Antonio Lindbäck w Atlasie

liga polska, ligi zagraniczne, GP
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Cooper
Trener

Antonio Lindbäck w Atlasie

#1 Postautor: Cooper » 21 czerwca 2005, o 00:18

Jak udalo mi sie wyczytac na SF, Atlas wobec kiepskiej postawy niejakiego H. Andersena (hyhyhy :twisted: ), postawnowil zakontraktowac wyzej wymienionego Anotonio Lindbäcka.

Przy okazji, dziekuje Meeshy za nauczenie robienia mnie "a" umlaut, dzieki czemu moglem zalozyc ten temat 8)

dla ciekawych: "a" umlaut otzrymuje przez polaczenie lewego altu i 0228 z klawiatury numerycznej :D
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)

Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]

Awatar użytkownika
Łoptymista
Trener

#2 Postautor: Łoptymista » 21 czerwca 2005, o 00:29

A nie mogłeś napisać Linbaeck??
Swoją drogą to w niedzielę patrząc na jazdę ex- naszego Hansika to aż serce mi rosło. Pacan i naciągacz. Ot co. Mam nadzieję, że teraz już długo nie znajdzie roboty w Polsce.

Awatar użytkownika
Fork
Zawodowiec

#3 Postautor: Fork » 21 czerwca 2005, o 09:12

Kazdy w tamtym sezonie robil z niego gwiazde, a on tak jak w Lublinie teraz we Wroclawiu robi sobie olewke. No chyba ze nie umie sie scigac, albo sie boi no nie wiem nie mam juz pomyslow. :D
trening czyni mistrza.

Awatar użytkownika
jas
Senior
Kontakt:

#4 Postautor: jas » 21 czerwca 2005, o 09:56

grzesieck - a nie mowielem 8) ?

przepraszam, musialem :twisted:

edit po poscie Łoptymisty:

ja nie bede taki jak mikas i nie bede nabijal :wink: . a tak do tematu - uwazam, ze to swietne pociagniecie, szkoda, ze dopiero teraz. do tej pory sie zastanawiam jak Rusko mogl popelnic takiego wielblada i kontraktowac Andersena, ktory mial byc stranierim Sparty na najblizsze kilka lat :lol: .
Ostatnio zmieniony 21 czerwca 2005, o 10:24 przez jas, łącznie zmieniany 1 raz.
Srodmiescie zawsze z MOTOREM!!!

Awatar użytkownika
Łoptymista
Trener

#5 Postautor: Łoptymista » 21 czerwca 2005, o 10:19

jas pisze:grzesieck - a nie mowielem 8) ?

Nie mówiłeś czego?
Rozwiń myśl i nabij sobie jeszcze jednego posta :twisted: Mikas ani chwili by nie czekał. :wink:

Awatar użytkownika
grzesieck
Trener

#6 Postautor: grzesieck » 21 czerwca 2005, o 11:25

Łoptymista pisze:
jas pisze:grzesieck - a nie mowielem 8) ?

Nie mówiłeś czego?
Rozwiń myśl i nabij sobie jeszcze jednego posta :twisted: Mikas ani chwili by nie czekał. :wink:

Nie dam mu okazji do nabicia, bo sam odpowiem :mrgreen:

W niedziele jak gadalem z jasiem to mowil ze Lindbaeck juz jest dogadany z Atlasem i takie tam bla bla bla ;]
METHANOL ADVENTURE TEAM

Awatar użytkownika
papi
Trener

#7 Postautor: papi » 21 czerwca 2005, o 11:43

No prosze, a jeszcze niedawno Lindbäck zapewniał wszystkich, że nie jest zainteresowany polską ligą :lol: :lol: Jednak kasa skusi każdego, teraz kolej na Zagara, pewnie kilka klubów będzie walczyć o niego. Nie jest stalym uczestnikiem GP więc może jeździć w 1 lidze :P Dobrze, że Lindbäck bedzie jeździł w Atlasie , ta drużyna jakoś nie może sie odrodzić po poprzednim sezonie, oby on to zmienił :wink:
Tam wszyscy narzekają na Andersena, a jednak porównując jego jazde w Atlasie, a w TŻ-cie to różnica jest dosyć spora, tym bardziej, że to zawsze liga wyżej. Dobrze jeździ w GP, WTS nie powinien tak szybko rezygnować, bo ma 2 młodych, utalentowanych zawodnikow, jeśli za rok utrzymają tem sklad, a Miskowiak wróci do formy to moga być głównym kandydatem do mistrzostwa :wink: a może jeszcze w tym powalczą :roll:

Awatar użytkownika
kilar
Trener

#8 Postautor: kilar » 21 czerwca 2005, o 12:41

:lol: :lol: :lol: A jak kontraktowali na poczatku sezonu Andersena to kibice z Wroclawia, ktorzy wypowiadali sie tutaj na forum, byli w 7-mym niebie :lol: :lol:. No to teraz maja (dzieki Andersenowi)...Lindbeaka :twisted:. Zobaczymy jak sie pokaze w meczu z Bydgoszcza, czy oplacalo sie go brac czy tez nie.

Pozdro

Awatar użytkownika
Drabol
Szkółkowicz
Kontakt:

#9 Postautor: Drabol » 21 czerwca 2005, o 15:57

Aj panowie panowie ;] Nie jest tak zle jak malują :P Może ja się wypowiem ;)

Lindback jest straszakiem na Duńczyka, ale w sumie prawda jest taka że żaden znich nie jest gwarantem 12 punktów. I takiego narazie na mamy i mieć nie będziemy, ale 2 moze cososiągnąc w zuzlu to ich mamy bo pasują do koncepcji zespołu. Który będzie lepszy ten jedzie. Spore ryzyko, ale w młodych siła.

Andersen położył ( :roll: ?) [mało powiedziane? :D] mecz z Czewa a własciwie mecze, ale to samo robił Hampel i jemu też sie solidnie oberwało. Bo na no.1 jest gp. Ale to sobie spokojnie Rusko wyeliminuje, już o to możecie byc spokojni :P

Realsumując dla mnie żadna zmiana, lepszy nie będzie, może postraszy.

PS.Z tym oszutem do tym się wstrzymał, u nas działecze sobie w kasze dmuchać nie dają, a Rusko wręcz go broni...toć ciekawe. I jeszcze jedno - kibice we Wrocławiu wolą Andersena od Lindbacka (są oczywiście wyjątki).
Er det mine chrome hearts? Den prestige jeg har?
der gør du ser på mig, som det genere dig.
Er det hvor jeg fra, der gør det så bizart?
Hans Andersen Racing Official Webiste -> http://www.Hans-Andersen.pl

Awatar użytkownika
jas
Senior
Kontakt:

#10 Postautor: jas » 21 czerwca 2005, o 16:42

Drabol pisze:I jeszcze jedno - kibice we Wrocławiu wolą Andersena od Lindbacka (są oczywiście wyjątki).

rasisci :wink: . ale ja bym z ocenami poczekal na 1sze mecze Antka, mysle, ze wroclawscy kibice zmienia zdanie.
Srodmiescie zawsze z MOTOREM!!!

kylong
Junior
Kontakt:

#11 Postautor: kylong » 21 czerwca 2005, o 19:32

gratulacje dla wrocławian za świetny zakup
Nie odnajdzie więcej nas ta druga liga...!