skład byłby najmocniejszy
-
godzilla
-
Conrad
borys88 pisze:Ja uważam, że w Gorzowie nie powinno być miejsca dla Grześka Knappa. Nie prezentuje on jeszcze najwyższej formy. Zaś napewno powinien pojechać Piotrek Świst, w końcu jest on wychowankiem Stali Gorzów i zna tamten tor doskonale
Tak samo można było powiedzieć o Knappie, który grudziądzki tor zna jak własną kieszeń. Świst jest nieprzygotowany do sezonu i robi tylko dobrą minę do złej gry.Z takim sprzętem i formą o jego wyniku dwucyfrowym można zapomnieć.
harry pisze:max3 pisze:Koniecznie na Gorzow trzeba sciagnac Pavlice .
Prawie nie ma szans.Moze dyrektor zorganizuje sparing z Norrisem i Louisem.
Prawie na 100% nie zorganizuje takiego sparingu. Gdzie i po co???
a może by tak sparring Chucka Norrisa z Lenoxem Lewisem (czyt. luisem)
na stadionie przy zygmuntowych
pozdrawia:
Rafał Borowski
http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
https://m.facebook.com/29dreamniner/?ref=bookmarks
Rafał Borowski
http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
https://m.facebook.com/29dreamniner/?ref=bookmarks
Jeżeli chcemy być konsekwentni to po posadzeniu na ławce Knappa po słabszym występie z Krosnem, mimo tego że następny mecz był na jego "własnym" torze w Grudziądzu należałoby teraz posadzić Śwista,któremu przytrafiły się trzy słabe mecze. Uważam jednak, że nie zawsze warto postępować konsekwentnie i Świst powinien dostać jeszce jedną szansę. Co do juniora, to moim zdaniem chyba nie ma większego znaczenia czy pojedźie Michaluk, Polak czy ktoś inny (no chyba, że jednak uda się ściągnąć Pavlica).
- ahuramazda
-
tomunneck
ludzie ile szans jeszcze chcecie dawac swistowi?
jesli on na "swoim" torze w lublinie nie moze zrobic 10 pkt z cienkim krosnem lub troche lepszym gnieznem to chyba nie liczycie ze jadac z ruudem , jonasem lub klingbergiem zrobi 10 pkt na torze ktory widzi 2 razy do roku
gosc jezdzi juz tyle lat ze dla niego kazdy tor nie powinien stanowic problemu , tyle ze chyba motory michaluka sa szybsze niz jego
knapp jadac w 2 meczach zrobil chyba nie mniej punktow niz swist w 3 , tak wiec w miejsce swista - norris , ktorego forma zwyzkuje co pokazal w 2 ostatnich meczach , a za polaka - louis ktorego wczorajszy wystep przeciw poole napawa optymizmem
i jelen oczywiscie na rezerwie , w razie slabszej dyspozycji ktoregos z zawodnikow
jesli mamy wygrac ktorys z najblizszych 4 meczy , to tylko i wylacznie w gorzowie , ktory bedzie pod niesamowita presja
pozdro
jesli on na "swoim" torze w lublinie nie moze zrobic 10 pkt z cienkim krosnem lub troche lepszym gnieznem to chyba nie liczycie ze jadac z ruudem , jonasem lub klingbergiem zrobi 10 pkt na torze ktory widzi 2 razy do roku
knapp jadac w 2 meczach zrobil chyba nie mniej punktow niz swist w 3 , tak wiec w miejsce swista - norris , ktorego forma zwyzkuje co pokazal w 2 ostatnich meczach , a za polaka - louis ktorego wczorajszy wystep przeciw poole napawa optymizmem
i jelen oczywiscie na rezerwie , w razie slabszej dyspozycji ktoregos z zawodnikow
jesli mamy wygrac ktorys z najblizszych 4 meczy , to tylko i wylacznie w gorzowie , ktory bedzie pod niesamowita presja
pozdro
tomunneck pisze:ludzie ile szans jeszcze chcecie dawac swistowi?![]()
![]()
jesli on na "swoim" torze w lublinie nie moze zrobic 10 pkt z cienkim krosnem lub troche lepszym gnieznem to chyba nie liczycie ze jadac z ruudem , jonasem lub klingbergiem zrobi 10 pkt na torze ktory widzi 2 razy do rokugosc jezdzi juz tyle lat ze dla niego kazdy tor nie powinien stanowic problemu , tyle ze chyba motory michaluka sa szybsze niz jego
![]()
knapp jadac w 2 meczach zrobil chyba nie mniej punktow niz swist w 3 , tak wiec w miejsce swista - norris , ktorego forma zwyzkuje co pokazal w 2 ostatnich meczach , a za polaka - louis ktorego wczorajszy wystep przeciw poole napawa optymizmem![]()
pozdro
chyba zapomniales ze Åšwist wychowal sie w Gorzowie i tamten tor zna bardzo dobrze
Smirnek pisze:Świst powinien pojechać do Gorzowa bo zna dobrze ten tor. Już zarząd popełnił głupi błąd jak Knappa nie wziął do Grudziądza.
Zarząd ustala skład?
Myślę, że gdzieś z tyłu głowy wszystkim kołacze się myśl, że jednak Świst powinien o niebo lepiej spisywać się na każdym polskim torze. Ponieważ jednak jedzie słabo, mamy pewną obawę, czy Gorzów może okazać się wyjątkiem. I szczerze powiedziawszy, już sam nie wiem, co by o Świście gorzej świadczyło: dobry czy słaby występ przeciwko Stali. Jeśli pojedzie dobrze, to będzie to oznaczać, że jego doświadczenie jest nic nie warte i jedzie tylko na torach, które dobrze zna. Jeśli pojedzie źle, to będzie znaczyło, że nie przygotował się do sezonu i raczej nie będzie już z niego w tym roku pożytku.
Jeśli problemem jest sprzęt, to też nie wiadomo, czy ma z czego weń zainwestować, bo w tym roku, jak na razie, to ma chyba tylko koszty... Chociaż z jego stażem i osiągnięciami, powinien mieć coś niecoś na koncie.
-
tomunneck
Będzie trudno o zwyciąstwo w tym meczu:/ w sumie Stal nawet nieźle zaprezentowałasię w Zielonej Górze,ale widać że bez Pawła Hliba to nie ten sam zespół.Zobaczymy jak tam sobie poradzą.Ja typuje wynik 42-48 cośw tym stylu, będzie trudno ...
Mój skład:
1.Brhel
2.Knapp
3.Åšwist
4.Norris jak on nie może do Jeleń
5.Rampała
6.Michalukjak Pavilic nie może
7.Tomicek
8.Jeleń/Suchanek
Mój skład:
1.Brhel
2.Knapp