GP 2012
Re: GP 2012
Moim zdaniem Nicki pojechał jak ostatni kretyn. Wyraźnie wyprostował maszynę w łuku i z niezłym impetem wjechał w Szweda. Może liczył, że Szwed się przestraszy o pojedzie pod bandę co umożliwi jego wyprzedzenie?
Jak dla mnie gość poza standardowym wykluczeniem powinien ponieść jeszcze jakąś karę. Tak po prostu się na żużlu nie jeździ.
Jak dla mnie gość poza standardowym wykluczeniem powinien ponieść jeszcze jakąś karę. Tak po prostu się na żużlu nie jeździ.
20:25 Żużlowy dziennikarz z Wielkiej Brytanii, Paul Burbidge pisze na Twitterze: Właśnie dowiedziałem się, że Hampel nie złamał nogi. Zwichnął tylko kostkę.
To samo mówią w radiu Elka gdzie słucham transmisji 
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
Stacja Canal + informuje, że Hampel ma mocno skręconą nogę, co doprowadziło do uszkodzenia stawu skokowego.
Uff, niech Jarek wraca jak najszybciej bo ciezko sie oglada to, co Gollob odstawia w GP
A Nicki to jednak pajac. Sam chamsko jezdzi ale z nim pojechac to wielka awantura. Brawa dla Emila za akcje na nim, mam nadzieje, ze pojada jeszcze razem w finale i tam Emil tez go przewiezie ;D
A Nicki to jednak pajac. Sam chamsko jezdzi ale z nim pojechac to wielka awantura. Brawa dla Emila za akcje na nim, mam nadzieje, ze pojada jeszcze razem w finale i tam Emil tez go przewiezie ;D
Motor mocny
- tezetomaniak
- Trener
a jednak złamanie kości strzałkowej
Cieślak wybrał reprezentację na DPŚ]
Dziwi mnie nieco dlaczego PePe a nie Kasprzak, który moim zdaniem jest w tym sezonie o wiele lepszy od Protasiewicza i zazwyczaj jadąc w naszych barwach odnotowywał dobre wystepy. Na dzień dzisiejszy Kasper śr. 2.0 a PePe 1,822. W zawodach indywidualnych też górował. 4 Złotym Kasku, wygrał 1/4 IMP. No ale Cieślak zazwyczaj ma nosa
W treningu wezmą udział Tomasz Gollob, Grzegorz Walasek, Janusz Kołodziej, Maciej Janowski, Patryk Dudek, Piotr Protasiewicz i Krzysztof Buczkowsk
Dziwi mnie nieco dlaczego PePe a nie Kasprzak, który moim zdaniem jest w tym sezonie o wiele lepszy od Protasiewicza i zazwyczaj jadąc w naszych barwach odnotowywał dobre wystepy. Na dzień dzisiejszy Kasper śr. 2.0 a PePe 1,822. W zawodach indywidualnych też górował. 4 Złotym Kasku, wygrał 1/4 IMP. No ale Cieślak zazwyczaj ma nosa
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
Cieślaka bronią wyniki i jeśli on coś mówi o żużlu to zazwyczaj tak jest 
Schronohala z funkcją żużlową dla Lublina!
Jedyną niewiadomą jest obecność w składzie Grzegorza Walaska. Jak ustaliły SportoweFakty.pl, przeszkodą w jego przypadku jest kontrakt sponsorski z firmą PGE. Przypomnijmy, że sponsorem reprezentacji jest natomiast konkurent PGE z branży energetycznej - firma Enea. Do sprawy powrócimy wkrótce.
no bez jaj, to musi byc jakas bzdura wymyslona przez syfowego pseudo-redaktora
to tak jakby Rooney nie mogl grac w reprezentacji Anglii, bo ma kontrakt indywidualny podpisany z Nike, a repra angielska gra w koszulkach Umbro
METHANOL ADVENTURE TEAM
Wszyscy utyskuja na Nickiego, a ciekawi mnie kiedy ktos powiezie Antka bambino. Kolejna taka akcja z niby delikatnym powiezieniem w dechy przeciwnika (w tym wypadku Rudego). Mozna rzec, ze sam sobie Crump winien itp, ale Lindbaeck zaczyna szlifowac swoje firmowe zagranie.
Lublin miastem specjalistów teoretyków pozostających w wiecznej opozycji
A ja powiem o frekwencji - żenującej oczywiście. Ok. połowa miejsc wolnych i wielka łaska że za 100zł były wczoraj bilety. Jakby nie można było last minute zrobić i tą resztę dzisiaj za 50zl sprzedać skoro małe zainteresowanie. Nie wiem czy ja dobrze myślę, ale by tak ktoś zrobił, nic by nie stracił, a nie było by śmiechu że pustki na stadionie.
Brawa dla polewaczkowego
Sie Tomasz dal zaskoczyc...
Lublin miastem specjalistów teoretyków pozostających w wiecznej opozycji
Pompa przed finałem pokrzyżowała plany Tomka w finale.
Cieszmy się że po słabym początku Gollob potrafił znów fruwać tak jak lubimy.
Wielkie brawa dla Bartka, młody chłopak a potrafi pięknie jechać. Trzecie miejsce jak najbardziej zasłużone, Bartek nie boi się mocnych rywali i z nimi potrafi się ścigać. Ogólnie zaliczyć można GP Gorzowa na plus, szkoda tylko że Tomek nie odrobił nic do Grega.
Cieszmy się że po słabym początku Gollob potrafił znów fruwać tak jak lubimy.
Wielkie brawa dla Bartka, młody chłopak a potrafi pięknie jechać. Trzecie miejsce jak najbardziej zasłużone, Bartek nie boi się mocnych rywali i z nimi potrafi się ścigać. Ogólnie zaliczyć można GP Gorzowa na plus, szkoda tylko że Tomek nie odrobił nic do Grega.
Mistrzowie Polski sialalalala :-) 22' 23' 24'
- tezetomaniak
- Trener
Celem Golloba nie jest odrabianie punktów do Hancocka, tylko powrót do normalnej jazdy. Końcówka GP Polski może dawać nadzieję, że coś się ruszyło, ale rewolucji nie ma.
Dla mnie dzisiejsze GP to przede wszystkim kwintesencja piękna tego sportu. Tyle walki od 2 serii startów, coś pięknego, nie dało się nudzić oglądając ten spektakl.
"A tak sobie tylko pojeździć przyjechałem". Żartowniś 
Jak jeszcze kilka razy tak zastąpi Hampela to o dzikusa na następny sezon może być spokojny :p
Jak jeszcze kilka razy tak zastąpi Hampela to o dzikusa na następny sezon może być spokojny :p
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
i bardzo dobrze, miejmy nadzieje, ze Ward tym razem przyjmie dzikusa, do tego jeden dla ktoregos z naszych mlodych napieraczy - Janowski, Dudek czy Pawlicki i w koncu cos zacznie sie dziac w tym GP, koniecznie wypieprzyc dziada Harrisa i nic mnie nie obchodzi, ze Anglik musi byc w stawce
btw, super akcja Jonssona na Pedersenie w 4 biegu, a za to machanie lapami, to moglby w koncu jakis sedzia ukarac Nickiego (choc nie wiem czy przepisy na to pozwalaja), bo jest to strasznie denerwujace
btw, super akcja Jonssona na Pedersenie w 4 biegu, a za to machanie lapami, to moglby w koncu jakis sedzia ukarac Nickiego (choc nie wiem czy przepisy na to pozwalaja), bo jest to strasznie denerwujace
METHANOL ADVENTURE TEAM
- niespokojny
- Trener
A gdzie dzikus dla Jarka? 
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych
grzesieck pisze:i bardzo dobrze, miejmy nadzieje, ze Ward tym razem przyjmie dzikusa, do tego jeden dla ktoregos z naszych mlodych napieraczy - Janowski, Dudek czy Pawlicki i w koncu cos zacznie sie dziac w tym GP, koniecznie wypieprzyc dziada Harrisa i nic mnie nie obchodzi, ze Anglik musi byc w stawce
Myślę Grześ, że dałoby się to machanie witami podciągnąć pod niesportowe zachowanie. Bo tym w istocie jest.
MOTOR LUBLIN
https://m.youtube.com/watch?v=XbqPNpyee80
https://m.youtube.com/watch?v=XbqPNpyee80