Kessler w ZKŻ Kronopol

liga polska, ligi zagraniczne, GP
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
ravajas
Trener
Kontakt:

Kessler w ZKŻ Kronopol

#1 Postautor: ravajas » 6 maja 2005, o 10:21

Jak podają SportoweFakty, Robert Kessler podpisał kontrakt z ZKŻ Zielona Góra. Więc teraz oznacz to dla nas, że:

- nie będzie jeździł w TŻ Sipma Lublin
- będzie jeździł w TŻ Sipma Lublin na zasadzie wypożyczenia.

PS: Pecyna będzie w Lublinie!!!! już w następną niedzielę ;)

pozdrawia:
Rafał Borowski

Shack
Administrator

#2 Postautor: Shack » 6 maja 2005, o 10:23

czytaj zanim cos napiszesz

viewtopic.php?p=65396#65396

Awatar użytkownika
ravajas
Trener
Kontakt:

#3 Postautor: ravajas » 6 maja 2005, o 11:54

nie wiedziałem na czym polegają ostrzeżenia (mimo, że widziałem je u niektórych użytkowników), dopóki nie odczułem tego na własnej skórze:

SKANDAL! SKANDAL! SKANDAL! i jeszcze raz SKANDAL!!!

Shacku: to jest cenzura i to w najobrzydliwszym wydaniu. Czy mam rozumieć Twoją argumentację przyznania mi ostrzeżenia, w taki sposób, że zanim założę temat czy odpowiem na jakiś post powinienem przeczytać dosłownie wszystko co jest na tym forum, bo może gdzieś w głęboko i daleko ukrytym poście ktoś już napisał to samo? Czy tak? W takim razie zastanawiam się po co w ogóle pisac na tym forum skoro za taką błahostkę można dostać ostrzeżenie. Od ponad roku pisuję na tym forum i nigdy nie miałem problemów z cenzurą, nigdy tez nie pisałem żadnych nieprawdziwych informacji, nikogo nie wprowadzałem w błąd i TYM RAZEM TEŻ TAK BYŁO.
Czy jak już wszyscy dostaną ostrzeżenia a nawet bany to zostaniesz na forum tylko Ty i Gawrzyk? Jestem oburzony tą sytuacją... Domagam się cofnięcia ostrzeżenia! Chociaż nie liczę na to, że moje żądanie zostanie spełnione.

pozdrawia (mimo wszystko):
Rafał Borowski

Shack
Administrator

#4 Postautor: Shack » 6 maja 2005, o 11:58

a jednak ;] ale możesz troche spojrzeć nastepny raz w forum zanim zalozysz temat
Ostatnio zmieniony 6 maja 2005, o 12:01 przez Shack, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Misionis
Junior

#5 Postautor: Misionis » 6 maja 2005, o 12:01

Popieram ravajasa! Ostrzeżenie powinno się dostawać jak się coś zrobi z premedytacją, a jestem pewny że gdyby wiedział, że już ktoś to napisał, to by nie napisał! Przecież nikt nie ma czasu na to, żeby czytać wszystkie posty na tym forum!!! (oprócz tych, którym za to płacą)

Awatar użytkownika
Saint
Kadrowicz

#6 Postautor: Saint » 6 maja 2005, o 12:03

Misionis pisze:Popieram ravajasa! Ostrzeżenie powinno się dostawać jak się coś zrobi z premedytacją, a jestem pewny że gdyby wiedział, że już ktoś to napisał, to by nie napisał! Przecież nikt nie ma czasu na to, żeby czytać wszystkie posty na tym forum!!! (oprócz tych, którym za to płacą)

Ja czasem mam... :wink: A nikt mi nie płaci... przynajmniej za czytanie postów :wink:

Shack
Administrator

#7 Postautor: Shack » 6 maja 2005, o 12:06

Misionis pisze:oprócz tych, którym za to płacą

a sa tacy ? :shock: :shock: Ja czytam prawie wszystko, weźcie mi dajcie namiar na taka fuche

Awatar użytkownika
mikas
Trener
Kontakt:

#8 Postautor: mikas » 6 maja 2005, o 12:11

Przypominam,że ten temat służy do dyskusji o Kesslerze w ZkZ, uwagi na temat działalności administratorów i moderatorów piszemy tutaj:
http://www.zuzel.info/viewtopic.php?t=1576&start=0
MOTOR LUBLIN
Obrazek

Awatar użytkownika
Misionis
Junior

#9 Postautor: Misionis » 6 maja 2005, o 12:19

jeszcze tylko napiszę offtopic, że myślałem, że jak ktoś administruje oficjalną stronę drużyny, to dostaje za to kasę. Widocznie się myliłem, więc przepraszam za pomówienia i obżydliwe oszczerstwa (tylko prosze, nie podawaj mnie do sądu:) )

Shack
Administrator

#10 Postautor: Shack » 6 maja 2005, o 12:33

Misionis pisze:jeszcze tylko napiszę offtopic, że myślałem, że jak ktoś administruje oficjalną stronę drużyny, to dostaje za to kasę. Widocznie się myliłem, więc przepraszam za pomówienia i obżydliwe oszczerstwa (tylko prosze, nie podawaj mnie do sądu:) )

hehehehehhehehe buhahahahahah powiem Ci wiecej, dopłaca bo sponsoruje łącze, ma to na swoim serwerze, opłaca co roku domene.

Awatar użytkownika
ravajas
Trener
Kontakt:

#11 Postautor: ravajas » 6 maja 2005, o 12:34

Shack pisze:a jednak ;]

rozumiem, że rozczarowałeś się mną?

to jeszcze dorzucę węgla w piec ;) :

Jeśli temat jest zbedny to dlaczego go nie usuniesz? a jeśli go nie usinąłeś to dlaczego dostałem ostrzeżenie? Ja do tej pory nie wiem skąd u mnie ostrzeżenie... Ok, pogodziłem się z tym :) pomarudziłem jak dziecko, ale Shacku... temat "Kto do TŻ" jest na tyle pojemy tematycznie, a uwaga z ostatniej chwili o Kesslerze wydała mi się na tyle ciekawa i skądinąd ważna, że założyłem ten temat gwoli informacji. Chciałem, żeby posłużył on polemice, co w takiej sytuacji mozna zrobić. I uwierz mi - nie chodziło mi o danie powodu do kolejnek krytyki Zarządu, chociaż pewnie i tacy się znajda, którzy wjadą tu z wrzutami na dyr. Siwka.

pozdrawia:
Rafał Borowski

PS. Aha... wciąż domagam się cofnięcia ostrzeżenia, albo usunięcia tematu. Moim zdaniem jedno wyklucza drugie.

[ Dodano: PiÄ… 06.05.2005 12:36 ]
no to ja raz jeszcze... ech... (tylko błagam, nie dawaj mi ostrzeżenia za gapiostwo). W całym ferworze nie zauważyłem, że cofnąłeś mi ostrzeżenie. Dziękuje bardzo za wyrozumiałość...

pozdrawia:
Rafał Borowski

Awatar użytkownika
dilucio
Senior

#12 Postautor: dilucio » 6 maja 2005, o 14:12

na jazde w lublinie w 1 lidze byl nie przygotowany za to na e-lige jest o czym swiadczy kontrakt w zielonej!! troche to dziwne ale pewnie znowu poszlo o kase :)

Awatar użytkownika
:Radim:
Kontakt:

#13 Postautor: :Radim: » 6 maja 2005, o 15:40

i uciekl nam kolejny zawodnik - wniosek jeden jesli bedzie robil 7-10 pkt na mecz w elidze to uciekl nam kolejny zreszta ekstraligowiec
Czym jest zapalniczka wobec potęgi nieskończoności... poza tym nie mogę jej znaleźć :)
3% alkocholu we krwi - to brzmi dumnie
http://www.zuzelnews.com <-- Zapraszam na ogólnopolskie forum żuzlowe !!!

Awatar użytkownika
kezman
Kontakt:

#14 Postautor: kezman » 7 maja 2005, o 09:33

wniosek jeden jesli bedzie robil 7-10 pkt

Mnie sie wydaje, że jeśli będzie robił w elidze 1-2 pkt. to będzie skuces. :wink: Nie ma co żałować, tylko może warto zainwestować w tego Mordela jakiś nowy silnik? Niech chociaż konkurencja będzie o skład. 8)

pozdr.

vargoth

#15 Postautor: vargoth » 7 maja 2005, o 15:47

Kessler i 7/10 "oczek" w ekstralidze? Nie ma siły. Nie wydaje mi się, żeby swoimi osiągnięciami przebił chociaż Stojanowskiego. Na pierwszą ligę byłby jednak niezły i przydałby się na pewno w Lublinie i nie tylko w Lublinie. No, ale już po frytkach... :)

MarcoPolo

#16 Postautor: MarcoPolo » 31 grudnia 2005, o 18:38

Kessler to wyjÄ…tkowy zawodnik!!!

Przecież niekaży zawodnik ma problemy ze złożeniem motocykla w łuku :roll:

Ale silniki miał mu przygotowywć klub - a jeździł na osiołkach!!!
Hej, hej Falubaz!!!