TÅ» Motor Lublin 60:30 KSÅ» Krosno - 9 kwietnia 2006 !!

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
$korzen$
Trener

#26 Postautor: $korzen$ » 16 marca 2006, o 22:15

Ja natomiast bardziej niz o sklad martwie sie o pogode, wedlug prognoz ocieplenie przyjdzie 25-26 marca, jezeli to sie sprawdzi to raczej nie widze mozliwosci aby mecz mogl sie odbyc. Jezeli mialbym teraz wytypowac sklad to bez chwili namyslu :

Brhel
Jeleniewski
Swist
Rempala
Knapp
Tomicek
Michaluk
Suchanek/Polak

Moje zdanie jest takie, 4 czy 5 stranieri w skladzie nam awansu nie wywalczy, dajmy jechac "swoim". Mecz z Krosnem pokaze bynajmniej czy to dobra droga. Wynik natomiast 54:36

Awatar użytkownika
Marcinex
Senior

#27 Postautor: Marcinex » 16 marca 2006, o 22:39

$korzen$ pisze:Moje zdanie jest takie, 4 czy 5 stranieri w skladzie nam awansu nie wywalczy, dajmy jechac "swoim". Mecz z Krosnem pokaze bynajmniej czy to dobra droga.

A niby dlaczego "swoim"?? "Nasi" jeździli cały zeszły sezon i każdy wie jakie były tego efekty. Dla mnie możemy jechać w każdym meczu obco, aby tylko były zwycięztwa. Mecz z Krosnem nie jest od sprawdzania tego, czy "nasi" dadzą sobie radę. Będą sparingi (o ile się odbędą), i one pokażą siłę poszczególnych zawodników.

Awatar użytkownika
wojtas
Junior

#28 Postautor: wojtas » 16 marca 2006, o 22:45

bkapusta pisze:(...) Pozatym poprostu Adam wydaje mi sie sympatyczniejszy. ;-)

Polemizowalbym 8) Na kazdym zdjeciu jakie widzialem obydwaj po rowno szczerzą zęby :lol:
Obrazek

___Marta___

#29 Postautor: ___Marta___ » 16 marca 2006, o 22:47

szkoda że nie udało się zatrzymać joonasa

szkoda że joonas nie został u nas

na przyszłość nie pisz postów jeden pod drugim tylko używaj opcji "zmień"

Awatar użytkownika
wojtas
Junior

#30 Postautor: wojtas » 16 marca 2006, o 22:49

___Marta___ pisze:szkoda że nie udało się zatrzymać joonasa

<lol> zaplon roku :lol: :lol: :lol: Ja bym to umiescil w teleexpressowej galerii ludzi pozytywnie zakreconych, czy jak to tam Orlos nazywa :lol: :lol: :lol:
Obrazek

wojteko
Senior

#31 Postautor: wojteko » 16 marca 2006, o 22:51

___Marta___ pisze:szkoda że nie udało się zatrzymać joonasa

___Marta___ pisze:szkoda że joonas nie został u nas

szkoda ze wczesniej niedoczytalas regulaminu forum :cry: :wink:

Awatar użytkownika
sadychor
Kadrowicz

#32 Postautor: sadychor » 16 marca 2006, o 22:55

wojteko pisze:(...)szkoda ze wczesniej niedoczytalas regulaminu forum :cry: :wink:

Korepetycje Wojtku, korepetycje uratują tą niewinną duszę forumową przed hordami szyderców i prześmiewców nie znających umiaru i delikatności.
PS Któryś sikut jest chętny :?:
Obrazek
Lublin miastem specjalistów teoretyków pozostających w wiecznej opozycji

Danio

#33 Postautor: Danio » 17 marca 2006, o 07:36

Moim zdaniem co do zestawienia par na ten mecz to będzie można dopiero zestawić po sparingach. W przypadku juniorów uważam zdecydowanie że nie potrzeba teraz sprowadzać Messinga. Wystarczy na Krosno Tomicek i Michaluk. Z kim jak nie z Krosnem Michaluk ma rozjeżdzać się. Wkońcu Krosno nie ma silnych juniorów! para Messing- Tomicek będzie koniecznie potrzebna na Gniezno gdzie Start posiada naprawdę mocnych juniorów!!!
Zastanawiam się tylko czy również jest sens sprowadzać dwóch "obco" Shieldsa i Brhela a nie wystarczy tylko jednego z nich po sprawdzeniu w sparingach. Daniela Jeleniewskiego dawać na pozycję rezerwowego? Weżmy pod uwagę że Daniel na swoim torze z dobrze przygotowanym sprzętem i kondycją jest spokojnie w stanie zrobić coś około 10 pkt może nawet więcej. Zna tor najlepiej i nawet nauka na nowej dosypanej nawierzchni nie zajmie jemu długo, gdzie po odbyciu kilku treningów i sparingów powinien obeznać się szybccciej niż stranieri. Shieldsa sprawdzimy w sparingach i zobaczymy, natomiast Brhela również zobaczymy czy już po kontuzji nie ma śladu u niego!

Awatar użytkownika
bkapusta
Trener
Kontakt:

#34 Postautor: bkapusta » 17 marca 2006, o 08:43

wojtas pisze:
bkapusta pisze:(...) Pozatym poprostu Adam wydaje mi sie sympatyczniejszy. ;-)

Polemizowalbym 8) Na kazdym zdjeciu jakie widzialem obydwaj po rowno szczerzą zęby :lol:

http://www.simonpjones.com/gallery2/mai ... itemId=353

Adam szcerzy sie bardziej! ;-)
Póki stać mnie będę szalał,
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
A nie czaić się z kwiatami.

Awatar użytkownika
wojtas
Junior

#35 Postautor: wojtas » 17 marca 2006, o 19:49

bkapusta pisze:http://www.simonpjones.com/gallery2/mai ... itemId=353

Adam szcerzy sie bardziej! ;-)

Przyznam sie: szukalem zdjecia gdzie Chuck by sie bardziej szczerzyl od Adama, ale nie moge takiego znalezc. Wszedzie Kangur wyglada jak Kaczynski przed wyborami :wink:
Obrazek

Awatar użytkownika
Fenol

#36 Postautor: Fenol » 17 marca 2006, o 22:02

Pierwszymecz, mimo iż jest to dość słabe Kosno powinniśmy pojechać w możliwie mocnym składzie. Początek sezonu lubi płatać figle wszyscy po zimie, pierwszy mecz itd. , a młodzi na pewno sobie z tym nie poradzą. Dochodzi do tego presja pierwszego meczu. Tak na prawdę tylko Gorzów i ZielonGóra są dla nas naprawdę groźni i tam musimy wystąpić w maksymalnie dobrym składzie. Reszta meczów, przynajmnie u siebie może się odbyć na spokojnie. Tzn. w każdym meczu możemy wystawić jednego z naszych juniorów...

Awatar użytkownika
DonKamizi
Senior
Kontakt: