23 kwietnia 2006: TÅ» Motor Lublin - TÅ» Start Gniezno

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Dabram

#101 Postautor: Dabram » 20 kwietnia 2006, o 20:13

Saint pisze:Fanatyk stwierdziłeś, że Mateusz jest mało kreatywny... może to ci się bardziej spodoba...
:wink:

http://www.radekas.webpark.pl/gniezno.jpg

P.S. Dzięki Radekas

No nie!!!Zawsze nie chce mi się pisać jakichkolwiek postów bom jedwabiście leniwy z natury ale teraz jak sobie poczytałem wymianę "poglądów" pomiędzy Gnieźnianinem i Naszymi to mnie juz nawet jelita ze śmiechu biorą.A szczególny Nobel to sie należy za powyższy lifting tego banerka w kratkę.Polak potrafi a Lublinianin szczególnie.Ale dajcie sobie chłopy na luz w tych hucpach przedbitewnych i nie szukajmy nawzajem wrogów po całej Polsce.Nie ma w tym roku w naszej lidze już Józków z Wrzaskowa ( jakby kto nie wiedział co to za nacja to podpowiadam - E-Liga!!!) to chyba nie będziemy się i z Gnieźniakami opluwać boć to naród poczciwy jak każdy Pyrlandczyk.
Odnośnie meritum sprawy, czyli naszej kochanej niedzieli i meczyku z Gnieznem to uważam , że przedmeczowe spekulacje obydwu stron są po trosze trafne.CZYLI BęDZIE CIężKO!I nie poadajmy w huuuraoptymizm , że Gniezno rozjedziemy, bo z tego co widać to jak na razie skończyły się czasy a'la Krosno.I to definitywnie.Dwóch naszych najlepszych połamanych.Reszta w większośco przypadków (poza Brhelem i Repałą) jest tak niestabilna jak przyszła koalicja PiS z Samoobroną.A w szczególności Piter Świstała.Ale ja jeszcze w niego wierzę.Norris - kij wie!Suchanek - było widać w śmingusa.A Pavlic - nie liczcie na to, że przyjedzie.I co nam zostaje?Może Jeleń, może Grzesio Knapp i na końcu Michaluk z napisem na plecach "Koniec peletonu".Tak więc trzeba do tego podejść spokojnie i cierpliwie czekać na niedzielę.I oczywiście przywitać w niedzielę godnie gości z Gniezna bo bedą u nas po raz pierwszy i nie dajmy powodów aby stwierdzili po meczu, że Lublin to .............. piiiiip.

Przemcio

#102 Postautor: Przemcio » 20 kwietnia 2006, o 20:44

oj.. tam i tak wygramy ze startem choć minimalnie.
A skład będzie taki:
1. Piotr Åšwist
2. Grzegorz Knapp
3. David Norris
4. Bohumil Brhel
5. Jacek Rempała
6. Maciej Michaluk
7. Lubos Tomicek
8. Daniel Jeleniewski

My wygramy tak 52:38, nie więcej. :D

Fanatyk_#2

#103 Postautor: Fanatyk_#2 » 20 kwietnia 2006, o 21:43

Przemcio pisze: My wygramy tak 52:38, nie więcej. :D
:lol: Chyba za bardzo rozmarzyliscie sie w tym Lublinie :P Jezeli wygracie to bardzo mała iloscia punktow :twisted: Chociaz takze wierze w START i mam nadzieje ze pokaża ze miejsce Koziołkow jest w Pacanowie a nie na torach żużlowych :) :roll:

Awatar użytkownika
dilucio
Senior

#104 Postautor: dilucio » 20 kwietnia 2006, o 21:43

o ktorej w niedziele mecz???

uwaga na pulpeta 15 pkt w niedziele zrobi 8)

Fanatyk_#1

#105 Postautor: Fanatyk_#1 » 20 kwietnia 2006, o 21:46

Saint pisze:Fanatyk stwierdziłeś, że Mateusz jest mało kreatywny...
może to ci się bardziej spodoba... :wink:

http://www.radekas.webpark.pl/gniezno.jpg

P.S. Dzięki Radekas

Nie no widze ze lubelskie dzieci nudza sie w domu... :lol:
Kozak z Ciebie niezly. Zaskoczyla mnie twoja kreatywnosc. Jestes bystry jak woda w klozecie.
Jesli wasi zuzlowcy beda tak bystrzy w niedziele na torze w Pacanowie to moze lubelskie
Koziolki wygraja mecz :wink: Peace

Talib pisze:Będziemy, będziemy! Nie bój nic, takiego cieniasa nie da się szybko zapomnieć.
IME 2005 :) Åšmiech na sali...

Heh zebys sie nie zdziwil w niedziele. 'Pulpet' Jesper moze wykrecic dobry winik. Zeszly
sezon chlopakowi ewidentnie nie wyszedla ale w tym roku jedzi na poziomie i 10 w Lublinie
moze wykreci (przynajmiej wierze w Dunczyka). Peace

Cooper pisze:No tak... Z Gniezna do Lublina 457 km (za strona http://www.viamichelin.com) kawal drogi...
Dla porownania wg tej samej strony Grudziadz-Lublin 467 km, a pojechal od nas autokar i
mnostwo samochodow osobowych (razem ponad 120 osob). Przed meczem z Grudziadzem nasze
druzyny byly w takiej samej sytuacji, czyli mialy po jednym zwyciestwie i duzy optymizm.
Wiec zamilcz koleszko i nie naduzywaj nazwy "fanatyk" w swoim nicku.

Moge ci obiecac koleszko, ze nie zamilkne. Nie wiesz z jakich powodow nie zagoszcze w niedziele
w Lublinie wiec nie kozacz. A jesli chodzi o jaka zorganizowana grupe kibicow to nie wiem
czy sie wybiera. W ogle nie pytalem sie nikogo czy jest organizowany jakis wyjazd kibicow
na to spotkanie. Peace

START
GNIEZNO

Awatar użytkownika
_piotrusss
Kadrowicz

#106 Postautor: _piotrusss » 20 kwietnia 2006, o 21:50

Fanatyk_#1 pisze:Nie no widze ze lubelskie dzieci nudza sie w domu... :lol:
Kozak z Ciebie niezly. Zaskoczyla mnie twoja kreatywnosc. Jestes bystry jak woda w klozecie.

Nie mniej niż Ty ze swoim superkreatywnym i oryginalnym avatarem. Cytując za "Majewskim Lepperem" - "Zabłysłeś jak sardyna w oleju" ;)

Jespera trzeba zaprosić w sobotę do McDonalda to powróci do formy z sezonu poprzedniego ;) Teraz są jakieś podwójne hamburgery ;)
Zrobił wilk elektrownię, lecz by prąd uzyskać
Spalał w niej cały węgiel z kopalni od liska.
Kopalnia z elektrowni cały prąd zżerała,
Stąd brak światła i węgla. Ale system działa!
Andrzej Waligórski

harry
Trener

#107 Postautor: harry » 20 kwietnia 2006, o 22:00

Fanatyk_#2 pisze: i mam nadzieje ze pokaża ze miejsce Koziołkow jest w Pacanowie a nie na torach żużlowych :) :roll:

No to już się nadaje na bana. Jakiś pajac nas obraża na naszym forum.
Gdzie sÄ… moderatorzy? Poszli na browara?
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski

baranek
Junior

#108 Postautor: baranek » 20 kwietnia 2006, o 22:10

No to już się nadaje na bana. Jakiś pajac nas obraża na naszym forum.
Gdzie sÄ… moderatorzy? Poszli na browara?

Harry spokojnie, niech sobie piszÄ… co chcÄ…. Poczekajmy do meczu ze Startem. Ciekawe jak później bÄ™dÄ… „szczekać”. Pac :P

PS. bana siÄ™ da jak w niedziele wyjdÄ… z 35pkt :wink:

harry
Trener

#109 Postautor: harry » 20 kwietnia 2006, o 22:13

Fanatyk_#2 pisze:Mam pytanie do Moderatorow :evil: Dlaczego uzytkownik Fanatyk_#1 czyli moj ziomek został zbanowany ?? Za to ze odpowiadał na ataki lubelskich kibicow :shock: Bardzo dziwne zachowanie :lol:

Odpowiadać może, obrażać nie. I tyle.
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski

Awatar użytkownika
marcin_lub
Junior

#110 Postautor: marcin_lub » 20 kwietnia 2006, o 22:15

dilucio pisze:widac ze jestes niewiele madrzejszy od kolegi z gniezna :!: :!: dowartosciowales sie wstawiajac ten napis :?: :?:

Tak zrobiło mi się dużo lepiej :!: Nie będzie mnie jakiś pajac obrażał :!: :!: ty też swoje teorie na temat mojej mądrości zachowaj dla siebie i mnie nie obrażaj bo ja na temat Twojej inteligencji sie nie wypowiadam... :twisted:
Ostatnio zmieniony 20 kwietnia 2006, o 22:17 przez marcin_lub, łącznie zmieniany 1 raz.

kamillublin

#111 Postautor: kamillublin » 20 kwietnia 2006, o 22:15

a ja jestem ciekawy czy przyjedziecie do Lublina kozaczyc przed kompem kazdy potrafi zapraszamy ciekawe czy u nas tak kozaczyć będziecie
TYLKO MOTOR ! ! !

Snys
Zawodowiec

#112 Postautor: Snys » 20 kwietnia 2006, o 22:18

dobra, a o ktorej w ogole jest mecz ? :wink:

Mała_Kasia
Kontakt:

#113 Postautor: MaÅ‚a_Kasia » 20 kwietnia 2006, o 22:19

Fanatyk_#2 pisze:Mam pytanie do Moderatorow :evil: Dlaczego uzytkownik Fanatyk_#1 czyli moj ziomek został zbanowany ?? Za to ze odpowiadał na ataki lubelskich kibicow :shock: Bardzo dziwne zachowanie :lol:

nie Moderator, ale kibic: odpowiadal, ale w jak agresywny sposob! ewidentne bluzgi lecialy, to nie jest fair/ asertywna dyskusja

Mała_Kasia
Kontakt:

#114 Postautor: MaÅ‚a_Kasia » 20 kwietnia 2006, o 22:21

A mecz o 16:)

Snys
Zawodowiec

#115 Postautor: Snys » 20 kwietnia 2006, o 22:22

Mała_Kasia pisze:A mecz o 16:)

dziekuje :wink:

Im blizej meczu tym emocje coraz wieksze wiec i napinka "musi" byc :wink:
Do poniedziałku moze emocje opadną :twisted:

Awatar użytkownika
jas
Senior
Kontakt:

#116 Postautor: jas » 20 kwietnia 2006, o 22:26

okej, to skoro juz wymieniliscie przywitania i uprzejmosci proponuje przejsc do normalnej dyskusji na temat meczu. wszelkie posty traktujace o wyzszosci Gniezna nad Lublinem i odwrotnie (jeszcze takich nie bylo, ale to pewnie kwestia czasu :roll: ) i o tym, kto jest wiekszym pajacem bede wywalal. podobnie ze wspanialymi dzielami sztuki w postaci przerobionych bannerow.

dziekuje za uwage. od siebie dodam, ze stawiam na jakies 52-38.
Srodmiescie zawsze z MOTOREM!!!

jataman21

#117 Postautor: jataman21 » 20 kwietnia 2006, o 22:29

i na końcu Michaluk z napisem na plecach "Koniec peletonu".

Powiem szczerze, usmiałem się jak to czytałem, ale człowieku! Jurica nie moze przyjechać Messing kontuzjowany! Chłopak musi jechać, nie mamy wyjscia! Jest prosto po licencji... czy kolejna osoba musi się go czepiać? on dopiero pare miesięcy temu został licencjonowanym żużlowcem a Ty od niego czego wymagasz... kto ma jechac? Zejdz z niego.

My wygramy tak 52:38, nie więcej.

A ja myśle że wygramy co najmniej tyle...

Chociaz takze wierze w START i mam nadzieje ze pokaża ze miejsce Koziołkow jest w Pacanowie a nie na torach żużlowych

Miejsce koziołków drogi kolego od paru sezonów jest w 1 lidze i niewiele brakowało jak bysmy znależli się w elicie... a Twój najukochańszy start jeszcze sezon temu jeżdził z drużynami które jeżdzą rekreacyjnie na żużlu i za 50zł za punkt. Nie ma to jak odbić się od dna i już czuć się jak w niebie...

Moge ci obiecac koleszko, ze nie zamilkne. Nie wiesz z jakich powodow nie zagoszcze w niedziele
w Lublinie wiec nie kozacz.

Zapomniałeś dopisac "ale ze mnie uliczny madafaka"

Teraz są jakieś podwójne hamburgery

Podwójny McRoyal :lol: :lol: Ja przynajmniej jadłem w drodze powrotnej z Grudziądza :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

PS. bana siÄ™ da jak w niedziele wyjdÄ… z 35pkt

Jestem za :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Za to ze odpowiadał na ataki lubelskich kibicow Bardzo dziwne zachowanie

Za obrażliwe ataki... w odpowiedzi za kulturalne docinki jesli już...

Pozdrawiam

Shack
Administrator

#119 Postautor: Shack » 20 kwietnia 2006, o 22:58

mecz o 16

Awatar użytkownika
_STAN_
Kontakt:

#120 Postautor: _STAN_ » 20 kwietnia 2006, o 23:29

Nie rozumiem czemu przed meczami jakis pajac( ''kibic'') druzyny przeciwnej musi odwiedzac nasze forum i wypisywac glupoty? Przed meczem z Grudziadzem tez tu wpadali, teraz Gniezno- nastepni... :? :?

Awatar użytkownika
Łoptymista
Trener

#121 Postautor: Łoptymista » 21 kwietnia 2006, o 09:04

Bo gnojstwo musi miec jakies zajecie. W przerwie miedzy brzydkimi zabawami z samym soba, a ogladaniem dobranocek cos musza robic. Wiec cholery pisza na lubelskim forum. Na swoim pewno siedza cicho, bo boja sie ze namierza ich normalni kibice z Gniezna.

Awatar użytkownika
kdsz
Trener

#122 Postautor: kdsz » 21 kwietnia 2006, o 10:21

Jakie pary? Trudna sprawa. Najpewniejsi wydają się Rempała i Brhel, więc brakuje nam jednego zawodnika prowadzącego parę. Teoretycznie najsłabszym seniorem w naszym składzie jest Knapp i Jego puściłbym z Rempałą. Brhel powinien potwierdzić dobrą formę z meczu ligi czeskiej i Bo widziałbym w parze z juniorem. Norris i Świst to z kolei najbardziej nieobliczalna para - mogą ostro pociągnąć wynik, mogą też straszliwie przycieniować. Jest ryzyko, jest zabawa. Uważam, że trzeba wykorzystać [niestety tylko lubelski] potencjał Jelenia. Daniel powinien wystąpić w pięciu wyścigach i w miarę rozwoju sytuacji zastępować zawodników radzących sobie najgorzej.

Gniezno zapewne wygra bieg młodzieżowy i będzie miało asa w postaci bardzo mocnego w tym sezonie Jensena. To dużo. Jeżeli jednak marzymy o włączeniu się w walkę o e-ligę, to musimy ten mecz wygrać wysoko i nie przyjmuję do wiadomości wyniku innego niż nasze zwycięstwo conajmniej 14 punktami.

Awatar użytkownika
_STAN_
Kontakt:

#123 Postautor: _STAN_ » 21 kwietnia 2006, o 10:47

kdsz pisze:Jakie pary? Trudna sprawa. Najpewniejsi wydają się Rempała i Brhel, więc brakuje nam jednego zawodnika prowadzącego parę. Teoretycznie najsłabszym seniorem w naszym składzie jest Knapp i Jego puściłbym z Rempałą. Brhel powinien potwierdzić dobrą formę z meczu ligi czeskiej i Bo widziałbym w parze z juniorem. Norris i Świst to z kolei najbardziej nieobliczalna para - mogą ostro pociągnąć wynik, mogą też straszliwie przycieniować. Jest ryzyko, jest zabawa. Uważam, że trzeba wykorzystać [niestety tylko lubelski] potencjał Jelenia. Daniel powinien wystąpić w pięciu wyścigach i w miarę rozwoju sytuacji zastępować zawodników radzących sobie najgorzej.

Gniezno zapewne wygra bieg młodzieżowy i będzie miało asa w postaci bardzo mocnego w tym sezonie Jensena. To dużo. Jeżeli jednak marzymy o włączeniu się w walkę o e-ligę, to musimy ten mecz wygrać wysoko i nie przyjmuję do wiadomości wyniku innego niż nasze zwycięstwo conajmniej 14 punktami.

Rempała i Brhel to dobra para, w Grudziądzu Brhel wypadł slabo, skarżył się na sprzet mam nadzieje że na mecz z Gnieznem już jego mechanicy się tym zajmą i będzie dobrze :wink: Jeśli chodzi o juniorów to myśle że Tomicek powalczy z tym Jabłońskim. Cel na ten mecz jest tylko jeden: wygrać i to dużą przewagą jeśli nadal chcemy myśleć o e-lidze.

Awatar użytkownika
Faraon

#124 Postautor: Faraon » 21 kwietnia 2006, o 11:44

Jakie pary? Trudna sprawa. Najpewniejsi wydają się Rempała i Brhel, więc brakuje nam jednego zawodnika prowadzącego parę. Teoretycznie najsłabszym seniorem w naszym składzie jest Knapp i Jego puściłbym z Rempałą. Brhel powinien potwierdzić dobrą formę z meczu ligi czeskiej i Bo widziałbym w parze z juniorem. Norris i Świst to z kolei najbardziej nieobliczalna para - mogą ostro pociągnąć wynik, mogą też straszliwie przycieniować.

Jeśli już ustawiamy skład to proponuję:

9. Åšwist
10. Norris
11. Brhel
12. Knapp
13. Rempała
14. Michaluk
15. Tomicek
16. Jeleniewski

Pary są moim zdaniem wyrównane, a jak w biegach 10-13 będzie mieszanie par, to też wyglądają one sensownie (może poza parami Świst-Norris, Świst-Knapp), ale to skutek niższej niż się spodziewano formy Śwista z Knappem i niepewności co do dyspozycji Norrisa.

meesha
Trener
Kontakt:

#125 Postautor: meesha » 21 kwietnia 2006, o 11:53

PGSzalast pisze:jak w biegach 10-13 będzie mieszanie par, to też wyglądają one sensownie (może poza parami Świst-Norris, Świst-Knapp)
Para Świst - Knapp jest bardzo sensowna :) Obaj panowie staraliby się wykazać, który jest lepszy więc byłaby niezła rzeźnia :lol:
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?

H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...