Grand Prix Słowenii - Krsko
Grand Prix Słowenii - Krsko
dzis odbyła sie trzecia eliminacja IMŚ. Wygrał Tony Rickardsson i mimo, ze to dopiero 1/3 sezonu to jesli nie przydarzy mu sie jakas przykra kontuzja, to nie widze zawodnika, ktory moglby mu zagrozic w walce o zloto
. Dzisiejsze zawody stały na niezłym poziomie, walki troche było, choc do poziomu poprzedniego GP zabraklo dosyc sporo
. Największą niespodzianką był Zagar, bo choc sam polfinal jakąś wielką sensacją nie był, to 3 miejsce juz na pewno tak. 2 był N. Pedersen, a mistrz świata J. Crump wogle nie liczyl sie w finalowym wyscigu. Szkoda mi Sullivana, zaspał start w polfinale, a mysle ze jako jedyny byl dzis w stanie nawiazac walke z Tonym, jezdzil naprawde dobrze i podobnie jak Gollob pierwszy raz w tym sezonie wszedl do polfinalu. Słabo zaprezentowali sie dzis Adams (choć rzutem na tasme wszedl do
, Greg Hancock oraz Bjarne, natomiast niezłą forme potwierdzil nasz były obco - Hans Andersen. Fatalnie spisali sie Tomasz Chrzanowski i Andreas Jonsson. Z tym drugim dzieje sie cos naprawde niedobrego
, jakby mial jakÄ…Å› blokade, byl bardzo bojazliwy, przepuszczal zawodnikow bez walki
Nastepna eliminacja w Cardiff (moze nareszcie wróci Hampel), oby Lee spisal sie podobnie jak rok temu. Widząc jazde Richardsona odnosze wrazenie ze nie pokazuje wszystkiego co umie, naprawde nie jezdzi zle, ale ciagle mu czegos brakuje, a nie wydaje mi sie zeby to byl sprzet
Licze ze w ojczyznie w koncu przypomni sobie jak sie jezdzi i pokaze ze jest w stanie nawiązać walke z czolowką 
- leopolis
leopolis pisze:eh chłopie, że Ci się chce, też oglądałem gp ale nie mam nic kompeltnie do powiedzenia
Nie domysliles sie, dlaczego usunalem Ci wczesniej prawie identycznego posta? Jak usuwam tzn. ze post jest niepotrzebny, nic nie wnoszacy do tematu, sprzeczny z regulaminem etc...
Gratuluje ostrzezenia
METHANOL ADVENTURE TEAM
- leopolis
ale jaka władza koleżki co mi sieknął ostrzeżenie, no no
a co do wpisu tego typa co na 3 strony opisał gp krsko..to jestem nisko na kolanach, po prostu fantatyk! no to tak na koniec mojej kariery forumowej chciałbym skorzystać z okazji i serdecznie pozdrowić fajne grono chłopaków niejakiego fan clubu tz sipma lublin, albo tż sipma real lublin,hej sipmowska brać heeeeej
a co do wpisu tego typa co na 3 strony opisał gp krsko..to jestem nisko na kolanach, po prostu fantatyk! no to tak na koniec mojej kariery forumowej chciałbym skorzystać z okazji i serdecznie pozdrowić fajne grono chłopaków niejakiego fan clubu tz sipma lublin, albo tż sipma real lublin,hej sipmowska brać heeeeej