E-Liga w sezonie 2013

liga polska, ligi zagraniczne, GP
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
radonis
Zawodowiec

Re: E-Liga w sezonie 2013

#176 Postautor: radonis » 9 września 2013, o 09:56

Oglądałem to z trybun.
Niezłe cyrki się działy. Szumina wykłada się w 3 wyścigu. Po czwartym wypuszczają na tor wóz strażacki, który jadąc bardzo bardzo wolno wlewa w tor tonę wody, po czym wyjeżdża klubowa polewaczka i poprawia jeszcze kolejną warstwę. Na torze błoto. Toruńskie pierniki od razu wyległy na tor i powiedziały że po tym bagienku jechać nie będą. (komisarzem toru był ....... Marek Kępa).
Środek zawodów bardzo równy. Wygrywali juniorzy Częstochowy. Grisza zawodził. Rysiek jeździł jak poeta. Jensen robił swoje, ale niełapany był Darcy i na dokładkę zostawili go na ostatnią ZZ w 13 biegu.
Bieg 14 i to co zrobił Łaguta wprawił trybuny w taki szał że trudno to opisać.
Trudno też opisać to, co się działo przez 3 pierwsze okrążenia ostatniego biegu i ciszę jaka panowała podczas ostatniego kółka.

Na trybunach sporo hejtu w stronę sędziego, Miedziaka i całego Torunia. Ząbika też poniewierali, kiedy stał w okolicach taśmy. Ale te trybuny są mega zjednoczone. Cały stadion się bawi i dopinguje nie szczędząc gardeł. Jeśli poziom zaangażowania trybun w mecz miałby być miarą awansu do finału to w nim powinny pojechać Lwy z Fallusbazami.

Awatar użytkownika
$korzen$
Trener

#177 Postautor: $korzen$ » 9 września 2013, o 11:00

Szkoda mi Czewy do teraz, bylby fenomenalny final a tak falubaze przejada sie po Toruniu ostro. Przynajmniej tak mi sie wydaje.

Awatar użytkownika
istred
Trener

#178 Postautor: istred » 9 września 2013, o 11:10

A mi wydaje się wręcz odwrotnie.
Kibicowałem Częstochowie, ale w finale, w dwumeczu, bez Emila nie mieliby szans z Falubazem.
Holta, Łaguta i Jensen mają dobry sezon, ale nie są to jednak zawodnicy klasy Golloba czy Warda, którzy nawet w Zielonej mogą zrobić komplet. Do tego Przedpełski i Miedziński i może być ciekawie.

Awatar użytkownika
$korzen$
Trener

#179 Postautor: $korzen$ » 10 września 2013, o 13:23

istred pisze:A mi wydaje się wręcz odwrotnie.
Kibicowałem Częstochowie, ale w finale, w dwumeczu, bez Emila nie mieliby szans z Falubazem.
Holta, Łaguta i Jensen mają dobry sezon, ale nie są to jednak zawodnicy klasy Golloba czy Warda, którzy nawet w Zielonej mogą zrobić komplet. Do tego Przedpełski i Miedziński i może być ciekawie.

Jak to by nie mieli? :shock: :shock: Przeciez w 5 zawodnikow, w tym 2 juniorow stukneli u siebie ten twoj Torun. Tylko defekt odebral im final. Zielonka z Jabolem i Davidssonem w takiej formie jak obecnie (Jonsson tez na wyjazdach dupy nie urywa) mieli by problem zeby przeskoczyc 40pkt w Czestochowie! Malo tego, jakby Grisza pojechal na swoim poziomie to daje im max 40pkt. A co niby ma zrobic im Torun? Gollob poza Toruniem jak dotad glownie slabizna, Panna Miedzinska w takich meczach tez dupy nie urywa. Nie widze logiki, Czestochowa bez Emila nie ma szans a Torun, ktory nie potrafi wygrac w Czestochowie, ktora jedzie w 5 zawodnikow w tym 3 juniorow ma wieksze szanse a Czewa ich nie ma? Bez sensu istred, jak zwykle czepiasz sie na sile... przeciez Torun od czasu kontuzji Holdera do meczu z Czewa nie zrobil ani razu wiecej niz 41pkt na wyjazdach.... Dla mnie duzo wieksze szanse mialby Wlokniarz niz Torun.

Awatar użytkownika
grzesieck
Trener

#180 Postautor: grzesieck » 10 września 2013, o 13:48

Przeciez w 5 zawodnikow, w tym 2 juniorow stukneli u siebie ten twoj Torun

Torun, ktory nie potrafi wygrac w Czestochowie, ktora jedzie w 5 zawodnikow w tym 3 juniorow

zaraz sie okaze, ze Czewa myslala, ze to dawne MDMP i wystawila 5 juniorow :)
METHANOL ADVENTURE TEAM

Awatar użytkownika
istred
Trener

#181 Postautor: istred » 10 września 2013, o 14:36

$korzen$ pisze:Jak to by nie mieli? :shock: :shock: Przeciez w 5 zawodnikow, w tym 2 juniorow stukneli u siebie ten twoj Torun. Tylko defekt odebral im final. Zielonka z Jabolem i Davidssonem w takiej formie jak obecnie (Jonsson tez na wyjazdach dupy nie urywa) mieli by problem zeby przeskoczyc 40pkt w Czestochowie! Malo tego, jakby Grisza pojechal na swoim poziomie to daje im max 40pkt. A co niby ma zrobic im Torun? Gollob poza Toruniem jak dotad glownie slabizna, Panna Miedzinska w takich meczach tez dupy nie urywa. Nie widze logiki, Czestochowa bez Emila nie ma szans a Torun, ktory nie potrafi wygrac w Czestochowie, ktora jedzie w 5 zawodnikow w tym 3 juniorow ma wieksze szanse a Czewa ich nie ma? Bez sensu istred, jak zwykle czepiasz sie na sile... przeciez Torun od czasu kontuzji Holdera do meczu z Czewa nie zrobil ani razu wiecej niz 41pkt na wyjazdach.... Dla mnie duzo wieksze szanse mialby Wlokniarz niz Torun.

Po pierwsze, gdzie ja niby się czepiam? Wyraziłem poprostu swoje zdanie.
Po drugie, jaki "mój Toruń"?
Ochłoń trochę.
Gdyby... gdyby Gollob pojechał na swoim poziomie, gdyby junior walnął komplet, gdyby cośtam...
Po prostu, uważam że zarówno Gollob jak i Ward są w stanie zrobić nawet komplet w Zielonej, a w przypadku ZZ lub możliwości robienia taktycznych tacy zawodnicy mogą zakręcić nawet pod 20 pkt i we dwóch trzymać wynik.
Uważam, że Częstochowa nie ma takich armat i o ile są groźni u siebie, to nie widzę ich wyniku w Zielonej - a tamtem mecz będzie kluczowy.

Ge(L)o
Trener

#182 Postautor: Ge(L)o » 11 września 2013, o 11:51

http://www.sportowefakty.pl/zuzel/38365 ... ryfikowany

Wyobrażam sobie teraz ten pierdolnik, jakby Holta nie zdefektował w 15.biegu.
:lol:

Davv
Kadrowicz

#183 Postautor: Davv » 15 września 2013, o 19:29

Miedziak zaczyna bawić się w Nickiego. Co za matoł. :? :shock:

Awatar użytkownika
tezetomaniak
Trener

#184 Postautor: tezetomaniak » 17 września 2013, o 17:01

Większym problemem jest raczej G. Łaguta.

Awatar użytkownika
Hayden
Trener

#185 Postautor: Hayden » 17 września 2013, o 22:05

A przewrócił kogoś ostatnio?
Motor mocny

Awatar użytkownika
tezetomaniak
Trener